ναι είδα producer…αλλά όπως είπες είδωμεν…κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τους ευατούς μας!
Now playing: Amorphis - Against Widows
via FoxyTunes
ναι είδα producer…αλλά όπως είπες είδωμεν…κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τους ευατούς μας!
Now playing: Amorphis - Against Widows
via FoxyTunes
Παντως,διαβαζω δεν διαβαζω μετρια σχολια,θα παω φουλ καλοπροαιρετος και με διαθεση να μου αρεσει…το τρεηλερ πραγματικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
αυτό ακριβώς!και εγώ δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι!θα πάμε και θα περάσουμε καλά!
Now playing: Amorphis - From Earth I Rose
via FoxyTunes
coheed and cambria εντωμεταξυ,τςςςς,δενει αψογα…πο,παω να το ξαναδω!!!
To trailer του Shutter Island με έψησε άσχημα.
The Wolfman
http://www.youtube.com/watch?v=5JB1NY2xut8
χμμ αρκετά καλό μπορώ να πω, παίζουν και γαμάτοι ηθοποιοί!12 Φλεβάρη, έχουμε ακόμα…
Now playing: Amorphis - Weaving The Incantation
via FoxyTunes
Ωραίο αυτό, αλλά αργεί.
επίσης επειδή είδα πως παίζει και ο Hugo Weaving, το 2011 θα βγει το Hobbit, ενώ το 2012 το Hobbit 2…λογικά θα το κάνουν σε 2 μέροι ώστε να είναι όσο πιο πιστό στο βιβλίο, όσο μπορεί να γίνει αυτό…
Now playing: Edguy - When a Hero Cries
via FoxyTunes
αγγελοι,αρχαγγελοι,δαιμονια,οπλα,μπαμ μπουμ,και ο ιησους χριστος ξαναρχεται
ελπιζω μοναχα η ταινια να μην παρει τον εαυτο της στα σοβαρα
Legion
Εγω ακουσα οτι η πρωτη ταινια θα ειναι βασισμενη στο βιβλιο ενω η δευτερη θα ειναι σε σεναριο δικο τους και θα καλυπτει γεγονοτα χρονικα αναμεσα σε hobbit και Αρχοντα που δεν εχει γραψει ο Tolkien.
Το τρεηλερ φαιρνει πολυ σε Supernatural
Remake του κλασσικου clash of the titans, αλλα αποσο κοβω θα φερνει σε πιο 300 στυλ.
υπόθεση έκανα και εγώ…αλλά χμμ καλή φάση θα ήταν να γίνει και όπως το λες…:-k:-k για να δούμε…
Now playing: Amorphis - Silent Waters
via FoxyTunes
Πολυ καλο φαινεται και το Soundtrack απο Coheed and Cambria ΓΑΜΑΕΙ
2012
http://www.youtube.com/watch?v=n9nQX-r6nUs
μάλλον σε όσους αρέσουν τα καταστρέφω τα πάντα όλα, θα τους αρέσει και αυτή η ταινία.για πολύ καταστροφή όμως εεε:D
Μόνο οι Ιάπωνες όμως έτσι?
χαχαχ ειδικά εκεί με τις γαρίδες(?)…νταξ τρελό γέλιο…:lol::lol:
Now playing: Heavenly - the dark memories
via FoxyTunes
Τρελό κάψιμο το RoboGeisha… Κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε κανα 6μηνό μέχρι να βρεθούν υπότιτλοι για να το δούμε κι εμείς…
Mια ταινία με μια σάπια γριά με γυάλινο μάτι και σάπια δόντια που σκωτώνει, και θα βγει σε λίγο καίρο ξέρετε πως λέγεται??