Μωρέ ο Μπρολιν είναι κομπλέ. Αλλά και πάλι, για ποιο γαμημένο λόγο;;;
Για το στόρι
[SPOILER]Μαλλόν θα παιξει η αιμομειξία. Δεν νομίζω κόρη του να είναι αυτή που δείχνει στην τιβί αλλά αυτή που τον βοηθάει. Τεσπα, ούτε σκηνή στο διάδρομο με το σφυρί θα έχει, ούτε κόψιμογλώσσας. Δεν ξέρω. Την έχω πάρει με άσχημο μάτι [-X[/SPOILER]
Αξιοπρεπέστατο ήταν το πρώτο. Ειδικά αν το συγκρίνεις με άλλες ταινίες του είδους (Spiderman, Hulk, Thor) ήταν πολύ ανώτερο. Και αυτό πάντως φαίνεται εξίσου καλό.
Το 1ο Captain America ενω το ειχα αφησει τελευταιο γιατι περιμενα πατατα, με εξεπληξε ομορφα.
Πολυ καλη super hero ταινια και με αρκετο Marvel υλικο.
Τωρα η δευτερη πολυ Avengers prequel μου κανει, χωρις καποιο ενδιαφεροντα χαρακτηρα.
Οταν ξεκινας με Red Skull αυτο ειναι αναμενομενο.
Όταν είδα το ποστ γέλασα από μέσα μου γιατί δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά τον Michael Cera. Αλλά στο τρέηλερ φάνηκε καλός.Το βλέμμα του ψυχάκια το 'χει πάντως. Και δεν του φαινόταν.
Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει οι πολύ αρνητικές κριτικές που έχει πάρει το [B]Counselor[/B] του Ridley Scott ως τώρα. Ήταν από τις πλέον αναμενόμενες της χρονιάς, μέχρι και oscar buzz είχε πριν προβληθεί πουθενά αλλά οι κριτικοί στην Αμερική το έχουν θάψει για τα καλά.
X-Men: Days of Future Past https://www.youtube.com/watch?v=pK2zYHWDZKo καινούργιο trailer!
Τόσοι ηθοποιοί μου φαίνεται κάπως σπατάλη να έχουν δύο διαφορετικούς για τον Professor X και τον Magneto.
Πάντως οι περισσότεροι βλέπω να εστιάζουν ότι δεν φταίει τόσο ο Scott αλλά ότι το υλικό του McCarthy ήταν εξαρχής “προβληματικό”. Διάβασα αρκετούς που τόνιζαν ότι οι novelists δεν κάνουν καλούς screenwriters.
Ναι και εγώ αυτό διάβασα. Ο Scott πρέπει να είναι από τους πιο γκαντέμηδες σκηνοθέτες σε αυτό το θέμα. Έχει να δει καλό σενάριο αιώνες. Ο Προμηθέας ήταν μακράν το καλύτερο του στις τελευταίες ταινίες και αυτό λέει πολλά. Θυμάμαι να βλέπω τα extras από το Gladiator όπου το σενάριο ήταν κανονική οδύσσεια, άλλαζε συνεχώς και την ταινία την γύρισε χωρίς να έχει σενάριο στα χέρια του πολλές φορές. Δεν τον θέλει.