απλα σε οσους σκοπευουν να ψηφισουν τωρα,αρκει να πουμε οτι η ψηφος σε μικρα κομματα εκτος βουλης ουσιαστικα ενισχυει την πιθανοτητα αυτοδυναμιας απο το πρωτο σε ψηφους κομμα…
και μας απομακρυνει απτην πιθανοτητα να χασουμε τουλαχιστον ακομα μια παρασκευη και δευτερα στα σχολεια
Λοιπόν, τι λέτε? Ανοίγουμε τόπικ “Εκλογές 2011” ?
Ας ποστάρει κανένας τις βασικές θέσεις των 2 μεγάλων, για να γελάμε σε 4 χρόνια από τώρα με το πόσο τα διατήρησαν…
Το ειδαμε ομως. Αλιμονο ναβγαζεις συμπερασμα για καποιον μονο και μονο απο το τι ψηφιζει.
πηγα στις 2 και τελιωσα σε 10 λεπτα
Εννοειται… ποιος τι ειπε ομως θυμασε ονομα ???
Ακυρο δλδ ??? Με χρι ποσους ειχες δικαωμα να βαλεις ???
Πρωτη φορα ψηφιζεις ??? Εγω τοτε πως ψηφισα για 2η φορα σημερα ???
Ψησου!!! Θα πεσει τρελο γελιο… :lol: :lol:
10 Λεπτά? Μόνο εγώ πήγα τώρα και έκανα περίπου 30 δευτερόλεπτα?
Στη Β’Θεσ/νικης που ανηκω,οπως και στις περισσοτερες,ειναι μεχρι 2.Σε καποιες αλλες ειναι παραπανω.Αλλα δεν μου το ειπε κανεις πριν μπω να ψηφισω.Τελοσπαντων.
Περισυ πηγα να κανω μεταδημοτευση και μου ειπαν οτι δεν ημουν ακομα γραμμενος στους εκλογικους καταλογους.Ε και δεν πηγα καν να ψηφισω.
Ειχε και ουρα ρε… Και δεν ειχε και πολυ κοσμο και δεν ειναι σιγουρα 10 λεπτα εκει περιπου 7-10 καπου εκει, εσυ καθολου ουρα δεν βρηκες ???
Το ψηφοδέλτιο έτοιμο στην κωλότσεπη, ουρά μηδέν, τα ξύνανε και τους χάλασα την μέρα, με το ζόρι μπήκα στο παραβάν να φανταστείς. Τελικά πολλά έβαλα, 20 δεύτερα περίπου.
Εγω σας ειπα οτι στα χωρια πρεπει να πατε 2 η ωρα, στις πολεις παντα κοσμο θα χει.
Θεριο παρολο που εισαι πανυβλακας, το ψηφοδελτιο σου δεν ειναι ακυρο αν και θα πρεπε λογω νοητικης καθυστερησης του ψηφοφορου. Απλα δεν προσμετρωνται οι σταυροι, το κομμα δεν θα χασει την ψηφο σου.
Στο 30% των exit polls τα αποτελέσματα ήταν
Ν.Δ. 42,5%
ΠΑΣΟΚ 38,5-39%
ΚΚΕ 8%
ΣΥΡΙΖΑ 6%
ΛΑΟΣ 3-3,5%
Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο άκουσα. Αν ισχύουν, η μεγαλύτερη μούρη θα’ναι ο Αλαβάνος που εκτόξευσε το Συνασπισμό και ο πιο βλάκας ο Γιωργάκης που αντί να κερδίσει θα χάσει και 3 μονάδες!
Σε λίγο μόλις μάθω θα ενημερώσω ακριβώς για τα exit polls.
Μισο λιγο, απο που εχεις αυτες τις πηγες εσυ?
Από δημοσιογράφο σε μεγάλο κανάλι.
Εχμ, σορρυ αλλα μου θυμιζει σκηνικο “φετος θα ρθουν οι ac/dc το ξερω απο εγκυρη πηγη”.
Mαλον την ιδια πηγη εχουμε
Kαλά αν θες το πιστεύεις όύτως ή άλλως σε λίγο θα τα δεις και μόνος σου. Εγώ πάντως αυτή την ενημέρωση είχα και σας το είπα…
ρε παιδια ετσι κι αλλιως πανω κατω ετσι θα ειναι…
Σε λίγα λεπτά θα δούμε
Ναι μωρε, δεν αμφισβητω τ’αποτελεσματα που δινεις γιατι δε μου μοιαζουν και απιθανα. Αυτο που αμφισβητω ειναι οτι στα εδωσε δημοσιογραφος και δεν σου τονισε να μην τα δημοσιευσεις πριν κλεισουν οι καλπες.