Προσεχως

δυο ταινιες?αυτα ειναι!καμια δεν μπορει να ειναι πιο πατος απο την αλικη,οποτε αναμενουμε.λεφτα για σινεμα να υπαρχουν μονο…

…γεμάτη με καλές ταινίες μου φαίνεται η χρονιά:):!:

το φρανκενουηνεη ειναι ρημεηκ παλιας μικρου μηκους του αλα ναιτμερ μπιφορ κριστμας

εκει που περιμενω τα πιο πολλα ειναι το νταρκ σανττοουζ βασισμενη σε παλια σειρα φαση οικογενεια ανταμς με πρωταγωνιστες τζονυ ντεμπ ηβα γκρην ελενα μποναμ καρτερ :wink:

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, περιμένουμε σύντομα και το παρακάτω :

:lol::lol::lol:

x0a0xa0xa0

true story!! μεσα στο 12 θα βγει και το silent hill 2 οπότε θεος 'χωρεστον απο τωρα…

την Παρασκευή 20/1 στις 21.00 το προβάλει στην κινηματογραφική ομάδα του ΕΚΠΑ.
Γενικα οι προσεχεις προβολές εδώ

Μπορεί να μπεί όποιος θέλει; Ψήθηκα άσχημα

ναι ανετα. τυπικα υπαρχει μια ετησια εγγραφη (νομιζω 5 ευρω) αλλα πρακτικα αν πας για μια προβολη κανενας δεν θα σου πει τιποτα. απλα μπαινεις και καθεσαι8).

Όποιος θέλει μπαίνει εννοείται , ναι… [B]Eδω[/B] βλέπεις τις ταίνιες που έχει κάθε μέρα … Μετά ακολουθούν και συζητήσεις πάνω στην ταινία , για όποιον θέλει να μεινει … Γενικά πολύ γαμάτο κλίμα…

Οκει θα πάω εννοείται, ελπίζω να μην μου πούν τίποτα που δεν είμαι στο ΕΚΠΑ

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/Trailers/se-apokleistikothta-to-treiler-toy-resident-evil-h-timwria.1583680.html

Έρχεται στις 14 Σεπτέμβρη (βέβαια 3D) στο Αμέρικα για την ώρα.
Κι ας ήταν λίγο μάπα το προηγούμενο,όταν είδα και τον τίτλο ακόμη,ανατρίχιασα ολόκληρος!Το σοκ απο την πρώτη ταινία φαίνεται δεν περνάει:D
Ας ελπίσουμε σε μια καλή συνέχεια(τέλος;)

(Αν νομίζουν οι μοντς οτι του αξίζει ένα ξεχωριστό δικό του θρέντ,ή πιο απλά οτι θα ταίριαζε κάπου αλλού,ας το πάνε,εγώ δεν βρήκα)

Η καλύτερη σκηνή από όλες τις ταινίες:

(ειδικά το τέλος)

χα λογικο που βγήκε τωρα το πρώτο τραιλερ μιας και πριν λιγο καιρό κυκλοφόρησε και για το game…
οποτε αφήστε τις μαλακιες (RE ταινιες) και παίξτε το παιχνίδι!!! :stuck_out_tongue:

ποιος δινει λεφτα για τετοιες παπαριες ηθελα να ξερω και εχει φτασει και στην 4η συνεχεια

Όσο παίζει η Μιλα καλά κάνουν και δίνουν :D:p

εγω φιλος τα σκαω σε Μπεκηνσεηλ

Εγκρίνω, αλλά η Μίλα είναι έρωτας από το '97 και μετά όταν είδα το 5ο στοιχείο.

εγκρινω και γω, αλλα προτιμω τα μαυρα λατεξ:p

ναι ρε γαμωτο τι πηγε και παντρεύτηκε με τον μαλακα τον Anderson(σκηνοθετη των RE) :stuck_out_tongue:

επίσης οταν βλέπω στο cast να παίζουν χαρακτήρες οπως Jill Valentine,Leon Kennedy εε θα το δω…(εννοείτε οχι cinama αλλα ενα dvdrip χαλαρα)
παντως μεγαλο κρίμα για τις ταινιες της σειρας θα μπορουσαν να ειναι ταινιαρες… :?