Προσεχως

Επίσημη είναι; Για fanmade μου μοιάζει.

κουρτινα 2

Interstellar εφτασεεε

Aνατριχίλα το trailer του Interstellar, είναι το wet dream ενός sci-fi geek σαν και του λόγου μου :p. Βέβαια, [U]φαίνεται[/U] ότι πάλι ο Nolan θα βγάλει περισσότερο τον Spielberg που έχει μέσα του και όχι τον Kubrick που πιστεύω ότι κρύβει…αλλά δεν έχει την αυτοπεποίθηση/τόλμη να βγάλει…

σιγά που κρύβει κιούμπρικ μέσα του ο νόλαν.

[B]Guardians of the Galaxy[/B] νέο trailer που γαμεί.

https://www.youtube.com/watch?v=dWUnYMggxy4

έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτό εδώ. :smiley:

Πολύ καλό δείχνει!

Έλα ρε μαν, είναι φανερά επηρρεασμένος (όπως κι άλλοι της γενιάς του Sundance). Υπάρχουν ομοιότητες, υπάρχουν και διαφορές. Απλά εντάξει ο Nolan είναι φανερά δεμένος με το blockbuster, εμπορικό σινεμά. Επίσης προφανώς και δεν συγκρίνω μεγέθη, μη τρελαθούμε, απλά σε επιρροή αναφέρομαι, πιστεύω ότι θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα Kubrick στοιχεία, ειδικά αν απομακρυνόταν από το blockbuster, κάτι που για την ώρα δεν πολυσκέφτεται να κάνει :stuck_out_tongue:

Aυτός πάντως που πλέον σπάει ρεκόρ στο Kubrick-όμετρο, στο σημείο του rip-off, είναι ο Glazer.

Transformers 4

Ουαου…πρώτη φορά είδα βίντεο με 1440 ανάλυση. Επίσης, είδα τον Optimus Prime με σπαθί να καβαλάει ένα dinobot τυραννόσαυρο??

Όχι άλλα ρε μαλάκα Μπέη, μας έσπασες τα μάτια, μας κατέστρεψες τη παιδική μας ηλικία![-X

Jurassic World

ΑΝ ισχύουν αυτά μεχ, ανάμεικτα συναισθήματα. Σαν υπόθεση πάντως μηδέν.

Επειδη ολοι κοιταγαμε το σεναριο στα Τζουρασσικ Παρκ :lol:

Τουλάχιστον στα πρώτα ναι, μπορούσες να το πεις. Εδώ μιλάμε για γατάκια δεινόσαυρους.

Ποτέ δεν με συγκίνησαν τα Jurasic

on topic νέος Woody Allen

https://www.youtube.com/watch?v=LAwbwKURvm0

Και ενα gossip απο πολυυυ μεσα…
Εχουν τελειωσει τα σεναρια για Prometheus 2 και Blade Runner 2.
Τωρα δε ξερω σε ποιο draft αλλα δουλευονται.
Για τον Προμηθεα παντως το παει σιγα σιγα ο Ριντλει,

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Termiantor: Genesis

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Εγω παντως θα γουσταρα περισσότερα να συνέχιζε η Headey ως Sarah Connor :confused:

Εγώ πάλι θα προτιμούσα τη Linda Hammilton (ούτε η Headey με χαλάει πάντως). Βέβαια δεν ξέρω που το πάνε με το σενάριο. Λογικά θα δούμε πως έστειλαν τον Καιλ στο παρελθόν. Οπότε είναι λογικό να πάνε για κάποια πιο νέα. Το είχα ξαναπει πάντως, η Κλαρκ για Καλίσι είναι καλή αλλά για Σαρα Κόνορ νομίζω πως έχει πολύ κλαψομούνικη μούρη. Η Κόνορ είναι πιο bad-ass.

Αν έπαιρναν και την Linda Hamilton ας το ονόμαζαν Terminator: The ΚΑΠΗ version. :stuck_out_tongue:

Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πάντως για την ταινία.

Σε άλλα νέα αυτή η αφίσα από το Sin City λογοκρίθηκε στις ΗΠΑ επειδή ήταν πολύ αποκαλυπτική (και όχι δεν βάζω κάποια λογοκριμένη έκδοση της αφίσας)

Ουδέν σχόλιο!