μιλα κουνις --> κιλα μουνις
τυχαιο;
μιλα κουνις --> κιλα μουνις
τυχαιο;
συμφωνώ. και από το τρέηλερ κάτι τέτοιο βγάζει. επίσης θυμίζει κρονεμπεργκ γράφουν
το τρεηλερ με τρέλανε. πολύ δυνατό
και επιτελους αυτη η κακομοιρη η Πορτμαν να δουμε αν θα αποβαλλει μια και καλη απο πανω της την ζοφερη σκια της Amidala απο τα εμετικα πρηκουελ του Επους που την κατατρεχει απο τοτε…
επισης,λολ
http://www.youtube.com/watch?v=KpMPFGBtE7Q
το short film του anderson πριν το darjeeling με portman το έχεις δει ???
την υπεραγαπάμε για αυτό
:lol:
lol, τι ειν τουτο :lol:
o’ι’, ουτε το darjeeling…ειναι λιγο κουραστης ο Αντερσον ενιοτε και δεν ψαχθηκα, αλλα εστω το Hotel Chevalier θα το κατεβασω μαλλον…
δουδ, απο το saturday night live λογικα…
\μ/
to darjeeling ειναι πιθανότατα η καλύτερη του ταινία
τσεκ τσεκ
κ το φιλμάκι το αγαπάμε προφανώς κ αυτό
καλυτερη και απο τενεμπαουμ?
ε θα τσεκ, μονο αυτη δεν εχω δει απο αυτον οπωτε χαλαλι…
ο Αρονόφσκι έχει το ταλέντο του να μεταμορφώνεται και να κάνει ολοκληρωμένες ταινίες. άλλο πράγμα το fountain, άλλο το requiem, άλλο το π κ.ο.κ., αλλά όλες ολοκληρωμένες. είναι ένας σοβαρός λογος που θέλω να δω την ταινία. λέτε τώρα και για Κρόνενμπεργκ, εκτιμήσεις για Πολάνσκι και ταράζομαι μεσημεριάτικα 
γιατι ταράζεσαι βρε κοπελια ?
προστίθενται λόγοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που με κάνουν να ανυπομωνώ κάπως. αγαπώ Κρόνενμπεργκ, αγαπώ και Πολάνσκι.
α τότε ταράζεσαι όμορφα, πάω πάσο
δες κ το τρέηλερ κ πες γνώμη
To Black Swan προβλέπεται εξαιρετικό, αν και μου τη σπάει τρελά το πρωταγωνιστικό δίδυμο.
Ο «Διάβολος» έρχεται!
Πέντε άγνωστοι εγκλωβίζονται σε ένα ασανσέρ πολυεθνικής εταιρίας. Όσο περνάει η ώρα και οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους δεν απoφέρουν καρπούς, περίεργα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν. Μέχρι το τέλος ένας από αυτούς θα αποδειχθεί ότι είναι ο ?διάβολος.
Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το Devil, την ταινία που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Σεπτεμβρίου, και αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας The Night Chronicles με την συγγραφική υπογραφή του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (σκηνοθέτη της Έκτης Αίσθησης).
μακάρι να έχει πάρει πάλι μπρος ο Σιάμαλαν
Υπάρχει και το Airbender του ιδίου…που μάλλον είναι τετραλογία…νομίζω:):!:
Από το Unbreakable πέρασαν 10 χρόνια. Είναι λίγο δύσκολο να πάρει πάλι μπροστά. Δεν περιμένω και πολλά πλέον από αυτόν …
Έρχεται σένα-δύο χρόνια και η συνέχεια του Άφθαρτου:):!:
Γιατί νομίζω ότι δεν θέλω να το δω; 
Πάντως στο Devil που πόσταρε ο Crimson μόνο η ιστορία ανήκει στο Shyamalan, ούτε καν το σενάριο. οπότε δεν είναι ακριβώς ταινία του.
α ναι? δεν το ήξερα…και πάλι…ελπίζω να ξυπνήσει και βάλει την δικιά του πινελιά (τι ωραία που τα λέω ο άτιμος:D)
EDIT: οκ thanx.!!