Προσεχως

εισαι ωραιος. εγω περιμενω πως και πως το Her

Ναι το Her θα είναι ταινιάρα είμαι σίγουρος λέμε.

Από εκεί και πέρα το Jupiter των Γουατσοφσκι απέκτησε ένα παραπάνω ενδιαφέρον όταν είδα ότι στην ταινία θα παίζει ο… Terry Gilliam :!::!:

Επίσης είμαι απίστευτα περίεργος να δω τον Carell σε δραματικό ρόλο και από το trailer του [B]foxcatcher[/B] δείχνει να το έχει άγρια.

Να πούμε βέβαια πως το [B]Calvary[/B] είναι από τον σκηνοθέτη του γαμάτου The Gurad με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον θεούλη Brendan Gleeson.

Τα υπόλοιπα πάνω κάτω είναι γνωστά ήδη.

Tο Jupiter δε με εντυπωσίασε καθόλου απ’το trailer κι όσα διάβασα. Αν και υποτίθεται οι Wachowski είναι απ’τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες (λάτρεψα μέχρι και το Speed Racer), αυτό δε φαίνεται να έχει τίποτα ξεχωριστό. Θα προτιμούσα να ασχολιόντουσαν με κάτι άλλο, πχ να ξαναφτιάχναν το Dune.

Καλά κάποιες είναι θεωρητικά φετινές καθώς τρέχουν για τα φετινά όσκαρ.

Από αυτές περιμένω
THE WOLF OF WALL STREET
12 YEARS A SLAVE
HER
THE MONUMENTS MEN

Από τις καθαρές 2014:

NOAH
CALVARY
TRANSCENDENCE
SIN CITY: A DAME TO KILL FOR
FURY
INTERSTELLAR
THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 1
EXODUS
THE HOBBIT: THERE AND BACK AGAIN
300: RISE OF AN EMPIRE
BLACK SEA

Ε ναι το empire βγάζει τις πιο ενδιαφέρουσες με γνώμονα την ημερομηνία εξόδου των ταινιών στην Αγγλία μιας και εκεί βγαίνει το περιοδικό. Μερικές από αυτές έχουν βγει ακόμα και στα μέρη μας πιο νωρίς.

το 300:rise of an empire μονο εμενα φαινεται αρπαχτη και μουφα?

όχι… το συγκεκριμένο μάλλον δεν θα μπω στο κόπο να το παρακολουθήσω. Από την άλλη ούτε με το 300 μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα και τόσο αρά…

το 300 τουλαχιστον βασιζοταν στο κομικ, αυτο σε τι βασιζεται?

Να προσθεσω οτι σκηνοθετης ειναι ο Noam Murro του οποιου η φιλμογραφια ειναι μια κωμωδια με τη Sarah Jessica Parker και ενα short ( βαση ιμδβ).

Καινούργιο trailer για το The Raid 2: Berandal http://www.youtube.com/watch?v=IKkMrgnGVgw

Θα ερχόμουν να το ποστάρω. Άντε σαν το πρώτο να είναι.

φαίνεται διαφορετικό και οχι τοσο μονόπλευρο.

*σκηνή με μάχη στις λάσπες. μπάμιες απο τώρα

Στο κόμικ Xerxes του Frank Miller

…είδα το τρέηλερ, και συμφωνώ απόλυτα με τον crimson_Idol
:):!:

Αυτό θέλω να το δω

Το είδα χτες. Τότε τα πόσταρα μαζί, και τώρα το μόνο που μπορεί να φτάσει το American Hustle είναι το The Wolf of Wall Street, το οποίο αν θυμίζει ένα πιο σύγχρονο The Great Gatsby μάλλον θα χάσει.

η νεα ταινια του wes
the grand budapest hotel
με ενα καστ διχως τελειωμο

δεν ειμαι φαν, αλλα φαινεται ωραια

Πρέπει να έχει ξαναποσταριστεί αυτό, το έβαλα και στο θέμα του γιατί εγώ είμαι φαν.
Μαζί με το The Secret Life of Walter Mitty που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, και το The Young and Prodigious T.S. Spivet του Jean-Pierre Jeunet, απ’τα πιο σουρεάλ που περιμένουμε φέτος.

'The Raid 2

http://movies.yahoo.com/blogs/movie-news/raid-2-berandal-exclusive-trailer-premiere-034238407.html?soc_src=mediacontentstory

https://www.youtube.com/watch?v=0F4GTEVqkkQ

Sequel στην επική ζομποταινία [B]dead snow[/B] με τίτλο [B]Dead Snow: Red vs. Dead[/B] όπου οι πρωταγωνιστές καλούν τους ρώσους νεκρούς του β’ παγκοσμίου για να αντιμετωπίσουν τους ναζι-ζομπι. Το trailer είναι απλά θεικό. Στις πλέον αναμενόμενες της χρονιάς από εμένα.