Προσεχως

…τώρα βγαίνει στις αίθουσες?
…πιο πολύ μου φάνηκε, για Ιρλανδάκια, που ακούνε Primordial
:):!:

αλλο ενα teaser απο Hunger Games: Mockingjay Part 1

ε?? σαν επιλογη ωραια, αλλα ξαφνιζει λιγο η χρονικη στιγμη που επιλεγουν κατι τετοιο.

…του ταιριάζει ο ρόλος:):!:

Γιατί ξαφνιάζει; Πάντα υπήρχε ενδιαφέρον για περισσότερες κινηματογραφικές μεταφορές του Σερλοκ. Έχουν γίνει ένα σωρό ταινίες, οι περισσότερες πετυχημένες. Ε τώρα που είχαμε και ταινία και σειρά τόσο πετυχημένες ήταν θέμα χρόνου να κάνουν κάτι ανάλογο.

Πάντως εγώ περιμένω πως και πως το [B]Boyhood[/B] του Lnklater (κάπου εδώ μέσα είχε μπει και trailer αν θυμάμαι καλά). Οι κριτικές ως τώρα είναι τρελά αποθεωτικές και όλοι μιλάνε μια από τις πιο ξεχωριστές και καλύτερες ταινίες ever. Και μιλάμε για ταινία που αξίζει τις 3 ώρες.

Αυτό ακριβώς. Ο τύπος έχει το προνόμιο πάντα να έχει πανάκριβο μπάτζετ μα οι ταινίες του να είναι ανολοκλήρωτες σε σενάριο, σκηνοθεσία και πάνω απ’όλα σε ουσία, στην καλύτερη.

πιο πολυ το λεω γιατι ειναι η σειρα τωρα, οποτε μια ενδεχομενη ταινια δεν ξερω τι παραπανω μπορει να προσφερει. θα ηταν πιο ωραιο να περιμεναν λιγο. βεβαια οπως παει μην την δουμε στα καπακια απο τον επομενο κυκλο, το οποιο δεν ειναι κ τοσο κακο.

το boyhood φαινεται παρα πολυ καλο απο το trailer. γενικα ο Linklater εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα στις ταινιες του, σου βγαζει κατι πολυ ζεστο.

Ωστόσο ακόμα αναρωτιέμαι τι ήθελα να γράψω εδώ. :lol: Προφανώς και δεν ξέρω αν αξίζει τις 3 ώρες, απλά την διάρκεια ήθελα να γράψω, Αλλά αν ακούς μουσική, μιλάς με κανα 2 άτομα δίπλα σου και γράφεις και σε φόρουμ… πάλι καλά που δεν τα γράφω στα κινέζικα ας πούμε. :lol:

“αγγίζει” ήθελες να πεις. απλά δεν ήθελα να σε κακοκαρδίσω όταν το είδα :stuck_out_tongue:

[B]The Imitation Game (2014)[/B]

https://www.youtube.com/watch?v=Fg85ggZSHMw

Ο Cumberbatch(<3) υποδύεται τον Alan Turing(<3)

το t=92 τί το ήθελες; :stuck_out_tongue:

Το παρατήρησα αλλά βαριόμουν :slight_smile:

^^^ σαλια…

ο Τζίλενχαλ οσο πάει και “μεγαλώνει”

[B]Nightcrawler[/B]

[B][U]Fifty Shades of Grey[/U][/B] (14/2/2015)

ούτε λίγο βυζί δεν έδειξαν. [-X

Να φανταστώ θα έχει και αυτό 2 εκδοχές σαν το nymphomaniac?

14 Φεβρουαριου 2015?? ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! [SIZE=5]ΟΧΙ!![/SIZE]

[SPOILER]ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ? :lol:[/SPOILER]

Για να δουμε λιγο βυζακι (λεμε τωρα) θα πρεπει να περιμενουμε την νεα ταινια του

[SPOILER]Σειρινακη - 69 αποχρωσεις του Ροζ 8) [/SPOILER]

.-

…και για το Nymphomaniac περιμένουμε την 5άωρη έκδοση σε dvd?..ήταν για τον περασμένο μήνα, αλλά δεν βγήκε…τι ωραία νά το έβγαζαν στις αίθουσες πρώτα:):!:

Σε κάποιο φεστιβαλ παρουσιάζεται η 5,5 ωρες εκδοχή. περιμένουμε