Εκλογες 2007

Αναμενομενη η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ αφου πλεον εχει ξυπνιο αρχηγο που θελει να δημιουργησει σταθερο πυρηνα ψηφοφορων και απο οτι φαινεται τα καταφερνει.

Το ΠΑΣΟΚ εχει συνεδριο το Μαρτιο του 2008 αν δεν παραιτηθει σε λιγο καιρο ο Γιωργακης θα χασει την αρχηγια εκει.

Το ιδιο πιστευω και εγω.

[quote="“cynic,post:780,topic:3747”]

Ξεχνας οτι ο κοσμος εχει μνημη χρυσοψαρου.

στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν παίρνουν τον Μπάγεβιτς για να δούνε άσπρη μέρα? :stuck_out_tongue: Έτσι κι αλλιώς λατίνους δεν έχουν :stuck_out_tongue:

Χουχου τον ξέρω το Λεωνίδα:D

Α, τον είδα και στην τηλεόραση :smiley:

Ναι, μπινελικωνοτανε με τον Αδωνη Γεωργιαδη! Ειχε γεμισει αιματα και του λεγε ο Αδωνις οτι κανει ψεμματα!

[quote="“cynic,post:780,topic:3747”]

δεν σου λεω οτι το ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερο…αλλα οχι σιγουρα χειροτερο απο την πιο ερασιτεχνικη κυβερνηση που περασε ποτε απ την ελλαδα…και αμα θες την γνωμη μου το πασοκ ηθελε ριζικη ανανεωσηστα στελεχη του ,οχι να μου βαζει το λαλιωτη στον προεκλογικο αγωνα…

κοιτα εγω δεν ψηφισα ουτε πασοκ ουτε νδ…

Το ποιός θα βγει δεν είναι για εμένα τόσο σημαντικό όσο το αν θα έχει ο νικητής αυτοδυναμία!Αν μετά από όλα αυτά δώσαμε αυτοδυναμία στην ΝΔ ε τότε αυτή η χώρα είναι άξια της τύχης της…

νομίζω ότι οι οπαδοί της αναρχίας ψήφισαν Ν.Δ. …

Για να ξεκινήσεις από το μηδέν, πρέπει να πας στο μηδέν πρώτα!!!:stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα πρεπει να ψηφισουμε ολοι ΝΔ για να το παρουν πανω τους αυτοι λογω της τεραστιας πλειοψηφειας, να τα γαμησουν ολα και να κανουμε επανασταση!

Αν γίνει αυτό, τότε όλοι οι Ν.Δ.μοκράτες θα ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να συνεχίσει ο Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος… :stuck_out_tongue:

:lol3: :lol3:

Τελικά η Σαρρή έγινε βουλευτής ή όχι?:expressionless:

Όχι τίποτα…Είναι και ισχνη αυτοδυναμία…Με 152 έδρες μια κλίκα από 3 βουλευτές μπορούν να κάνουν την κυβέρνηση ότι θέλουν…φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν αρχίσουν να ζητάνε πράγματα οι βουλευτές της ΝΔ…εκεί να δεις ακυβερνησία…

πέστο ξανά αυτό turin, θα αρχίσουν τα παζαρέματα και εσωτερικές διαμάχες…
καλό πιστεύω που ενυσχήθηκαν όλα τα μικρά κόμματα…

Καλό αλλά όχι αρκετο…Μακάρι να τα κρατήσουν…Η Ελλάδα θα πάει χρόνια πίσω όταν αρχίσουν οι διαμάχες για τα υπουργεία.Αλήθεια τι λέτε, πόσο θα καταφέρουν κρατήσουν την κυβερνηση με 152…;

αρκετά και εύκολα… Καμιά 10αρια βουλευτές έβαλε το ΛΑ.Ο.Σ. . Το πολύ για 10 μέρες σήριαλ στις εφημερίδες για κάποιο θέμα, αλλά με το ΛΑΟΣ μέσα, έχει μαξιλαράκι ασφαλείας…

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το ΛΑΟΣ. Θα δειξει…

Στα νομοσχέδια ναι…Αλλά αν κινδυνευσει η ΝΔ θα την υποστιρίξει το ΛΑΟΣ;…Αν πέσει η ΝΔ το το ΛΑΟΣ δεν θα μεγαλώσει τα ποσοστά του οπότε θα έχει και ευκαιρία να μπει στη εξουσία μέσω συνασπισμού.Δε θα μεγαλώσει η επιρροή του;

Με την πρωτη μαλακια φευγουν 2-3 τσιρακια της Ντορας απο ΝΔ. Θα το δειτε.

Σωστά τον Δρακουμελ τον ξεχάσαμε…

Εντιτ:Μ’ αρεσει που λεγαμε αν ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου…Εδώ και αυτοί που κάηκαν πάλι ΝΔ ψήφισαν!