Πάρε-Δώσε

Παιρνω το βραχιολι το πουλαω,αγοραζω καινουργιες χορδες για το βιολι μου κ αφηνω τις παλιες πισω μου μαζι με τα ρεστα

ΝΙ!

Τσεπωνω τα ρεστα πουλαω τις παλιες χορδες κ με τα λεφτα που τσιμπαω παιρνω δυο μπυρες και τις αφηνω.

Περνω τις μπυρες, ερχομαι στο κεφι, και αφηνω την μαυρη μου μασκαρα…

Παιρνω τη μασκαρα,τη δινω στην αδελφη μου και αφηνω ενα στυλο.

Πέρνω το στυλό και γράφω τους στίχους του τραγουδιού ‘Ηταν μια ωραία πεταλούδα…’ στο στήθος μου

αφήνω 1 αμάξι

Παιρνω το αμαξι και φευγω.
Επιταχυνω,βαζω 1η,2η,3η,4η,5η και απο το παραθυρο πεταω τον Χαρι Ποτερ.Πεφτει νεκρος απο την πτωση.Aλλαζω το ονομα μου σε Βολντεμορτ ο Ταχυς.

Πέρνω τον Χάρυ και τον ντύνω Ερμιόνη.Τον βαλσαμώνω και του κόβω το κεφάλι.Το αφήνω και φεύγω.

Παιρνω τον εγκεφαλο και τον τρωω (Hanibal, yeah!)… Κουρευω το κεφαλι και πεταω τις τριχες…

Κολλαω τις τριχες του χαρουλη στον πισινουλι μου που εχω ελλειψη σε αυτο το σημειο και αφηνω την βαζελινη… :roll:

Παιρνω τη βαζελινη και την πεταω στο κεφαλι σου.Με δυναμη.
Πεφτεις κι εσυ νεκρος,διπλα στον Χαρι Ποτερ.
Σε βραζω σε ενα καζανι και σκορπιζω το ζουμι σου απο ελικοπτερο Σινουκ σε μια πυρκαγια.Η πυρκαγια φουντωνει.Απελπισμενος,πηδαω με αλεξιπτωτο και σας αφηνω το Σινουκ.Ουτως ή αλλως,δεν ηξερα να το οδηγαω.

περνω το σινουκ και αφινω το βιβλιο τησ ανατομιας…

Παιρνω το βιβλιο της ανατομιας και κανω πειραματα σε ενα δεινοσαυρο και αφηνω τα αιχμηρα δοντια του…

Περνω τα δοντια και τα κανω περικαρπιο, αφηνω ενα μαγιο.

Και μένεις γυμνή?? :roll: :roll:

Αφηνω ενα μαγιο… Οχι το μαγιο μου… :stuck_out_tongue:

Τς τς, μην αφήνεις ξένα μαγιό εδώ κι εκεί!! [-X

Τέσπα, ας το πάρω για σφεντόνα… Αφήνω ένα dvd της υπέρτατης σειράς desperate housewives :lol: :lol:

Περνω το dvd, το πεταω γιατι δεν μου αρεσει και αφηνω τον manos87… :stuck_out_tongue:

ποιος τυχερός θα με πάρει??? #-o :lol:

Παιρνω τον Μανο τον βασανιζω για να μου πει ολη την αληθεια για το φαινομενο parasol και μετα εμπιστευομαι τις πληροφοριες στον led και στον unholy.Με την επιταγη που μου δινουν για την πολυτιμη βοηθεια μου αγοραζω εφτα μπαμπαλου και παρατω τα περιτυλιγμα.

Αντε ρεεεε… :stuck_out_tongue: