Δεν τα έδωσε σε μένα στους γονείς μου… Εξάλλου όπως είπα μας είπε για το 30% των exit polls απλά δεν περιμένουν να αλλάξει το σκηνικό
ελπιζω αν ισχυουν τα αποτελεσματα το βραδυ να παραιτηθει ο γιωργακης,να αναλαβει το μοσχαρι το πασοκ που τουλαχιστον μπορει να μιλησει σωστα…
Το οτί θα χάσει το ΠΑΣΟΚ είναι σίγουρο
Κάτι άσχετο, το “κόμμα” Φως.Αλήθεια.Δικαιοσύνη, τι κουλό είναι;
Εχω την εντυπωση παντως οτι το ΠΑΣΟΚ ισως και να ηθελε να χασει…
Γιατί;
Για να πεσει ο μεγαλος αυτος πολιτικος.Ο Γιωργακης.
Γιατι η κυβερνηση που θα βγει θα φαει τρελα ζορια. Καταρχας υπαρχει το ζητημα της παιδειας που ειναι καυτη πατατα, καθως και το ασφαλιστικο. Το Μπατσοκ δεν θα ηθελε να χρεωθει την πολιτικη της ΝΔ, ασχετα αν συμφωνει σ’ενα τεραστιο ποσοστο.
Σχεδόν αυτά που σας είπα
@Rychehed: Aυτο το ειπε ενας που ειχε παρει τηλεφωνο στο σταθμο νομιζω, στη ΝΕΤ 105,8.
ναι αλλα ρε συ μεγαλη διαφορα…δηλαδη ακομα και μετα απο 4 χρονια,θα τα βρει πολυ σκουρα το ποσοκ να ανατραπει ολη η διαφορα…
Οχι φιλε σταρστρακ. Τις επομενες εκλογες δεν θα τις κερδισει το ΠΑΣΟΚ. Θα τις χασει η ΝΔ.
αν θες την γνωμη μου και αυτες τις εκλογες θα μπορουσε να τις κερδισει αν δεν ειχε τον χειροτερο αρχηγο μεγαλου κομματος που περασε απ την ελλαδα:( …αν ειχε π.χ. τον βενιζελο θα γινοταν ντερμπι…
Ναι αλλα αν δεν εβγαινε προεδρος ο Γιωργακης στις προηγουμενες εκλογες, το ΠΑΣΟΚ θα ειχε καταποντιστει απο τοτε…
Ακριβως αυτο.Ασε που ο βενιζελος εχει και το καλυτερο χιουμορ πολιτικου στη ελλαδα
#-o #-o #-o
Ο φιλος μου ο Λεωνιδας ο φυσικος που κατεβαινει με το ΚΚΕ μ-λ ΕΙΝΑΙ ΠΧΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!
Να τους χαιρόμαστε…
κοιτα και παλι στις προηγουμενες εχασε 4,5 -5 μοναδες…αλλα οταν εχεις απενταντι σου τωρα μια κυβερνηση που τα εκανε μπαχαλο με την παιδεια,που απεκρυψε πριν τις εκλογες το ποριμα ζορμπα για τις μιζες που επεσαν με τα ομολογα,που δεν πηρε ενα προληπτικο μετρο και αφησε να κανει ολη η ελλαδα,που βγαινει ευθαρσως και λεει οτι οι δεικτες της οικονομιας εχουν βελτιωθει ενω στη τσεπη του μεσου ελληνα αυτο δεν εχει κανενα θετικο αντικτιπο,και χανεις με τετοια διαφορα ε τοτε εισαι το λιγοτερο αχρηστος και αντιεπικοινωνιακος τυπος… :?
[QUOTE=starstruck;205942]κοιτα και παλι στις προηγουμενες εχασε 4,5 -5 μοναδες…αλλα οταν εχεις απενταντι σου τωρα μια κυβερνηση που τα εκανε μπαχαλο με την παιδεια,που απεκρυψε πριν τις εκλογες το ποριμα ζορμπα για τις μιζες που επεσαν με τα ομολογα,που δεν πηρε ενα προληπτικο μετρο και αφησε να κανει ολη η ελλαδα,που βγαινει ευθαρσως και λεει οτι οι δεικτες της οικονομιας εχουν βελτιωθει ενω στη τσεπη του μεσου ελληνα αυτο δεν εχει κανενα θετικο αντικτιπο,και χανεις με τετοια διαφορα ε τοτε εισαι το λιγοτερο αχρηστος και αντιεπικοινωνιακος τυπος… :?[/
Τι έκανε το Πασοκ όταν ήταν κυβέρνηση γι αυτά τα θέματα. Και ιδιαίτερα στην παιδεία συντάχτηκε μαζί με νδ