Βασικά ο πρωταγωνιστής είναι που με είχε ψήσει για τον ρόλο από την στιγμή που ξεκίνησα να βλέπω το game of thrones. Ε μαζί με αυτό το trailer η ταινία πλέον μπαίνει στις πιο αναμενόμενες του καλοκαιριού. Αν και δεν έχω ιδέα αν θα έρθει σε εμάς 19 Αυγούστου που βγαίνει και κανονικά.
καινούριο σταρ wars!!! :bow2:
για ακόμα μια φορά ο ελληνικός κινηματογράφος θα διαπρέψει :lol::lol:
Καλος μπορει να ειναι αλλα ο πραγματικος conan ειναι μονο ο αρνολντ σβαρτζενεγκερ:!::!::!:
Θα γυριστεί ταινία με θέμα τη ζωή του Jeff Buckley, τον οποίο θα υποδυθεί ο Penn Badgley (για τους φίλους Dan Humphrey). Θεωρώ καλή την επιλογή. Για να δούμε λοιπόν…
[U]http://pitchfork.com/news/42923-gossip-girl-actor-to-play-jeff-buckley/[/U]
E όχι, τελικά αυτόν επιλέξανε?!
1000 φορές Τζέιμς Φράνκο, ή ακόμα και κάποιος καινούριος.
Τα ρόκιν νιουζ διαψεύστηκαν:(
Kρίνοντας από το που έχει παίξει, δλδ η κακή επιλογή ποια θα ήταν:lol:?
Τεσπα, οψόμεθα, όποιος και να είναι, θα αδράξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, και θα της δώσει να καταλάβει…Το ελπίζω δλδ.
Νομίζω πάντως ότι μετά τον Franco ήταν η καλύτερη επιλογή, τελικά. Το έχει από φυσικού του το ύφος του Buckley, και δε μπορείς να πεις ότι δε μοιάζουν. Και σιγά, σάμπως και ο Sam Riley είχε παίξει πουθενά πριν από το Control ώστε να έχει εύσημα? Το Gossip Girl δεν είναι ντροπή.
,λέει κάποιος που το βλέπει anyway 
Στα σοβαρά,μια χαρά επιλογή είναι ο Dan της καρδιάς μας
Ε και? Δεν είπα το αντίθετο… 
On topic, αναμένουμε το “A Dangerous Method” του Cronenberg, ταινία βασισμένη στις σχέσεις Freud και Jung. Δυνατό καστ από Mortensen, Fassbender, Knightley και Cassel.
Το trailer είναι ψαρωτικό:
[U]http://adangerousmethod-themovie.com/[/U]
Το περιμένουμε το χειμώνα.
Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς για μένα. Κρόνενμπεργκ+Μόρτενσεν+Φασμπέντερ=Εγγύηση.
Χορρορ που εισαι ?Ισχυει αυτο ?
>> [B][I][U]To Pitchfork στη μεγάλη οθόνη[/U][/I][/B] !!
Διαβαστε και το αρθρο που ακολουθει της ειδησης ,εχουν παρει ενα φτυαρι και θαβουν το συμπαθες (?) αυτο μουσικο site .Eχει ενδιαφερον παντως !
[SPOILER]Χορρορ διαβαστο με το μαλακο,μην παθεις τπτ ! 
Α,και θελω να μου πεις αν εισαι και εσυ
[SPOILER][B][SIZE=“3”]τριφτοπήγουνος[/SIZE] [/B]!! :lol:[/SPOILER][/SPOILER]
Πολύ ενδιαφέρον τούτο εδώ αν και για κάποιο λόγο ο Mortensen δεν μου κάνει για Φρουντ 
Αυτό.
Βέβαια για μένα είναι η πιο αναμενόμενη ταινία μετά από το Harry Potter, αλλά εντάξει, αυτά είναι προσωπικά κολλήματα. 
Ρε αυτό δεν πάει για εδώ. Το έχω διαβάσει. Χάριν αστεϊσμού αναφέρεται!
Νομίζω κάπου υπήρχε σχετικό thread για μουσικά sites του εξωτερικού, αλλά δε μπορώ να το βρω. Θα μπορούσε να γίνει εκεί η κουβέντα και να ομολογήσω αν και κατά πόσον είμαι τριφτοπήγουνος… 
Χμ, δε με χαλαέι και τόσο. Αν με ρωτούσες, για την ηλικία που παρουσιάζεται ο Freud στην ταινία, θα προτιμούσα Daniel Day-Lewis. Και πάλι πάντως το καστ είναι πολύ δυνατό.
MICHAEL FASSBENDER!!!
Και ξερό ψωμί! 
Πολύ καλός ο Mortensen αλλά είπες το μαγικό όνομα. Και εγώ πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή. Ειδικά στην “μονομαχία” με Fassbender. Όπως και να 'χει αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Aναμένεται άπειρα αυτή η ταινία
Edit: Για το a dangerous method μιλώ
Ω ναι.
Ναι οντως δν κολαει πολυ ,αλλα το βαλα λογω της ταινιας.Αν βρεις το καταλληλο θρεντ βαλτο να κανουμε κουβεντα γτ εχω αποριες απο το αρθρο !