Προσεχως

8 και 16 του μήνα έγινε release σε κάποιες λίγες χώρες -Σερβία, Κροατία, Μεξικό, South Korea κτλ- (το έχει δει ήδη ένας φίλος μου Κροατία εδώ και καμιά βδομάδα, του άρεσε αρκετά), αλλά 23 μεθαύριο βγαίνει στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές + US (και σε stream νομίζω HBO)… υποθέτω και σε όλα τα περίεργα μέρη επίσης :stuck_out_tongue:

1 Like

Ο θείος έφερε το Mortal Kombat (ιφ γιου νόου γουάτ άι μην)

και ένα ηχητικό για να λερώσουμε λίγο βρακάκι…

1 Like

Δεν κρατήθηκα και είδα στη δουλειά την υπόλοιπη πρώτη μάχη στο mute μ αυτό:

3 Likes

Διασκεδαστικο το ΜΚ, πριν λιγο το ειδα. Περιληπτικα λιγες εντυπωσεις, ισοποσα πολυ καλα και πολυ κακα σημεια/στοιχεια.

Highlights: Scorpion/Sub Zero και καθε δευτερολεπτο που βρισκονται στην οθονη. Πολυ καλη δουλεια με τη χρηση της δυναμης του Sub και προσεγμενα effects στον παγο, Hiroyuki Sanada και Joe Taslim προκειται για τελειο καστινγκ στους ρολους τους αντιστοιχα, πραγματικη απολαυση αλλα εγκλημα που ο Sanada δεν ειχε μεγαλυτερο screentime, η ταινια θα ανεβαινε περισσοτερο ακομα και αν δεν εκανε τιποτα και απλως ηταν καπου στο background, τοσο μορφη αυτος ο ηθοποιος.

Kano επισης πολυ καλος. Jax καλος. Οι υπολοιποι… ε, καποιοι ok, καποιοι διεκπαιρεωτικοι, καποιοι δεν την παλευουν καθολου (kung lao, raiden).

Διαλογοι/πλοκη για γελια αλλα οκ, δεν νομιζω να ειχε κανεις απαιτησεις.

3 Likes

Σε ιαπωνικο setting με αγγλικο dub, γιατι η χρηση της λεξης ‘‘matte’’ ετσι ακυρα :sweat_smile: Υπαρχει και το αντιστοιχο ιαπωνικο trailer που δενει περισσοτερο λογω θεματολογιας.

Ειναι απο τα πιο anticipated στο χωρο παντως, φαινεται καλη δουλεια και απο καλο στουντιο (mappa), το animation που προσφερει συνηθως ειναι υψηλης ποιοτητας, και εξαιρετικο ειδικα σε σκηνες μαχης (jujutsu kaisen πχ).

Το πετυχα μεσω των Radkey που ακολουθω στενα καιρο και φαινεται γαματο!

“Why the fuck would anyone do that?”

4 Likes

Αυτο φαινεται ενδιαφερον για δεδομενα συγχρονου fantasy.

9 Likes

πο λες και βλέπω Dark Souls :stuck_out_tongue:
A24, εγγύηση, μακάρι να είναι καλό!

2 Likes

Αφήνω αυτά εδώ.

A

4 Likes

:astonished: διπλή βόμβα ! Τρομερή φαίνεται η 2η!

Ον τοπικ :smiling_face_with_three_hearts:

Ωραια, και τριτη δηθενιλα απο τον πιο υπερεκτιμημενο σκηνοθετη της δεκαετιας.
Ανυπομονω να μην το δω καν, αφου την πατησα με το Lighthouse και εκατσα να το δω.
Το cast ειναι βεβαια εντυπωσιακο, μπορει να σωσουν την ταινια.

https://www.youtube.com/watch?v=tB9WUIv9KH8

Νέος Edgar Wright με Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Terence Stamp ( <3 ) vibes Suspiria και David Lynch και… πιθανότατα τυπική περίπτωση ταινίας που το trailer hype-άρει αλλά η ταινία δεν θα ανταποκριθεί, όμως κρατάω μια πισινή γιατί ο Wright ακόμα και να μην έχει υπάρξει spot on σε κάποιο του έργο, πάντα δίνει κάτι ενδιαφέρον και κυρίως με προσωπικό στυλ και σφραγίδα. Προσωπικά μου αρέσουν πάνω κάτω όλες του οι ταινίες, κάποιες πολύ περισσότερο, κάποιες λιγότερο αλλά γενικά τον εκτιμώ…
Καλή φάση που δοκιμάζεται στο κομμάτι του ψυχολογικού τρόμου, το trailer δείχνει ενδιαφέρον!

επίσης, το έβγαλε στα προτεινόμενα και πάτησα play γιατί μετά τον Smith είδα την Γκίλαν στο thumbnail και είμαι και στην 7η σεζόν Doctor Who. so… :stuck_out_tongue:

Gunpowder Milkshake
https://www.youtube.com/watch?v=yxuAroBqt2c

Κάτι σαν John Wick με Λένα Χήντλεη και Κάρεν Γκίλαν, δεν το είδα ολόκληρο αλλά υποθέτω it is what it is, το John Wick φαίνεται να έχει γίνει κινηματογραφικό υποείδος και όχι απλά ένα franchise…
Αξιέπαινο poster though…

5 Likes

B

1 Like

ξέρω αρκετούς που δεν τους άρεσε αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά… όχι σαν την corneto trilogy, ούτε σαν τον scott pilgrim αλλά είχα περάσει πολύ καλά + είχε και brighton rock στη διαπασών ε :sunglasses:
Αποζημίωνε νομίζω στα μέτρια ή ανεπαρκή του σημεία συνεχώς με κάτι άλλο (το βιαστικό love story, ο χαρακτήρας του Spacey με την απότομη στροφή του στο φινάλε κτλ κτλ κτλ, με τρομερά χορογραφημένες σκηνές δράσης - καταδίωξης, αρκετά εύστοχο χιούμορ ανα διαστήματα κτλ κτλ κτλ)

1 Like

Πρεμιέρα στη βολάρα, κατακαλόκαιρο μετά τα μπάνια του λαού. Καμιά εικοσαριά άτομα το πολύ, τουλάχιστον οι μισοί περίμεναν να δουν Fast & Furious.

Σκάει η φάση με τις μάσκες Michael Myers + The Damned. Γελούσα δυνατά κάνα δεκάλεπτο. Όλη η αίθουσα με κοιτούσε σα τρελό. (Και η παρέα μου μαζί.) Αξία ανεκτίμητη.

Καλά να μαστε, ανοιχτούς κινηματογράφους να έχουμε οκτώβρη, και δε χάνεται το Σόχο. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

…και Cardinal Copia στο 00:49 και CARLA GUGINO που να πάρει ο διάολος!

1 Like

Αυτό και τo Dune μακράν οι ταινίες που θέλω να δω περισσότερο φέτος. Τέλειο trailer!!

7 Likes

Kαι το προηγουμενο μου αρεσε πολυ προσωπικα, αυτο ομως δεν ξερω, σαν να φαινεται οτι κανει elevate τα παντα και gives zero fucks… jason vs κωμοπολη γαμώτο :stuck_out_tongue:

Μακαρι οχι μονο να ειναι καλο, αλλα να γαμαει!

5 Likes