Προσεχως

Εγώ ψηφίζω Natalie, αν και θα προτιμούσα να μην παίζει σε blockbuster…
και μετά Keira…είναι καλή σε ταινίες δράσης…

Ψηφίζω τις καλύτερες ηθοποιούς και πιο γουστόζικες γυναίκες…Weisz και Knightley…οι άλλες είναι για τους άμπαλους:p

Αυτή η Anne Hathaway καλύτερα να μην υπήρχε λέμε…πιο σούπα κι απτην σούπα…Είναι περίπτωση Drew Barrymore…θα τη φάμε στη μάπα μια ζωή, αποφασίστηκε.

Η Watts είναι κλαψιάρα…έλεος με το psycho βλέμμα σου μωρή και τους κλαψορόλους παιξε και κάτι άλλο.

Στη Νάταλι Πόρτμαν είμαι υποκειμενικά και αρνητικά προκατειλλημένος.

Για το άλλο το πράγμα το Lively προτιμώ να μη σχολιάσω…

πφ, μόνο αυτές? :?

η Weisz παραείναι γλυκιά για αγαπημένη, ούτε καν για κακιά.
η Naomi παραείναι μουρόχαυλη για οποιονδήποτε ρόλο σε ταινία BATMAN.
οι 2 τελευταίες μάλλον πέρναγαν απέξω εκείνη την ώρα…
Natalie και Keira απ’ τις 6 αυτές, αλλά και πάλι θα προτιμούσα άλλες.

ντάξει, τέτοιο έπικ φέηλ σαν τη στραβοχυμένη του Batman Begins δε νομίζω να ξαναβιώσουμε, αλλά και πάλι, προσπαθήστε λίγο παραπάνω γμτ! [-X

Rachel Weisz σας κανει πλακα, ενναλακτικα Ναταλακι…η Weisz θα ηταν ιδανικη κατγουμαν, το πιστευα λιγο μετα το dark knight, πριν ακομα ακουστει τιποτα…δεδομενου και του ρεαλιστικου concept του Batman κατα Nolan+ το οτι ειναι και σοβαρη ηθοποιος(ναι, ειναι γλυκια αλλα λεμε ειναι σοβαρη ηθοποιος, ΜΠΟΡΕΙ να παιξει οτι θελει) -και ευκολα η πιο σοβαρη απο τις υπολοιπες
(απο κοντα το Ναταλακι-που φετος στο Black Swan θα διωξει την σκια της Αμινταλα απο την τριλογια της πουτσας και θα αναδειχθει σε μεγαλο ρολο και μαλιστα σκοτεινοτατο(εχω πηγες απο μεσα και ξερω:p) )
την κανει την καλυτερη επιλογη…

επισης μην ξεχναμε οτι μιλαμε για Νολαν ξανα, ο οποιος και εβγαλε καταπληκτικες ερμηνειες στις 2 πρωτες ταινιες απο ηθοποιους που και αμφισβητηθηκαν(Λετζερ) και απο μεγαλους που ειχαν καταληξει τρελες καρικατουρες τα τελευταια χρονια(Ολντμαν)+ εκανε ανεκτο και συμπαθη τον κοιμηση-παιζω-τον-ιδιο-ρολο-απο-τα-20-μου Φρημαν οπωτε νομιζω πως θα τα παει μια χαρα με τη σωστη ηθοποιο(προσφατο παραδειγμα, για να μην πιασουμε το χαλι της σαυρας στο begins και μου πειτε ‘χα, δες τα’, η Κοτιγιαρ στο Inception που γαμησε+ να πω την αληθεια, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ η καλυτερη επιλογη για Κατγουμαν)

καλά, δεν ήταν και κάνα ρετάλι η κοτιγιάρ που την έκανε ηθοποιό ο νόλαν όμως ε :P. για κατγουμαν θα μέτραγε, όντως.

η weisz δε νομίζω πως θα πείσει για villain…

δεν εννοω αυτο-προφανως και η Κοτιγιαρ ειδικα μετα το la vie en rose εχει αγγιξει επιπεδα που λιγες τα τελευταια 20 χρονια καταφεραν κατα τη γνωμη μου-, απλως την ανεφερα σαν παραδειγμα ΚΑΛΗΣ ηθοποιου που σε εναν δουλεμενο ρολο του Νολαν σταθηκε αψογα-οπως και η Αν Μος στο μεμεντο και η Χολ στο Prestige κτλ(εξαιρουμε τη σαυρα και την busty bimbo του Prestige)…

η κατγουμαν δεν ειναι ακριβως villain ουτως ή αλλως, οπωτε αυτο ειναι αλλο ενα + για την Weisz…

η κατγουμαν από μόνη της είναι ένα μείον όμως για το νέο μπατμαν :stuck_out_tongue:

ε αστα διαλα

πως μπορούν οι mods να σφυρίζουν αδιάφορα με κάτι τέτοια???

οχι, αγαπαμε(\m/), αλλα ηθοποιος δεν ειναι

υπερβολή. γενικά είναι μέτρια, απλά έχει παίξει σε αρκετές καλές ταινίες και κρίνεται αναλόγως

εμενα δε μαρεσει…δεν σου αρκει που μου αρεσουν δλδ τα σωματικα της προσοντα?:frowning:

Ναι αλλά το ότι καταφέρνει να βγάζει αυτόν τον ερωτισμό στην οθόνη, αποτελεί από μόνο του υποκριτικό προσόν.

:’)

ποσο συγκινητικα και τιμια λογια…ανακαλω

θα πάρω κάτω κρεβάτι στον στρατό και θα κολλήσω αυτήν την φωτό στον πάνω για να την βλέπω πριν πάω για σκοπιά

χαχα άλλαξε γωνία απλά, θεός.

ναι, ήταν ένα από τα τιμιότερα εδιτ που έχω δει

[SIZE=“3”]μιλάμε για ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.

πιο γάλακτος δεν γίνεται:p:p[/SIZE]

ασφυκτιά αυτό το φόρεμα, το βλέπω ότι υποφέρει

Κάτι έκανε αυτή:):!:

θυμηθηκα στο τελευταιο μπατμαν,που το εβλεπα στο σινεμα τη σκηνη που o tzoker αναφερεται σε αυτην που επαιζε και λεει κατι του στυλ βλεπω ειναι κ ομορφη η κατι τετοιο…γελασα πολυ δυνατα και ακουστικαν πολλα ςςςςςςςςςςς αλλα δεν αντεξα
:lol::lol::lol: fail η ατακα!!!