Κιάνου Ριβς.
trailer για την καινουργια ταινια του Ντενη Ιλιαδη(Hardcore, The last house on the left)
http://www.youtube.com/watch?v=p6ShQjuLyeI
κατα τα λοιπα
[SPOILER]Ben Affleck για Batman[-X:evil::x[/SPOILER]
Νικολας Κεητζ
Και ο Κιανου και ο Κειτζ μου φαίνονται το ίδιο κακές επιλογές βασικά. Το μόνο που σώζει τον Αφλεκ είναι η πορεία του ως σεναριογράφος/σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια και τον κάνει να φαντάζει καλύτερη επιλογή από τους προαναφερθέντες. Ως ηθοποιός πάντως δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
Χειρότερος απ τον Κεητζ δεν νομίζω να έχει ξαναυπάρξει διαγαλαξιακά.
Κατά τ άλλα ναι ο Αφλεκ σαν ηθοποιός είναι κακή επιλογή.
Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Cage δεν είναι κακός ηθοποιός. Έχει δώσει μεγάλες ερμηνείες στο παρελθόν (Leaving Las Vegas, Wild at Heart, Adaptation) που ο Ριβς και ο Αφλεκ ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει. Ενώ και αρκετά blockbuster και περιπέτειες που έπαιξε μια χαρά ήταν και ο ίδιος του και οι ταινίες (The Rock, Conair, 8mm). Τα τελευταία χρόνια είναι που έχει κάνει τραγικές επιλογές και αδιάφορους ρόλους φανερά για το χρήμα που ούτε ο ίδιος έχει πάρει σοβαρά.
[SPOILER][CENTER][/CENTER][/SPOILER]
Χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί την απόψη μου ότι είναι ηλίθια επιλογή ο Αφλεκ, ορίστε μερικές αντιδράσεις όταν ανακοινώθηκε οτι ο Χιθ Λετζερ θα είναι ο νέος Τζόκερ. :roll:
Bad Milo aka good μπελαϊ
Το Bad Milo το έχω κατεβασμένο εδώ και μιά βδομάδα και ψάχνω ακόμα υπότιτλους για να το δω.
Ontopic Tony Jaa στο Fast And Furious 7 λεει. Ξεκινάν γυρίσματα τον Σεπτέμβρη και κυκλοφορεί Ιούλιο 2014.
δεν θυμάμαι αν εχει μπει. ωραίο φαίνεται
[B]12 Years A Slave[/B]
*Steve McQueen
Προσεχώς … ΝΟΤ
παρατήρησε κανείς ότι το Kick Ass 2 δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα ; ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ. ο Φραγκούλης στο σάητ του γράφει ότι επειδή οι προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη (με τελευταία τον Scott Pilgrim) στην Ελλάδα πάτωσαν εμπορικά, Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ !!!
:? :? :? :? :? :?
Προσωπικά για το kick ass δεν με νοιάζει και τόσο αφού η πρώτη ταινία δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά μια ανάλογη φοβία έχω για το The World’s End που ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία εξόδου στις ελληνικές αίθουσες (όπως και το Thor βέβαια αλλά εδώ δεν πιστεύω να μας κάνουν καμιά στραβή).
καπου σε εχασα
το scott pilgrim το γυρισε ο edgar right του shaun of the dead και world’s end φετος
το προηγουμενο kick ass το γυρισε ο matthew vaughn που ειχε κανει το layer cake και μετα το x-men first class
και το kick ass 2 το εκανε ενας jeff wadlow που εχει κανει το cry wolf και never back down
(και δυστυχως θα κανει και το x-force)
μηπως μιλουσες για το world’s end?
Εντωμεταξύ το Scott Pilgrim και το πρώτο Kick-Ass είναι απ’τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας. Το φέρουν δε το φέρουν το 2 χεστήκαμε, έτσι κι αλλιώς θα το δούμε νωρίτερα online.
ναι τα μπέρδεψα και ο ίδιος, σόρυ :? :?
βασικά αναφέρομαι στο
που έχει και τα δίκια του… και φυσικα διαφωνω με τον φιλο που λεει οτι θα το δουμε κατεβασμενο - οσοι (λιγοι) εχουμε μεινει, αγαπαμε ακομα την μεγάλη οθόνη
Μάλιστα επιβεβαίωθηκε λοιπόν πως δεν θα δούμε το the world’s end εδώ. [-X
…αν και δεν είναι το ίδιο, θα περιμένουμε το dvd:):!:
δεν ξερω αν εχει γινει η ιδια ερωτηση στα προηγουμενα ποστ αλλα ξερει κανεις αν θα παιξει το kick-ass 2 στην ελλαδα?
φαινεται ΕΠΟΣ!!! :roll: