Προσεχως

Βασικά αυτό είναι το teaser του… teaser :stuck_out_tongue:

Μια ηλίθια πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και λίγα χρόνια για όλα σχεδόν τα μεγάλα μπλοκμπαστερ.

Anyway το 2015 θα έχουμε και επιστροφή του Τομας Βιντεμπεργκ ο οποίος αφού άφησε πίσω του τις χαζομάρες με τα δόγματα, έβγαλε το The Hunt το 2012 και μας ξετίναξε. Εδώ πάντως αλλάζει αρκετά ύφος.

[B]Far from the Madding Crowd[/B]

https://www.youtube.com/watch?v=D9MclJzXe9g

Όπως ανακαλέσατε.

Nope :stuck_out_tongue:

Δεν ήμουν ποτέ φαν του δόγματος. Τα έχω ξαναπεί στο θέμα του Trier. Στην αρχή μου είχε φανεί ενδιαφέρον ως κάτι διαφορετικό αλλά… δεν.

Το ανθρωποκυνηγητό στον ντεντ θα γίνει με τρεμάμενη κάμερα και θα φαίνονται τα στελέχη του κρου λοιπόν. Χωρίς τεχνητούς ήχους ή περαιτέρω στημένα σκηνικά.

:lol::lol::lol:

Αρκεί να μην το σκηνοθετεί ο Trier :razz:

Δε θα το ξέρεις, δε θα υπάρχουν τίτλοι τέλους.

aw yeah :slight_smile:

The park is open

Ανατριχίλες αλλά ρε ΜΑΛΑΚΑ σπίλμπεργκ, το hybrid δλδ για ποιο γαμημένο λόγο το πετάς μέσα στο στόρυ? Δε σου φτάνουν οι εκατοντάδες δεινόσαυροι δλδ θες και hybrid…

O Spielberg τι σου φταίει θα ήθελα να ήξερα :lol: Απλά executive είναι. Που στην δική του περίπτωση σημαίνει ότι απλά επέτρεψε την χρησιμοποίηση του ονόματος του από την παραγωγή έναντι κάποιας αμοιβής προφανώς (όπως έκανε δηλαδή με όλα τα transformers). Καμιά σχέση δεν έχει ουσιαστικά με την ταινία.

Προβλεπεται μεγαλη μουφα imo.

Γράψε λάθος, είχα μείνει στο ότι ο Spielberg το έκανε. Επειδή παρακολουθούσα πάντα τι γίνεται με τα Jurassic Park, μέχρι και το 2012 ο Spielberg ήταν στο τιμόνι. Από ότι διάβασα πρίν λίγο, τα παράτησε το 2012 και έμεινε στην άκρη να πάρει κανένα φράγκο μόνο. Τέσπα ότι και νάναι θα δούμε δεινοσαυράκια στην οθόνη πάλι χεχε

#-o Μόλις συνειδητοποίησα ότι σε μια φάση που κάτι velociraptors κυνηγούν μια μηχανή…δεν είναι κυνηγητό…τρέχουν μαζί με την μηχανή να πίασουν τον κακό δεινόσαυρο…τι άλλο πρέπει να υποστούμε για να δούμε λίγους δεινόσαυρους γαμώ

Teaser για το νέο Terminator

[SPOILER]that awkward moment όταν τα εφέ πριν από 20 χρόνια φαίνονται πιο αληθινά από τα σημερινά[/SPOILER]

Σήμερα θα δούμε trailer για terminator. Αυτές οι πρώτες σκηνές πάντως ήταν λες και έβλεπα remake του 2ου μέρους.

[B]Northmen [/B]

https://www.youtube.com/watch?v=1tq2W22eFk8

Vikings και σφαξίδια στην Σκωτία. Ξενέρα που είναι στα αγγλικά αν και δεν βγαίνει από hollywood και ναι το γομάρι που φαίνεται να ουρλιάζει σε 1-2 σκηνές είναι ο Johan Hegg των Amon Amarth. :stuck_out_tongue:

Από σήμερα στους κινηματογράφους.

James Bond will return in SPECTRE. Joining Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris and Rory Kinnear plus Christoph Waltz, Lea Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista and Andrew Scott.

Μαλακιούλα μου φαίνεται και με την τεράστια σειρά έχουν ανέβει οι απαιτήσεις, τι να κλάσει ο Τότσικας που παίζει εδώ μπροστά στον Ράγκναρ

Να το λοιπόν το κανονικό τρέιλερ του Terminator Genisys.

Μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Γενικά μου φαίνεται χαζό να σβήνεις έτσι απλά δύο από τις καλύτερες sci-fi ταινίες όλων των εποχών (+ δύο shitty συνέχειες) και να κάνεις ένα reboot (τι μόδα κι’ αυτή γαμώτηνπουτάναμου).Βέβαια αν δεν δούμε την ταινία δεν μπορούμε να κρίνουμε. Μακάρι να βγω κωλοτούμπας, θα ήθελα ένα καλό κλείσιμο (:wink: στο franchise.

ΥΓ. Τι παίζει με το όνομα. Είναι σαν να το σκέφτηκε 14χρονο σε ιντερνετικό φόρουμ. (omg terminator genisys is d best. liek dis if u cry evertim)

Εμένα πάλι σε μια φάση με ψάρωσε λίγο. Αναφέρομαι φυσικά στο σημείο που σκοτώνει τον εξολοθρευτή από την πρώτη ταινία. Νόμιζα πως όλο αυτό θα είναι εντελώς καινούργιο, φτου και από την αρχή ένα πράγμα χωρίς να μετράει τις προηγούμενες ταινίες. Αλλά μια χαρά φαίνεται να τις παίρνει υπόψιν του. Απλά τους ηθοποιούς (εκτός του Αρνι) φαίνεται να αλλάζει. Πάντως δεν έχω καταλάβει πλήρως πως ακριβώς θα πάει το story και πως διάολο έχει αλλάξει το παρελθόν.

Αλλά γενικά φανερό πως πρόκειται για κακή αρπαχτή. Λίγο ο εξολοθρευτής από την πρώτη ταινία λίγο ο εξελιγμένος αλλά Τ-100, οι ατάκες, το όλο στυλ παραπέμπει άμεσα στις 2 πρώτες και πιο πετυχημένες ταινίες.

πολυ μετρια πραγματα, αν και κλασικα καυλωσα οταν μπηκε στα τελευταια δευτερολεπτα το theme, can’t help it.

λογικα παιζεται μαλακια στο timetravel της 1ης ταινιας και ο kyle παει σε ενα παραλληλο συμπαν οπου μαλλον η αντισταση εστειλε ενα t-100 και μεγαλωσε τη σαρα, εξολοθρευοντας τον ‘‘κακο’’ τ-100. δεν ξερω μπερδεμα γενικα. και γω ξενερωσα ασχημα οταν βγηκαν οι φημες αλλα ειναι ευφανταστος τροπος αντι για αλλο ενα κανονικο reboot τουλαχιστον.