Πάρε-Δώσε

Περνω τα περιτυλιγματα και τα βαζω στην συλογη μου… Και αφηνω μια μεζουρα… (ε σορ, αυτο μουρθε…)

Πέρνω τη μεζούρα και πέρνω μέτρα για το φερετρό μου.Αγοράζω το φέρετο και ψάχνω άνθρπο να του το χαρίσω.

Παίρνω τη μεζούρα μετράω τη μέση μου και πετάω αμέσως το τερατώδες σάντουιτσ που είχα σκοπό να καταβροχθίσω

Και δεν πεταγες την μεζουρα???#-o

Περνω το σαντουιτσ, το τρωω, και αφηνω ενα προφυλακτικο…

Παιρνω το προφυλακτικο και το βαζω στη συλλογη μου ( :roll: )και αφηνω τα σαλια που μου τρεξαν μονο και μονο απο μια πονηρη σκεψη μου…

Παλι σαλια?!?!?!?!
Σκουπιζω τον παραπανω σαλιαρη, και αφηνω τα κλειδεια του αμαξιου μου…(κοκκινο γιαρις, 3ετιας, χιλιαρι)

sign-:oops: :oops:
Παιρνω τα κλειδια του αυτοκινητου σου και ψαχνω να δω αν η ιδιοκτηκτρια μου αρεσει.Τελικα δεν τα παραδιδω στη αστυνομια αλλα την καλω στο σπιτι μου για να τα παραλαβει…Αφηνω ξανα τα σαλια μου. :lol: :bleh:
Εdit:ακομκα εδω εισαι εσυ?

:lol: :lol: :lol: #-o
Ξαναματασκουπιζω, και αφηνω το χαρτομαντιλο με τα σαλια του Defix…:stuck_out_tongue:

Για να δουμε ποιος θα εχει την ΤΙΜΗ να τα παραλαβει? :lol: :stuck_out_tongue:

βλέπω τα σάλια στο χαρτομάντηλο και σου κάνω μύνηση για μόλυνση του περριβάλοντος.σε πέρνω και σε πετώ σε ένα τεράστιο κάστρο που κατοικεί ο δ΄ρασκουλας.ύστερα βγάζω απ’ τη τσέπη μου την banette και την αφήνω στη πόρτα…

Κανεις… Και θα κλεισουν το τοπικ για να μην σαλακια οξω…:stuck_out_tongue:

Οπα εγινα ποκετ!!! Φτερουγιζω μακρια και αφηνω πιπουλα…

Λεω στον Δρακουλα “κοιτα,ενα σφινακι με αιμα” και ξεφευγω.Εντοπιζω τα θαυματουργα πουπουλα της Βanette,τα κολλαω πανω μου και παω να την βρω για να της τα ψαλω που σηκωθηκε και εφυγε χωρις να κανει ουτε μια προσπαθεια για να με διασωσει.Αφηνω πισω το μυθικο ξιφος μου…

Αφου με βρηκε πλακωθηκαμε στις φαπες, περνω το ξιφος… Οπως πεταω βλεπω 2 αυγα δρακων… Περνω το ενα και αφηνω το αλλο…:smiley: