asian dub faoundation:)
Χοχοχοχοχοχο, τίτλος κομματιού “Ανθρώπινος γύρος” :lol: :lol: :lol:
Εγώ επιμένω στο House Of Shakira!!! Είναι ελλεινά άκυρο σαν όνομα!!! Δεν ξέρω για την μουσική τους, αλλά από όνομα…
Anal Cunt
3 Doors Down, 30 seconds to Mars…Γενικώς αυτά που έχουν αριθμό μέσα
Oι 3 τους έχουν όλους και άνετα.
Καλύτερο συγκρότημα εννοώ ε, όχι χειρότερο όνομα
To concept s/t apo 30 secs tsalapataei ta panta
Exoun kanei omos tin kalyteri diaskeyi apo olous sto Separate Ways. Episis einai treloi fans ton theon opote tous sebomaste kai tous agapame
Δεν αντιλέγω… Ούτως ή άλλως αναφέρθηκα μόνο στο όνομά τους… Αλήθεια, ξέρει κανείς γιατί πήραν αυτό το όνομα;
Kala den lene kai kati fobero san band, tin plaka mas kanoume. Emena mou aresei pantos to onoma. Periexei to Shakira mesa :lol:
Cat Butt
Seattleαδες, που η Sub Pop (η δισκογραφικη των συγκροτηματων του Seattle) το 1989 ειχε το διλημμα εαν θα επρεπε να στειλει αυτους σε περιοδεια στην Ευρωπη μαζι με τους Tad η ενα αλλο ανερχομενο γκρουπακι με το ονομα Nirvana…
Παιδια δεν παρακουλουθησα ολο το Φορουμ
αλλα σιγουρα ενα απο τα πιο γελια ονοματα
ειναι το Gogol Bordello η οπως αλλιως γραφεται
Kλειδωστε το τοπικ, εχουμε νικητη:lol:
Σωστος ο Μεταλοκεφαλος:wink:
Με τιμάει που θεωρώ το “Seperate Ways” το πιο βαρετό κομμάτι των Τζούρνευ; :-s
Poio theoreis mi bareto?
Το “Lovin’, Touchin’, Squeezin’” χο χο χο
Δεν το έθεσα σωστά: Το θεωρώ λίγο υπερτιμημένο hit τους… θεωρώ πως έχουν πολλά πολύ καλύτερα από δαύτο!
An theleis se prokalo eite se private syzitiseis eite sto thread ton Journey gia on topic na sou eksigiso oti to etheses mia xara tin proti fora kai tin deyteri exases kai oti dikio eixes…8)
Δεν διάβασα όλο το Thread και μπορεί να έχει αναφερθεί, αλλά ένα κλασικότατο πανηλίθιο όνομα παραμένει πάντα το Pyogenesis.
Αλλο αν το ομώνυμο album τους (1993) σκοτώνει…:!:
Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμμένο συγκρότημα αλλά για το όνομα φαντάζομαι διαφωνίες δεν υπάρχουν.