Εμένα στην 2α Λυκείου με πέτυχε. Εντάξει εννοείται τότε μας ψάρωσε όλους. Και τώρα στο trailer όταν είδα το παλιό cast να επιστρέφει (με εξαίρεση Smith) μου θύμισε λίγο τα παλιά.
Το πρώτο ωστόσο το έχω δει 1-2 φορες ακόμα από τότε, η τελευταία σχεδόν με το ζόρι.
Για όσους περιμένετε να διαβάσετε για κανένα χριστιανικό γκρουπ που καλεί να μην προβληθεί η ταινία καμιά σχέση (αν και προσεχώς όλο και κάτι θα έχουμε).
Η ταινία μια φορά δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα.
Πρώτο τρέιλερ για το Miles Ahead, τη βιογραφία του Miles Davis, με τον Don Cheadle στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Γενικά, απεχθάνομαι τις βιογραφίες, με ελάχιστες εξαιρέσεις (Control, La Vie En Rose, I’m Not There και πιθανόν ελάχιστες ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα) και τούτο εδώ δεν φαίνεται και τίποτα το ιδιαίτερο για να ξεχωρίσει. Ψιλοσέιφ προσέγγιση που μου μοιάζει περισσότερο να θέλει ο Cheadle να αποτίσει ένα φόρο τιμής στον Μάιλς παρά να δημιουργήσει μια πρωτότυπη δραματουργία.
Επειδή όμως έχει να κάνει με τον Μάιλς και έχει και μουσικάρες προφανώς, θα το δω.