κάλο φαίνεται…
από την μια έχει χαρις από την άλλη φαρελ…να δούμε ποιος θα “νικήσει” 
master and commander εταιρο επος, αλλα με τις προ 90ς ταινιες του ειδικα τα ειχε γαμησει ολα-gallipoli,years of living dangerously, picknick at hanging rock, last wave κτλ…απλα δεν εχει και αυτος αδιαφορη ταινια ως τωρα, 12 ταινιες σερι…αναμενουμε με ανυπομονησια…
Για Black Swan πρωτες κριτικες μιλανε για μεγαλη ταινια, γνωστη γνωστου που το ειδε σε Βερολινο ειπε τα καλυτερα και γενικα οκ, Aronofsky…βεβαια τα κριτηρια σου περι τοτεμ κτλ δν ξερω αν τα ικανοποιησει:p αλλα προσωπικα εγω ελπιζω σε μεγαλο εργο και ειμαι φουλ σταντμπαη…
ξερουμε ποτε βγαινει ελλαδα το networj του φιντσερ ?
(μλκ θα παω σινεμα 2 φορες σε 2 μηνες-ρεκορ 5ετιας 8O8O8O )
Ωραίος ρε Lupin!
Γαμησε το τρέιλερ και δεν είχα πάρει και μυρωδιά…
^
πρεπει να βγηκε χτες αργα, και γω στη τυχη το πετυχα σημερα…βγαινει και δεκεβρη, οσκαρικη περιοδος, υπο προυποθεσεις θα φοβομουν για σκοπιμη στροφη ‘ποιοτητας’ με ανταλλαγμα κανα οσκαρ(βλεπε μπεντζαμινγτπ-μπατον) αλλα ειναι Weir, δεν μασαει και δεν εχει δωσει τετοια δειγματα…ακομα και το Master and Commander που και αυτο προωθηθηκε για βραβεια δεν αγγιξε το ευρυ κοινο αλλα εκτιμηθηκε απο πιο σινεφιλ θεατες, μιας και δεν προδωσε τις φιλμικες αρχες του Weir-γνωμη μ κ ετσ-
οσο για network, 28 Oκτωβρη νομιζω Ελλαδα…
δεν ξερω αν εχει ξαναμπει,αλλα εγω τωρα το ειδα οτι θα βγει…το θυμαμαι ακομα απο τοτε που ειχε κανει το γυρο του κοσμου στις ειδησεις και ειχα παθει πλακα με τον τυπο,οποτε στανδαρ πρεπει να το δω!
Unstoppable με τον Denzel Washington…(βασισμενο σε αληθινά γεγονότα)
Oσοι φαν του σιδηροδρομου (count me in) ας μην το χασουν
χμ…καλό φαίνεται…θα το έχω στα υπόψη μου…
επίσης
με Diane Kruger ιατρικό, με μεταμοσχεύσεις και τέτοια…
http://www.rocking.gr/news/Se_tainia_i_zwi_tou_Phil_Spector_me_ton_Al_Pacino_na_ton_upoduetai/8331/
Ενδιαφέρον μπορώ να πω.O ανθρωπος πρεπει να ειναι ανωμαλαρα…λεγεται οτι σκοτωσε μια γυναικα και οτι βιαζε και κακοποιουσε τα ιδια του τα παιδια :? Αλλα απο τους μεγαλυτερους παραγωγους.Ειχε συνεργαστει με Τινα Τερνερ,Μπητλς,Λεννον,Ραμονς,Σερ,Στοουνς,Ρονετς και παει λεγοντας.Και το οτι θα τον υποδυεται ο θεος Πατσινο λεει παααρα πολλα:D Αντε να δουμε ποτε θα βγει κι εδω…
ειμαι sci fi geek,πως να το κανουμε…και μηδενικη πλοκη να χει,εγω την βλεπω χαλαρα αυτη την ταινια
χαχα,καλη φαση φαινεται…θα το χω στα υποψη
χαχαχαχ…οι ηθοποιοί έχουν πιο περίεργες φάτσες απο τον εξωγήινο…
επίσης [B]Paoktsis[/B] ωραιo αυτό που ποσταρες…το trailer μου θύμισε το district 9
[B]Η επιστροφή του Μπάτμαν[/B]
Ο Σκοτεινός Ιππότης θα έχει και συνέχεια, σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος ανακοίνωσε τον τίτλο και έδωσε πληροφορίες για τους κακούς της ταινίας.
[B]Τα “Χόμπιτ” πάνε Ν. Ζηλανδία[/B]
Ο σκηνοθέτης του “Άρχοντα των Δακτυλιδιών” Πίτερ Τζάκσον εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια από τις αρχές της Ν. Ζηλανδίας για να ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία “Χόμπιτ”
[B]Έρχονται 2 σίκουελ του Avatar[/B]
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του Τιτανικού, James Cameron, έχει στα σκαριά όχι μία, αλλά δύο ταινίες, οι οποίες θα είναι συνέχεια της blockbuster ταινίας, Avatar.
#-o[-X
Kαι μη χειροτερα…ηλπιζα οτι ειχε τελειωσει το μαρτυριο,αλλα εκανα λαθος.
Ενδεικτικοι-προτεινομενοι τιτλοι
Avatar 3-H επιστροφη των Στρουμφ
Καμερον ασχολησου με κανα αλλο ναυαγιο και μη βουλιαζεις την αισθητικη του κοσμακη πληζ.
Ώρες νά’χουμε να βλέπουμε:):!:
[B][SIZE=“4”]Τοπ Γκαν 2 αρκουδέηδες[/SIZE][/B]
Μια από τις πιο cult-ταινιάρες, αυτές που λατρεύεις την τελειότητα στην μαλακιάρα τους…που είχε τις πιο τέλειες αερομαχίες από καταβολής κινηματογράφου και την πιο σέξυ MακΓκίλις που έχουμε δει.
Θα γυριστεί με Τόνι Σκοτ στο τιμονι, Jerry Βruckheimer παραγωγό και Τομ Κρουζ κλασικά πρωταγωνιστικό. Όπως η παλιά ταινία δλδ\m/
Σχολιάστε άφοβα ε…Εμπρός στον αγώνα να αποδείξουμε ότι το Top Gun είναι straight:p
Tony Scott Says Top Gun 2 Won’t Be A Remake Or A Reinvention
Ridley Scott is currently juggling no more than eight projects right now, but his brother Tony isn’t far behind. Last we heard, Tony had signed on to the adaptation of the Mark Millar comic series Nemesis, but didn’t know where the film would fit into his schedule as he also has Potsdamer Platz, Hell’s Angels and The Associate in his backlog. But much like Ridley is doing with his Alien prequels, Tony is also now looking to return to the film that launched his career, in his case being a sequel Top Gun.
As announced a couple weeks ago, Top Gun 2 is now in the works and, as it turns out, Scott couldn’t be more excited to return to the project. HitFix recently spoke with the director, who is currently promoting his newest film, Unstoppable, and he discussed what we might see from the new film.
While unwilling to discuss where Maverick will fit into the story, Scott revealed that the focus will largely be on unmanned fighters, or drones, that the Air Force is currently operating. He already plans on heading down to the base in Fallon, Nevada to do some research, observing “computer geeks” as they play war games during the day and “then party all night.” He’s also rejected the idea of reboot, saying, “I don’t want to do a remake. I don’t want to do a reinvention. I want to do a new movie.”
Scott also said that the film won’t be his next project, so it may be a few years before we actually see a Top Gun sequel. The only thing I’m upset about in this story is that Scott doesn’t say whether or not there will be a beach volleyball scene in the new film - it’s just not Top Gun without beach volleyball.
1):vibrate::vibrate: θελω να δω ποιος θα ειναι τελικα ο κακος
2)αντε να αρχισουν τα γυρισματα επιτελους:D
3)το γαμ…ε και ψοφησε