επειδη εγω σε λιγο καιρο παω σαλονικη περνω το καλαμακι το τρωω και αφηνω μια σφεντονα…
πέρνω τη σφεντόνα και σε χτυπάω για το αντίο
νιώθω ενοχές και αφήνω πίσω μου 1 σημείωμα εξομολόγησης
το παιρνω το τρωω και αφηνω μια καλτσα…(δικια μου…)
μυρίζω τη κάλτσα και πεθένω απ την βρόμα(μάθε να πλένεις τις κάλτσες,πόσες φορές θα στο πώ:p )αφήνω το πτώμα μου
Βαλσαμώνω το πτώμα για να το κάνω διακοσμητικό και αφήνω τα εντόσθια.
Παιδια…το καψαμε το θεμαααααα!!!
Βλέπω ως φάντασμα την κατάντια μου και βάζω τα κλάματα.Πέρνω τα εντόσθια και τα καίω,και αφήνω πίσω τα μάτια μου μόνο.
Βράζω τα μάτια και τα τρώω, αλλά μου κάθονται στο λαιμό, ,με αποτέλεσμα τώρα εκεί να κείτεται το δικό μου πτώμα.
Παίρνω το πτώμα σου,το θάβω (έλεος!θα βρωμίσουμε! ) και αφήνω ένα μπουκάλι νερό.
Παιρνω το μπουκαλι νερο για να σβησω τις φωτιες που ειχα αναψει για να καθαριστει το εδαφος απο τα πολλα πτωματα. Αφηνω την τεφρα στον αερα.
κοιταχτε λιγο…οντως δικιο εχει η Ολγα…αλλα το χουμε παραμαμησει το θεματακι…και εχω συμβαλλει και γω σε αυτο…πολυ αηδια ρε παιδι μου επεσε…λεω για να το σωσουμε απλως να αναφερουμε τι παιρνουμε και τι αφηνουμε…γιατι ειμαστε καμμενοι και φαινομαστε…
τρώω την τέφρα στη μάπα όπως ο Λεμπόφσκι και σας αφήνω κάτω μία ελαφρώς μεταχειρισμένη τσίχλα…
Παιρνω τη μεταχειρισμενη τσιχλα,την πεταω και σας αφηνω ενα φορτιστη κινητου alcatel.
…περνω τον φορτιστη, τον γινω σε καποιον που εχει τετοιο κινητο και αφηνω μια πετρα…
παιρνω τη πετρα,τη βαφω μαυρη και τη ξαναπεταω πισω μου:p
…περννω την πετρα…ζωγραφηζω μια νεκροκεφαλη,την πουλαω και αφηνω στο δρομο ενα 50λεπτο…{δεν μπορεσα να την πουλησω πιο ακριβα:(}
πέρνω το νόμισμα και το κάνω δώρο γενεθλίων στην αδερφή μου.εκείνη μου δίνει 1 χαστούκι και μου βγάζει τα μασέλα.αλλά είμαι νεκρός οπότε είναι φανταστική μασέλα.αφήνω πίσω μου τη φανταστική μασέλα και φεύγω.
Μελαγχολω που δεν θα σε ξαναδω και αφηνω τις σταλαματιες μου…
Eιμαι emo…
Sorry δεν ειχα δει τα 2 τελευταια ποστ.
Παιρνω το μαγικο μου ραβδι και κανω την φανταστικη μασελα πραγματικη.Επειτα την παραταω στο σοβατισμενο πουφ… 8O #-o
LoL
Παιρνω τη μασελα απο το σοβατισμενο επιπλο και βγαζω τα πλαστικα δοντια και στην θεση τους βαζω διαμαντια που μου τα κλεβει ομως ενας ραπερ και εκει που τον κυνηγουσα να τον πιασω του πεφτει το βραχιολι του και επειδη το βραχιολι του δεν μπορω ουτε να το δω παρολο που ειναι πανακριβο το αφηνω στο πεζοδρομιο…