Προσεχως

Ε θα παω φυλάκη εγω δεν την γλυτώνω. :x:x:x

8O

αφιερωμενο…

:stuck_out_tongue:

Κοίτα…μπάζο δεν είναι με την καμία! Απ’όλα έχει. Κ εδώ δεν λέμε τις απόψεις μας για την γκόμενα-γλάστρα του έργου, λέμε για την ταινία και η ταινία είναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ!

Αυτό.

Για πάρτη σου

ok μονο που ειναι πλοκαμι το αποδεχομαι… thnx

Ωραια κοπελα αλλα για ηθοποιος δεν κανει:p

Α εσυ την ερμηνεία προσεχες στο resident evil και στο the fifth element (ταινιαρα και οποιός διαφωνεί ας ετοιμάζει διαθηκη :stuck_out_tongue: ) δηλαδή. Γιατί όλοι ι υπόλοιποι μάλλον κάτι άλλο προσέχαμε. 8)

ελπίζω πάντως το νέο resident evil να αξιοποιεί επιτέλους το 3d. αν κρίνω από το trailer θα είναι χάρμα οφθαλμών 8O. καλά η υπόθεση και η σχέση της με το original παιχνίδι είναι ελάχιστη σε βαθμό που να νομίζω ότι θα δώ νέο underworld…#-o

Το ζόμπι με τα σαγόνια αλά Blade II το είδες;
Τραγικό…

Λοιπόν έχοντας σόας τας φρένας, αφήνω όλα τα cd+dvd στον Sok…δεν έχω τίποτα άλλο:):!:

Εκπληκτικό τρέιλερ από τη νέα ταινία του αμφιλεγόμενου Gaspar Noe (Μη Αναστρέψιμος).

Enter The Void: http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=7670670

Ωραιο το απο πανω…
μου θυμησε λιγο το trainspotting σε μερικες σκηνες…

Εμένα το video του smack my bitch up σε έκδοση ταινίας

:lol::lol: σωστο και αυτο…

Κι εμένα αυτό μου θύμισε… Και επειδή αγαπάμε Prodigy, γουστάρουμε!:smiley:

όντως :smiley: ειδικά εκεί στο club μου θύμισε τη φάση που είχε πάει ο Renton στο club και την έπεσε στη μικρή…

ωραία φαίνεται η ταινία πάντως…για να δούμε!

red band τι ειναι ρε παιδια?

επισης τι παιζει με την ταινια?

νταξ
στον μη αναστρεψιμο
ειχε γινει ενας ντορος με το βιασμο της μπελουτσι

εδω τωρα παιζει να χει κανα σκηνικο?
δηλαδη καμια σκηνη γαματα?
ή κανα σουπερ ουαου τελος?

εχει διαβασει κανεις τιποτα???

Δεν ξέρω πόσο κατατοπιστικό είναι, αλλά για τσέκαρε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Enter_the_Void

thanks
πολυ ενδιαφερον ακουγεται

μακαρι να τα εχει καταφερει

αληθεια δεν ανοιγει κανεις κανα τοπικ για το μη αναστρεψιμος
να δουμε τις αποψεις του καθενος για την ταινια
επισης θα γουσταρα να διαβασω και αποψεις για το 9 songs

ρε αυτοι το καναν σαν το βιντεο γκειμ τωρα…τεσπα,για να δουμε φαση θα χει μαλλον