Προσεχως

Ετσι ρε Gilliam, τρελανε μας.

Guardians of the galaxy https://www.youtube.com/watch?v=hbFPyMOHcHQ&feature=youtube_gdata_player

…κι εδώ το ολοκληρωμένο trailer http://www.youtube.com/watch?v=TjmxiqiozBU

Αρκετά υποσχόμενο το trailer, ελπίζω επιτέλους να δούμε και μια ταινία που δεν προσπαθεί να είναι σοβαρή και σκοτεινή σαν το batman.

με τετοιο acting δε πας μπροστα παντως

φυγε ρε αποδω να πουμε που θα πεις πως ο Pratt ειναι κακος ηθοποιος.

παμε ρε σαπιλα

γάμησε το αποπάνω. Αν μάλιστα καταφέρουν να κάνουν με τα ζομπι οπαδούς της ομάδας κάτι ανάλογο με τα ζομπι του dawn of the dead που πηγαίνουν στο πολυκατάστημα επειδή τους έχει μείνει από ένστικτό, η ταινία θα γαμάει άπειρα.

ζομπι που έχουν παραμείνει πιστοί στην ομάδα τους έχουμε στο απο κάτω. για λιγο βέβαια, αλλά είναι ενα άτυπο σχόλιο περι μαλάκυνσης :stuck_out_tongue:

η βαθμολογία στο imdb δεν μου λέει τίποτα. εγω πέρασα μια χαρά

Α ναι σωστά, και την έχω δει την ταινία αλλά το είχα ξεχάσει εντελώς.

Θα είναι γαμάτο πάντως το goal of the dead να περιστρέφεται γύρω από αυτή την ιδέα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αυτή η ταινία έπρεπε να γυριστεί στην Ελλάδα σε ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού και να γίνονται όλοι ζομπι :lol:

πλεονασμός

:bye:

Να πω την απορια μου?

Γιατι να ενθουσιαστει καποιος με το νεο γκοτζιλα?

Μεγαλο τερας, που ξερουμε το οριτζιν του, αρχιζει και καταστρεφει πολη/πολεις, οι ανθρωποι χρησιμοποιουν το στρατο για να το σκοτωσουνε, αποτυγχανουν μεχρι το τελος οπου βρισκουν τον τροπο/ανακαλυπτουν το αδυναμο σημειο του/φτιαχνουν ενα νεο οπλο.

Περα απο το σκηνικο οτι μπορει να προσθεσουν και αλλα τερατα, αν οχι σε αυτη την ταινια αλλα σε επομενες, ποιος ο λογος να το δεις? Που και αλλα τερατα να βαλουν, ποσο ενδιαφερον ειναι να βλεπεις 2 μεγαλα τερατα να παλευουν?

Πωωω, πρέπει να γαμάει απίστευτα

good enough for me

αχαχαχαχαχα. το ίδιο σχόλιο πήγα να κάνω!!

ωραίο το trailer. Γενικά φαίνεται να έχει ψαρώσει κόσμος με το νέο Godzilla, αν κρίνω από τα views που συγκεντρώνουν τα trailer τόσο αυτό όσο και το προηγούμενο και το ενδιαφέρον που δείχνουν τα αμερικάνικα site μάλλον είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού για τους περισσότερους. Εδώ που τα λέμε βέβαια τι καλύτερο από το να αράζεις σε ένα θερινό σινεμά με μια μπύρα στο χέρι και να παρακολουθείς μια τεράστια σαύρα να γαμάει το συμπαν :smiley:

Καλα λογικο δεν ειναι?
Παντα δεν γινεται χαμος με τα μπλοκμπαστερ?

Παντως προτιμω το x-men! :stuck_out_tongue:

αυτο το εχουμε ποσταρει??

Καλά όχι πάντα.

Πάντως ούτε εγώ το έχω στα πολυαναμενόμενα το godzilla αν και σίγουρα θα το δω. Περιμένω την μεγάλη έκπληξη από το Captain America βασικά και όχι τόσο από το X-men που λιγάκι το φοβάμαι. Κάποια πράγματα που διάβασα για το νέο Cap όπως το ότι έδωσαν μια αύρα των κατασκοπευτικών θρίλερ από τα '70s (για αυτό έφεραν και τον Redfrod) με κάνουν να πιστεύω πως θα είναι ότι καλύτερο θα δούμε αυτό το καλοκαίρι. Συν το ότι η πρώτη ταινία ήταν εξαιρετική και τρομερά αδικημένη.

ωραίο και το locke by the way.