πολύ CGI ρε παιδί μου. Το πρώτο ήταν απογοητευτικό. Ελπίζω αυτό να μην ακολουθήσει την μοίρα των sequel και αποδειχθεί χειρότερο από το πρώτο.
…μακάρι, αλλά προς την μοίρα του, το κόβω:):!:
[B]Red 2[/B]
Το πρώτο ήταν αρκετά διασκεδαστικό και από αυτό το trailer περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερο fun και εδώ.
double post αλλά…
…[B]Pacifim Rim[/B] καινούργιο trailer που γαμάει και δέρνει.
ψηθηκα
γιατι μου φαινεται οτι η ταινια θα ναι ενα σκετο εφε με κλισε στορυ και fail ηθοποιους?
Ίσως το καλύτερο από τα 6…
The World’s End
Simon Pegg και Nick Frost, μαζι με τον θεουλη τον Martin Freeman, επιστρεφουν.
'ντάξει τα σπασε το trailer. Can’t fucking wait!!
πω ρε πουστη τι επος ειναι τουτο;8O
Cornetto trilogy ρεεεεε
Γάμησε το τρέιλερ. Αυτό και το This Is The End τα περιμένω πώς και πώς.
Btw αυτό με το φράχτη πρέπει να είναι κανά inside joke. Σε κάθε ταινία το κάνουν οι θεοί.
ENDER’S GAME
το βιβλιο ειναι τοσο καλο??Γιατι το βλέπω αρκετα σε τοπ5 sci fi και cyberpunk βιβλίων…
φαίνεται δυνατό
2 πιθανές οσκαρικές ταινίες
[B]The Butler[/B]
Αν και μοιάζει με τυπικό δράμα έχει ικανό σκηνοθέτη και φοβερό cast
http://www.youtube.com/watch?v=JAagFuR_XIM
[B]Gravity[/B]
Από αυτό εδώ περιμένω πολλά. Μοιάζει να είναι το απόλυτο θρίλερ αγωνίας.
Και αυτό φαίνεται ενδιαφέρον:
Η ταινία αναφέρεται σε μια “τέλεια” κατα τα άλλα κοινωνία όπου η ανεργία βρίσκεται στο 1% ( :lol: ), η εγκληματικότητα είναι σχεδόν μηδαμινή κ.λ.π Όλα αυτά εξαιτίας 1 και μόνο ημέρας του χρόνου κατα τη διάρκεια της οποίας [U]επιτρέπονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ[/U] και όλες οι υπηρεσίες βοήθειας έχουν “απεργία”… Αστυνομίες Νοσοκομεία ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ…
[SPOILER]The Purge
Το Gravity πολύ ενδιαφέρον όντως. Αλλά με Clooney + Bullock … ε… δε ξέρω δε μου κάνει για κάποιο λόγο ούτε ο ένας ούτε ο άλλος πόσο μάλλον συνδυαστικά.
Update
" IT IS ACCOMPLISHED! CLERKS III, FIRST DRAFT!
At 137 pages, it plays like THE EMPIRE STRIKES BACK of what’s now become the Clerks Trilogy. And I am SO in love with it. Pictured is the script with the clapboard we used on the original CLERKS. Both the old clapboard and the old filmmaker are ready to go back to Jersey for the last time…"
Now you see me
Isla Fisher, Morgan Frieman, Marc Ruffalo, Jesse Eizenberg, Woody Harlesson
Καλό φαίνεται… :-k
http://www.movie-list.com/trailers.php?id=riddick#trailer
Πρώτο full trailer για 3o [B]Riddick[/B] που δείχνει να επιστρέφει στο στυλ της πρώτης ταινίας αντί να προσπαθεί να γίνει κάτι μεταξύ star wars και dune όπως στο πρώτο αδιάφορο sequel. Μου άρεσε το trailer αρκετά κιόλας.
Δε με εντυπωσιασε πολυ…
Ενα τραιλερ που σου δειχνει ολη τη ταινια καταρχας και ξεκαθαρα βασισμενο στη μουσικη/ sound design του Prometheus.
Θα το δω γιατι μου αρεσε το πρωτο, αλλα μια απο τα ιδια μου φαινεται.
Oπως λεει και ενα comment " Why do i think that this looks exactly like Pitch Black. "