ναι, ειδικά έτσι όπως έγινε (ο Μπεηλ). πχοιος του είπε να γίνει όπως στο machinist ξερωγώ; ουστ.
</3
Εν τω μεταξύ αυτό ήταν να το σκηνοθετήσει ο Αρονόφσκι, αλλά το παράτησε πριν 6-7 μήνες…
Ο Borat θα γίνει Freddie Mercury
Ο Baron Cohen, ο διάσημος Borat (ή Ali G) θα υποδυθεί τον τραγουδιστή των Queen σε μια ταινία για την μουσική πορεία του συγκροτήματος, όπως αποκάλυψε στο BBC ο κιθαρίστας Brian May.
?Πιθανόν πολλοί φαν να σοκαριστούν με την επιλογή του Cohen, αλλά το συζητάμε εδώ και πολύ καιρό? είπε ο May.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν του χρόνου, με σεναριογράφο τον Peter Morgan, που είχε γράψει το σενάριο για την ταινία Frost/Nixon.
Τη μουσική επένδυση της ταινίας θα αναλάβουν τα ίδια τα μέλη των Queen, ο κιθαρίστας Brian May και ο drummer Roger Tayor και φυσικά θα ακούσουμε πολλά τραγούδια του συγκροτήματος.
Ο παραγωγός της ταινίας Graham King, δήλωσε πως ο Freddie Mercury ήταν ?ίσως ο πιο αυθεντικός περφόρμερ στην ιστορία της μουσικής, και ο Cohen είναι ο καλύτερος για να τον υποδυθεί?.
http://www.cosmo.gr/Cinema/England/288925.html
:-k
σε σοβαρους ρολους δενκακος, και τραγουδα κιολας (αν δεν το κανουν voiceover), βλεπε σουινι τοντ.
Δεν ξέρω…σαν σκέψη δεν με χαλάει καθόλου…να δούμε, αν θα γίνει, και το αποτέλεσμα:):!:
TEBAATUSASULA
Κάμινγ σουν!
Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ 0(no 2o)
Απλά… γιατί;
χαχα γιατι σαν “σωστός” φοιτητής ενα εξάμηνο το έκαψα εντελώς με ταινίες οπως
ο πανίσχυρος μεγιστάνας τον νιντζα , αλβ β μπακ , η επιθέσει του γιγάντιου μουσακά και αυτο… 
ξέρω εχει δημιουργηθεί ενα προβληματάκι απο τότε… 
:lol::lol::lol:
Νο comments!
Κυκλοφόρησε το πρώτο τιζεράκι του True Grit των Αδερφών Κοέν. Εντάξει, δεν δείχνει και πολλά πράγματα αλλά γιατί εγώ ανατριχιάζω κάθε φορά που δείχνει τον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ Τζεφ Μπρίτζες;;;
http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=10167&subid=2&pubid=62826660
προσεχώς…δηλαδή απο σήμερα.!!
[SIZE=“4”][CENTER]
Ταξιδιάρα Ψυχή
[/CENTER][/SIZE]
Ταξιδιάρα Ψυχή, (Wandering Soul) είναι ο τίτλος της ταινίας της Αγγελικής Αριστομενοπούλου με τον Γιάννη Αγγελάκα.
Μια ταινία για έναν μουσικό που με τους στίχους του σημάδεψε την εναλλακτική ροκ σκηνή της χώρας μας.
Ο Γιάννης Αγγελάκας ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι τη δεκαετία του ?80 και ως σήμερα η ποίησή του παραμένει το ίδιο επίκαιρη.
Η ταινία τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του. Θίγει μέσα από τη ματιά του το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας και τον τρόπο που διαμορφώνει την πραγματικότητα η τηλεόραση, ενώ αναζητά τη διέξοδο από τις πόλεις προς τους αγαπημένους τόπους που εγκαταλείψαμε.
Στα δύο χρόνια που διήρκεσαν τα γυρίσματα, βλέπουμε τις μουσικές συναντήσεις με τους συντρόφους του και την εξέλιξη των μουσικών διαδρομών τους μέσα από μια αναζήτηση στα ακούσματα της παιδικής τους ηλικίας, το ρεμπέτικο, τα ηπειρώτικα πολυφωνικά, τις κρητικές μελωδίες. «Μέσα μου ο αέρας που φυσά δε λέει να ημερέψει, μου ξεσηκώνει την καρδιά και μου σκορπάει τη σκέψη».
Η ταινία ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Ταξιδιάρα Ψυχή - Τρέιλερ
Ταξιδιάρα Ψυχή - Στιγμιότυπα
Αν μη τι άλλο, ενδαιφέρον αυτό με την Ταξιδιάρα Ψυχή:):!:
Ο Αγγελάκας μου άρεσε πολύ στην ταινία του Νικολαίδη ο χαμένος τα παίρνει όλα. Το έχει σαν ηθοποιός και μου έκανε εντύπωση που μετά από αυτή την ταινία δεν τον είδα πουθενά αλλού. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επιστροφή στον κινηματογράφο.
ναι.:!:
πολύ καλή η ταινία…
και οι αστείες στιγμές γάμησαν…
εκει που τον σταματάν οι αστυνομικοί και του δίνουν οδηγίες τι να κάνει έχω κλάσει στο γέλιο… το πρώτο ενάμιση λεπτό…ΓΑΜΑΕΙ.!!!

Κάτι περισσότερα από ενθαρρυντικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά σχετικά με την επιστροφή του Superman στη μεγάλη οθόνη.
Το πρώτο λιθαράκι ήταν η ανακοίνωση ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν (Memento, The Dark Knight, Inception) αναλαμβάνει χρέη παραγωγού, κάτι που σημαίνει ότι μια πιο σκοτεινή πλευρά του Superman μας περιμένει.
Πλέον ξέρουμε και τον σκηνοθέτη. Ο Ζακ Σνάιντερ (300, Watchmen) θα επιχειρήσει να δώσει ξανά ζωή στον ήρωα που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με άλλες μεταφορές κόμιξ στην μεγάλη οθόνη.
o Superman αν και γτπ υπερηρωας κατα βαση, εχει παρα πολλες καλες ιστοριες εμπνευσμενου sci-fi, οχι ιδιαιτερα σκοτεινες, αλλα σιγουρα αρκετα ψυχεδελικες…με Νολαν σε παραγωγη και τον κομπιουτερα τον Σναηντερ σκηνοθετη, μπορει να βγει κατι καλο…αρκει αυτη τη φορα να πατησουν πανω σε σωστα τευχη και storylines…μια ματια να ριξει καποιος στην εστω πιο προσφατη σειρα all star superman του morisson, θα δει ενα πολυ μικρο δειγμα του ποσο καλες ιστοριες και ποσο καλα δειγματα sci-fi περιεχουν, θυμιζοντας μερες επιστημονικης φαντασιας 80ς και Moebious…αν δε ανατρεξει σε κλασσικες ιστοριες του παρελθοντος, θα εκπλαγει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο…
Ε καιρος του ειναι και του βλακα με το σωβρακο εξω απο το κολλαν να βγαλει μια καλη ταινια…
οπως και ναχει \m/
As announced at San Diego Comic-Con International 2010, a future film in the DC Universe Animated Original Movies series will be an adaptation of Grant Morrison’s 2005-2008 comic book All Star Superman.[18] It will be written by writer Dwayne McDuffie.[19] It will star James Denton as Superman, Christina Hendricks as Lois Lane, Anthony LaPaglia as Lex Luthor, Edward Asner as Perry White, and Frances Conroy as Martha Kent along with Linda Cardellini, Arnold Vosloo, and Matthew Gray Gubler.[20]
…
εγω παλι θελω αυτον να δω…:

χαχα,δεν μου κανει εντυπωση πως ψηνεται ηδη animation ταινια για την all star σειρα του superman…ειχα ουτως ή αλλως πολλα χρονια να δωσω σοβαρα λεφτα για να παρω ολα τα τευχη που εχουν ηδη βγει-collector’s edition αρκετα κτλ-…ειναι καταπληκτικη…
οσο για τον Δρ Περιεργο, δινω λινκ με τη σειρα μου:p
http://screenrant.com/dr-strange-movie-pixar-sandy-77717/