Προσεχως

Μέσα στα τεράστια προσεχώς, στις αρχές του '09, είναι η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, The Wrestler, με πρωταγωνιστή τον αγνώριστο (για άλλη μια φορά μετά το Sin City) Μίκι Ρουρκ. Η ταινία κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι στο φεστιβάλ της Βενετίας.
Το περίεργο είναι ότι ο Αρονόφσκι ετοιμάζει άλλη μια ταινία που έχει να κάνει με την ιστορία ενός μποξέρ, που θα λέγεται The Fighter, και θα πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ και Μαρκ Γουόλμπεργκ. Το τελευταίο πάει για τέλη του '09.

31 Οκτώμβρη κάνει πρεμιέρα στο Αμέρικα η νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ με τίτλο Changeling , με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί (μιλούν για πολύ καλή ερμηνεία).
Ακόμη παίζουν ο Τζον Μάλκοβιτς.
Διαδραματίζεται την δεκαετία του '20.
Ο Κλιντ είναι εγγύηση τα τελευταία χρόνια , προσφέροντας εξαιρετικές ταινίες.

Ακόμη 16 Οκτωμβρίου το θρίλερ κάνει πρεμιέρα και σε μας το θρίλερ Blindness.
Ενδιαφέρουσα υπόθεση , με Τζούλιαν Μουρ και σκηνοθέτη τον Fernando Meirelles.
Ελπίζω και να μην είναι καμιά πατάτα τύπου Happening , ή μετριότητα σαν την “Εμμονή” με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Αυτό το περιμένω κι εγώ πολύ. Είδα το τρέιλερ και μου έκανε κλικ ενώ ο Μειρέγιες είναι εγγύηση για την ποιότητα της ταινίας.

Α, θέλω να το δω αυτό, είδα χτες το τρέιλερ και τρελάθηκα!

Επίσης 9 Οκτωβρίου κάνουν πρεμιέρα οι Clone Wars (animated) που δεν με ενδιαφέρει αν είναι καλό ή όχι, είναι Star Wars και θα το δω για συναισθηματικούς και συλλεκτικούς λόγους :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα…

σε οσους αρεσαν οι 300 και το Sin City πιστευω θα το δουν στανδαρ.:wink:

http://www.tokako.gr/ αναμένεται με αγωνία και προβλέπεται τρελό σπλατεράκι…

Άντε ρε φίλε… Sequel της cultιλας που λεγόταν το “Το κακό”; Και με τον Billy Zane να παίζει;Μεγαλεία…

Το Κακο ειναι θεϊλα.
Μονο την σκηνη που την πεφταν τα ζομπι στην ταβερνα κι απο πισω εγραφε ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ να σκεφτει κανεις…

Σας επεισα;

Ο Μιλερ πηρε ενα απο τα πιο κλασσικα κ αρτια comic ever κ το εκανε sin city…εγω προσωπικα απογοητευτηκα κ απο το τρεηλερ,που δεν μου αρεσε καθολου…ο μιλερ γενικα το εχει χασει παντως,οτι αγγιζει το καταστρεφει…ελπιζω να εχω βγαλει λαθος συμπερασματα,αλλα δυσκολο μου φαινεται…

ρε watchmen ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

WATCHMEN!!!

WHO WATCHES THE WATCHMEN???

Eμένα γενικά με έχει εκνευρίσει αυτή η μόδα να κομικοποιούν τον κινηματογράφο. Το Sin City ήταν ταινιάρα αλλά ρε μάγκες καταλάβετέ το… Σινεμά θέλουμε να δούμε. Αν θέλαμε να διαβάσουμε κόμικ θα το κάνουμε και αυτό. Παράλληλα όμως όχι. Η μαγκιά όσον αφορά τα κόμικ είναι να περνάς την ατμόσφαιρά τους υπό μορφή ταινίας.Αυτό που έκανε κάποτε ο Μπάρτον με τα Μπάτμαν.Το να αφήνεις τα κόμικ έτσι όπως είναι και να τα περνάς στην μεγάλη οθόνη δεν με εντυπωσιάζει. Ξαναλέω πως το Sin City ήταν ταινιάρα και πως περιμένω με ανυπομονησία και τα άλλα δύο. Σεναριακά ίσως να είναι ταινιάρα και το Spirit. Η τεχνική είναι που με χαλάει.

Εμενα αντιθετως αυτο ακριβως ειναι που μου αρεσει.

To τρέιλερ καταστρέφει τα πάντα… Περιττό να αναφέρω το πόσο μεγαλειώδες είναι το ίδιο το κόμικ… Το είχα διαβάσει 2-3 φορές παλιότερα και τώρα με αφορμή την ταινία το διάβασα άλλη μία… Επικό, απλά…

Το WATCHMEN ειναι πιθανοτατα για μενα το καλυτερο κομικ που εχει γραφτει,κ σιγουρα γενικοτερα ενα απο τα πιο επιδραστικα…η σκεψη πως θα γινει ταινια με τρομαζει,διοτι μου φαινεται γενικα unfilmable…εχει σημεια που απλα δεν μπορω να φανταστω πως μπορουν να μεταφερθουν στο πανι,με λογοκρισιες κτλ,κ φυσικα ενα φιναλε,που πραγματικα απορω πως θα το δωσουν…το τρεηλερ δεν με ενθουσιασε,αλλα ουτε κ με απογοητευσε πολυ,με εκανε ακομα πιο σκεπτικο απεναντι στη ταινια…κυριως αυτη η ολη φαση με CGI περιβαλλοντα κτλ,απλα δεν κολλαει σε αυτη τη ταινια…η ταινια θελει βρωμικα φοντα κ ζοφερο υφος…αν στους 300ους ηταν οκ αυτη η εικαστικη παρεμβαση,εδω μοιζει εκτος τοπου κ χρονου…ομως κ παλι ειναι ενα τρεηλερ,δεν ξερω πως θα φανει μεσα στην ταινια οταν βγει…ελπιζω τουλαχιστον,σε κατι επιπεδου vendetta(που βεβαια,ακομα κ αυτο,σε σχεση με το watchmen δεν μπορει καν να σταθει διπλα του σαν κομικ),δλδ μια αξιοπρεπεστατη μεταφορα που θα μας αφησει ολους ικανοποιημενους κ οχι εμφαση σε δραση κ μλκιες κ καρατιες ξυλικη…α ρε Rorschach,θα σε δουμε Live at last…ελπιζω να μην ασελγησουν πανω σε μια γιγαντιαια μορφη σε ολοκληρη την ιστορια της 9ης τεχνης,οπως ειναι ο rorschach…παντως αν το ψαξετε λιγο,θα δειτε οτι σκηνοθετες απο τα 80ς κ μετα,οπως γκλιαμ,αρονοφσυ κτλ,προσπαθησαν να κανουν το wathcmen ταινια,κ ολοι κολλησαν καπου…ελπιζω ο snyder να ξεπερασει εαυτο κ προσδοκιες κ να κανει αυτο που αλλοι τοσοι πολυ καλυτεροι του σκηνοθετες δεν καταφεραν…τοτε οχι απλα θα τον παραδεχτω,αγαλμα θα του στησω…

Κακο vol.2 ? Αυτα ειναι.Κανα 2-3 φιλοι θα πανε για κομπαρσοι την Κυριακη.
Αναμενουμε !

για αυτο

εχετε ακουσει τιποτα

ταινια για τον bush απο τον oliver stone

με τζος μπρολιν στο ρολο του μπους
ελεν μπερστιν - μπαρμπαρα μπους
και
ριτσαρντ ντρειφους - ντικ τσεινι

Υπάρχει καλύτερος Μπους από αυτόν?

Και άλλος “μπάσταρδος” στα χέρια του Ταραντίνο!!!

http://www.cinemag.gr/summary.asp?catid=10167&subid=2&tag=7619&pubid=1482575

:D:D:D:D

Σήμερα στο σινεμά έπαιξε τρέηλερ από το “Illuminati” (Angels & Demons), για Μάιο του 2009. Πάλι ο ξενέρωτος παίζει :frowning:

Ωπ δεν ηξερα οτι θα κανουν ταινια και το Illuminati.
Καλη φαση,μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το Da Vinci ως βιβλιο.