Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

Εμενα παλι δεν μου αρεσει, οχι οτι ειναι χαζο κι αυτα αλλα οταν ακους τη λεξη “sepultura” δεν ξερω… τεσπα
νταξ.

Ειλικρινά μετά το ποστ του therion αναρωτιέμαι τι συνεχίζετε και ποστάρετε ακόμα εδώ!

Δεν έχεις ακούσει το στίγμα που λέγεται σύστημα Down? :stuck_out_tongue: γαμάτο όνομα αυτό, έξυπνο κατά την άποψη μου.

judas priest
megadeth
iced earth
blind guardian
cannibal corpse
voivod
my dying bride
strapping young lad
tool

Αυτά τα ονόματα που είπες είναι μεν χαζά αλλά και γαμώ τα γκρουπς!!!

φυσικα και ειναι γαμω τα γκρουπ, μου αρεσουν εξαλλου τα περισσοτερα…αλλα απο ονομα πασχουν, αλλο το ενα, αλλο το αλλο :wink:

Το My dying bride έχει αναφερθεί μερικές φορές στο καλύτερο όνομα συγκροτήματος :lol: :lol: :lol:
Αλλά θα συμφωνήσω ότι περισσότερο ταιριάζει εδώ

Σωστά Μάνο… :stuck_out_tongue:

Sarcofago,Profanatica,Pyogenesis επίσης…

Με δουλευεις! Δεν σ αρέσει το Profanatica?

Σαν μουσική βαράνε Φίλιππα…Σαν όνομα…

:-k :lol:

Δεν ξέρω… εμένα μου ακούγεται ωραίο. Τι να πω, γούστα.

Για τις ελληνικές μπάντες εχει γραψει κανεις τπτ? (δε διαβασα ολα τα post)
Αρνακια (μπεε!), Μαύρη Μαγιονεζα. Τσοπάναrave, Kαφριλιον, Αγαμοι θυται και προσφατα εμαθα για μια παρεα παιδιων απο τα Χανια που εγραψαν, κοπιαραν και μοιρασαν μονοι τους ενα cd μ’ ένα τραγουδακι χαρακτηριστικο της ζωης των φοιτητριων στα Χανια. Το Συγκροτημα λεγεται ΟΨ [—> Ολες Ψολες].
Παρεπιπτώντος, το τραγουδακι ειναι πολυ καλο!

χαχα, το τραγούδι του όντως είναι κορυφή!!! Όποιος το έχει pm !!!:smiley:

E, συνήθως διαλέγουν επίτηδες τέτοια γελοία ονόματα για το χαβαλέ.

:lol3: :lol3: :lol3:

Τέλλλοςςςςςς!!!

Σε εκλιπαρώ φίλε αν έχεις τπτ απ’ αυτούς κάνε κανένα upload!!! :stuck_out_tongue:

Aπο Ελληνικά συγκροτήματα επίσης:Panx Poutana,Satanic Rhapsodies,Archaios Ellinas Diaolous,Βυζιά με Σιλικόνη,The Goat,The Candlanaft(oι Καντηλανάφτες)…:lol:

Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis

Είναι κάτι τύποι που λένε ότι παίζουν Grindcore.το όνομα τους πρέπει να είναι κάποια ασθένεια του πρωκτού.

Παρα πολλα αλλα δυο που μου ερχονται χαλαρα τωρα ειναι τα εξης…

Chicken Soup For The Anus!

I Love You But I’ve Chosen Darkness

Δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς χαζό, αλλά μάλλον ψιλογραφικό:

Το Αστραπόμ**νο της Αλαμπάμα! :roll: :roll: