να φατε σκατα:p
Ρίντλευ σταμάτα να κάνεις ταινίες… PLEASEEEEEEEEEE
Εντάξει, πέρα απ την πλάκα, όλες του οι ταινίες στα 00ς βλέπονται, τεχνικά είναι άρτιες, αλλά μέχρι εκεί.
ε,ναι,αυτο…περασα καλα με μονομαχους,σταυροφοριες,κατι με ντικαπριο και κροου αλλα ως εκει,με το που τελειωναν τις ξεχναγα και το χειροτερο ηταν,οτι ηταν-δεν ηταν του σκοτ,δεν το καταλαβαινα…καμια σχεση με την σκηνοθετικη του δεινοτητα,στις 4-5 πρωτες-και καλυτερες-ταινιες του…
εδω θα ειναι λεει και 3δ τα αλιεν,οπωτε κλαφτα,προβλεπεται περιπετειαρα-ποπ κορν κ αγιος ο θεος,που με χαλαει,ν βλεπω τη σαπιλα του αλιεν να καπιλευετε ετσι…
Eγώ πραγματικά απορώ. Τι διάολο υπόθεση μπορεί να έχει ένα πρίκουελ των Άλιεν;;; Ένα από τα πιο γοητευτικά, για μένα, στοιχεία στην τετραλογία των Άλιεν (γιατί για εμένα είναι και οι τέσσερις ταινιάρες) είναι αυτή η “κατάρα” της Ρίπλεϊ να βρίσκεται για δεκαετίες στο διάστημα και να έρχεται αντιμέτωπη με αυτό το τέρας. Σαν ένα είδος πεπρωμένου, το οποίο όμως χάνει την αξία του αν η τύπισα δεν ήταν μια απλή γηινη εργαζόμενη που απλά δέχθηκε να πάει σε μια τέτοια αποστολή (που έμελε να αλλάξει την ζωή της). Τωρα αν μας παρουσιάσει την Ρίπλεϊ να βρίσκεται στην Γη πριν την πρώτη ταινία και να έρχεται πάλι αντιμέτωπη με Άλιεν εκτός από το ότι χάνεται η όλη μαγεία της τετραλογίας θα είναι και γελοίο γιατί η Σιγκουρνεϊ Γουίβερ “γερασε” μαζί με την ηρωίδα της και το να την παρουσιάσεις νεότερη. Εκτός και αν αλλάξει η ηθόποιος αλλά Άλιεν χωρίς Σιγκουρνεϊ Γουίβερ δεν παίζει, πόσο μάλλον Άλιεν χωρίς Ρίπλεϊ. Τι να πω; Είμαι πολύ πολύ περίεργος…
Ναι πραγματικά, αν εξερέσεις τον Μονομάχο που έμενε λίγο παραπάνω, όλες οι άλλες ήταν ο ορισμός του δημοσιουπαλληλισμού
Η Γουιβερ παντως σιγουρα δεν θα παιζει,το ειπε ο ιδιος στην εν λογω συνεντευξη,θα εχει αλλο καστ…
edit,ισχυει για μονομαχο,ενα κλικ παραπανω,αλλα κι αυτο,οκ,δεν ηταν κατι αξιολογο,συγκριτικα με το παρελθον του…εκεινη τη χρονια ειδικα,που ειχε σκασει και ο τιγρης και δρακος(που ηταν,ειναι και θα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει,απο ολες αυτες τις New age ταινιες βασισμενες σε απω ανατολη),αυτη η ταινια υπερτιμηθηκε οσο λιγες…
Πότε θα καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδί μου οτι είναι πολύ πρωτημότερο να σταματήσεις τα χαζά πρίκουελ, σίκουελ ,dickουελ από το να μην γαμάς τον “θρύλο” που έφτιαξες;
Ρομέρο, τώρα αυτός, άντε να περιμένουμε και κανένα πρίκουελ του νονού από την κόπολα τώρα;
Εγω θέλω να δω τον πιλότο του σκαφου που είδαμε στο πρώτο μέρος με σάρκα και οστα. Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε πως έπεσε το σκάφος εκείνο στο πλανήτη όπου και το βρήκε η ομαδα του Νostromo. Το μοναδικο σημείο που φοβάμαι μην το γαμήσουν το θέμα είναι πως διάολο θα βάλουν το ανθρωπινο στοιχείο μεσα. Θα ηταν υπεργαμάτο να μην υπήρχε καν μεσα στις 2 ταινιες ανθρώπινο στοιχείο πάντως, απλά και μόνο ιστορία των Αλιεν, χωρίς διαλόγους και τίποτα. Μεγαλή προκληση που θα μπορούσε να βγαλει διαμαντι, αλλα σιγα μην γίνει έτσι.
Οσο για Ριντλευ ισχύει πως έχει να κανει κάποια ξεχωριστά ταινια απο τον Μοναμάχο (που εγω λατρευω όσο λίγες επικο-ιστορικές ταινιες). Πάντως με την εξαιρεση του Black Hawk δεν εχει κάνει κάποια τρελή πατάτα, απλα τίποτα που να μένει στην μνήμη.
ασχετο…
τωρα το ειδα στο Ιmdb
καλα γυρίζετε [SIZE=“3”]THOR[/SIZE] ???!!
Anthony Hopkins as Odin :!::!:
Natalie Portman as Jane Foster, a young woman who befriends Thor on Earth
Chris Hemsworth as the ancient Norse god, Tom Hiddleston as his evil brother Loki
Επικό:):!:
Aυτός το έκανε από την δευτερη ταινία…
[SIZE=“4”]Και νέο X-Men στα σκαριά[/SIZE]
Οι fan των μεταλλαγμένων X-Men πρέπει να ετοιμάζονται για άλλη μια επιστροφή στο? παρελθόν.
Η ιστορία θα γυρίσει πάλι στο παρελθόν, όπως έγινε με την ταινία «X-Men Origins: Wolverine», και θα παρουσιάσει τη διαδρομή των δύο «αρχηγών» των μεταλλαγμένων, του καλού Professor X και του κακού Magneto, και το πώς έφτασαν να είναι ορκισμένοι εχθροί.
Η νέα ταινία «X-Men: First Class» θα βγει στις αίθουσες στις 3 Ιουνίου του 2011, με σκηνοθέτη τον Matthew Vaughn, του οποίου η τελευταία ταινία «Kick-Ass» έκανε αίσθηση στο Hollywood.
δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει, αλλα μονο και μονο απο το καστ που ειδα θελω να την δω.
the expendables
WOG BOY 2: THE KINGS OF MYKONOS
Το πρώτο είχε γέλιο,ανάλαφρη κωμωδία που βλέπεται πολύ ευχάριστα…
Ας ελπίσουμε να είναι και το 2 έτσι…

http://www.youtube.com/watch?v=MKhChMHhBN8&feature=player_embedded
πολυ κλαμα…
(αν και το πρωτο ‘‘τρεηλερ’’ με αρεσε πιο πολυ)
Εγώ απο την άλλη ψάχνω σκοινί για να κρεμαστώ. :-s Τι άλλο θα δούμε μα το Δία
Η επιλογή των ηθοποιών επίσης πρέπει να είναι μοναδική στο γαλαξία μας. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω και η λέξη κάψιμο σίγουρα δεν αρκεί, ακόμη και αν το γράψεις ΚΑΨΙΜΟ
λιωνω λεμεεεεε…!!!
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox.
για βάλτε καπιο αλλο τραιλερ να το δούμε τι ειναι και εμείς που δεν προλάβαμε…