δεν σου λεω οτι το ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερο…αλλα οχι σιγουρα χειροτερο απο την πιο ερασιτεχνικη κυβερνηση που περασε ποτε απ την ελλαδα…και αμα θες την γνωμη μου το πασοκ ηθελε ριζικη ανανεωσηστα στελεχη του ,οχι να μου βαζει το λαλιωτη στον προεκλογικο αγωνα…
Το ποιός θα βγει δεν είναι για εμένα τόσο σημαντικό όσο το αν θα έχει ο νικητής αυτοδυναμία!Αν μετά από όλα αυτά δώσαμε αυτοδυναμία στην ΝΔ ε τότε αυτή η χώρα είναι άξια της τύχης της…
Πλακα πλακα πρεπει να ψηφισουμε ολοι ΝΔ για να το παρουν πανω τους αυτοι λογω της τεραστιας πλειοψηφειας, να τα γαμησουν ολα και να κανουμε επανασταση!
Όχι τίποτα…Είναι και ισχνη αυτοδυναμία…Με 152 έδρες μια κλίκα από 3 βουλευτές μπορούν να κάνουν την κυβέρνηση ότι θέλουν…φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν αρχίσουν να ζητάνε πράγματα οι βουλευτές της ΝΔ…εκεί να δεις ακυβερνησία…
Καλό αλλά όχι αρκετο…Μακάρι να τα κρατήσουν…Η Ελλάδα θα πάει χρόνια πίσω όταν αρχίσουν οι διαμάχες για τα υπουργεία.Αλήθεια τι λέτε, πόσο θα καταφέρουν κρατήσουν την κυβερνηση με 152…;
αρκετά και εύκολα… Καμιά 10αρια βουλευτές έβαλε το ΛΑ.Ο.Σ. . Το πολύ για 10 μέρες σήριαλ στις εφημερίδες για κάποιο θέμα, αλλά με το ΛΑΟΣ μέσα, έχει μαξιλαράκι ασφαλείας…
Στα νομοσχέδια ναι…Αλλά αν κινδυνευσει η ΝΔ θα την υποστιρίξει το ΛΑΟΣ;…Αν πέσει η ΝΔ το το ΛΑΟΣ δεν θα μεγαλώσει τα ποσοστά του οπότε θα έχει και ευκαιρία να μπει στη εξουσία μέσω συνασπισμού.Δε θα μεγαλώσει η επιρροή του;