Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

Η Σιδερενια Παρθενα ηταν κατι που υπηρχε και ασχετα με την λατρεια και τον φανμποισμο το θεωρω μια χαρα ονομα…

μα δεν μπορω και να θελω!

kαι ο μπακλαβάς υπάρχει από την αρχαιότητα. Ψήνεσαι για κάνα σιροπιαστό τζαμάρισμα?

Θυμάμαι ένα ντέμο στο χαμερ από κάποιους που λέγονταν “Sonata Antarctica” και το ντεμο “Return of the Mykonians”! :lol:

χαχαχαχαχα fail!!! :lol::lol:

εδιτ:
agoraphobic nosebleed

δεν αμφιβαλλω για το συγκροτημα αλλα η εικονα ενος τυπου να τρεχει με χαρτοπετσετες στην μυτη επειδη ειδε πολυ κοσμο μου φενεται απλα αστεια… :stuck_out_tongue:

Ελα ρε συ, δεν ειναι το ιδιο… Αλλα αν γουσταρεις, εγω μεσα να στησουμε συγκροτημα με ονομα Metallic Baklava…:stuck_out_tongue:

36crazyfists(παρμενο απο ταινια του θεου bruce lee αλλα για ονομα μπαντας is shitty)
deaf havana(οχι deaf cuba)
damiera(μου θυμιζει την γραβιερα)
i see stars(και εγω βλεπω μουνς…)
kill the romance(αφου εισαι γουτσου γουτσου,γιατι; )
light this city(προκειται για μπαντα πρωην τεχνικων του OTE)
lovehatehero(μεγαλημαλακιααυτο)
motion city soundtrack(το σαουντρακ της θετικης ενεργειας)
we are the arsenal(δεν ελεγε καλυτερα we are the man utd που την αγαπαω και περνει και κουπες)

lol:lol:,εμενα μαρεσει αυτο,βγαζει καλτιλα…δεν νομιζω να ειναι πιο ανεμπνευστο απο πχ65daysofstatic κτλ…

Τοto κλεμμενο απτον Τοτό
Rammstein κλεμμενο απτο dr.stein

μην τον παρεξηγεις, τις τελευταιες μερες εχει αφινιασει

Ποιός ΟΤΕ ρε Σκουόλ, από ομάδα πρώην τεχνικών της ΔΕΗ γίνανε οι Light this City :!:

Αξιοπρεπής η προσπάθειά σου να κάνεις χιουμοράκι γενικά πάντως, δε λέω :!:

βαριεμαι να πσαξω το θρεντ με τα καλυτερα ονοματα…ΑΛΛΑ:

Bill Cosby! You Black Entertainer παιρνει la vraveio

χαχαχαχαχ… καλο καλο…

Kidney thieves,stolen babies,LCD Soundsystem,bitch magnet,gay dad,ancient chinese penis

Hell YES!!! MANOWAR…

:lol: Ειδικά το ancient chinese penis… Xaxaxa!

Βέβαια όσον αφορά Stolen Babies… :lightsabre:

Χαχαχα. ιρλ λολ…

το ονομα guano apes τοχει αναφερει κανενας?..μεταφραση=σκατα πιθηκου…:stuck_out_tongue:

iwrestledabearonce
arsonists get all the girls
36 crazyfists
job for a cowboy