Προσεχως

Ένα trailer:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zatgnqdIefs

[SPOILER][/SPOILER]

δάκρυα χαράς

μονο και μονο που ο Joss Whedon σκηνοθετει και γραφει στορυ αρκει…

πώρωση.

μόλις έκανα rewatch x-men και μαθαίνω αυτό <3 <3 <3

Δεν χρειαζεται να πω ονομα ταινιας φυσικα. Το γυριζουν στην βουλγαρια

!!! Οχι παλι.

[SPOILER]Ακομα και ετσι, μ’αρεσει ακομα ο Μπρους. :)[/SPOILER]

[B]Shame[/B]
Η δεύτερη ταινία του Steve McQueen μετά το Hunger, πάλι με τον Fassbender στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολυαναμενόμενο.

http://www.youtube.com/watch?v=62nelnMXW3M

8O8O8O Αυτα ειναι!!!

αγαπαμε Fassbender
και το Hunger ητανε εκπληκτικο
φαινεται πολυ ενδιαφερον

Αν υπολογίσεις τις προσδοκίες από το καστ, παίζει να 'ναι και η χειρότερη ταινία της χρονιάς. Ό,τι πρέπει για να παίζει στο Alter στις 23:00 σε ημέρες αργιών.

Ποιες προσδοκιες απ’το καστ μωρε. :stuck_out_tongue:
Και στην συμμορια των 11-12-13-14-15 επαιζε το μισο χολιγουντ αλλα ηξερες τι πας να δεις.
Ε κι εδω χαζοταινιουλα με εξαπλωση φονικου ιου(sic) ειναι, αλλα τουλαχιστον με καλο καστ.
Εχει καλη βαθμολογια μεχρι στιγμης παντως

Κι όταν έχουν αμολήσει τυπάδες στους δρόμους, με πρασινομπλέ σελοφάν νοσοκομειακές στολές, να μοιράζουν φυλλάδια της ταινίας (με οδηγίες πωςνασωθειτεαποταμικρόβιατηςπαλαμηςσας στο πίσω μέρος) ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι πας να δεις.

Ο Τζουντ Λο, τόσο εμετικός, που οι φίλες μου έχουν αρχίσει να με δουλεύουν ότι τον γουστάρω.

Μόνο που το Ocean’s Eleven είχε μια φρεσκάδα όταν είχε βγει και ακόμα και τώρα το βλέπω πολύ ευχάριστα. Δεν περιμένω ένα αριστούργημα που θα σαρώσει στα όσκαρ, αλλά οριακά πετυχαίνει και το σκοπό του. Είναι κλισέ υπέρ του δέοντος και με αισθητική οποιασδήποτε b-movie με αυτό το θέμα. Το ξέχασα ήδη. Στο IMDb έχει λόγω του καστ 7.2 που θα παέι γύρω στο 6.8. So what? :stuck_out_tongue:

Ε καλα, μην κρινεις γενικα πριν δεις μια ταινια, εγω απο το τρεηλερ θεωρουσα ψιλομαλακιτσα το gran torino και τελικα γαμουσε.

Μα το είδα. :stuck_out_tongue:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :yahoo:

Νομίζω δεν έχει μπει

[B]>>Albert Nobbs<<[/B]

μου τράβηξε το βλέμμα κυρίως λόγω πόστερ

Και αποδείχτηκε ενδιαφέρουσα, μυρίζομαι πολύ δυναμικό comeback Glenn Close. Άσε πια νεκρανάσταση Sinéad O’Connor και τοποθέτηση στην Ιρλανδία, παραπάνω λόγοι γι’ αγάπες!

>>τρέιλερ<<

Επίσης,

[B]>>Restless<<[/B]

Και μόνο απ’ το >>τρέιλερ<< συγκινήθηκα κάμποσο, δεν ξέρω γιατί μου 'κατσε έτσι. Φαίνεται αρκετά ευαίσθητο και γλυκό, ίσως με μια μικρή δόση ποζεριάς, και λίγο άκυρο αυτό με τον Ιάπωνα αλλά τεσπα. Αναμείνατε εις το ακουστικόν σας!

Και στα δύο βλέπω αυτό το υπέργλυκο πλαζματάκι τη Mia Wasikowska και χαίρομαι γι’ αυτό, βλέπω ότι σκαρφαλώνει ταχύτατα μετά την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Βγήκε και κάτι καλό από αυτή την πατάτα.

Γο, μας αρέσουν αυτά, θα τιμήσουμε.
Πρέπει να ναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ η glose σε τέτοιο ρόλο. Τρομαχτική όπως λέμε stunning.

Γλυκιά η ποζεριά του άλλου και με τσιγκλάει ευχάριστα - δε χρειάζεται να σαι βαρύγδουπος και βλοσυρός για να μιλήσεις για θάνατο.
Απλά ίμο, μπλεχ.

Wasikowska we admire, τη βλέπουμε αυτό τον καιρό πιπινάκι να κάνει την εαυτοντιμωρούμενη στο In Treatment. Δυνατή έκφραση και γλυκιά φάτσα.