ΝΑΑΑΑΙΣ!
Silent Hill : Revelation 3D - Nurse Scene
ΝΑΑΑΑΙΣ!
Silent Hill : Revelation 3D - Nurse Scene
Ενδιαφέρον και μου άρεσε το πρώτο, αλλά ποιός περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο.#-o
Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά η πρώτη ταινία μου είχε φανεί μια χαρά (και δύο χαρές βασικά). Από αυτό φαίνεται πως και το δεύτερο θα είναι εξίσου καλό. Άντε να δούμε.
Γιατί Δεκέμβριο γαμω τα ναρκωτικά που παίρνουν.
-go to hell
-we are already here
can’t wait.
Παρ’ολο που η πρωτη ταινια αν και συγχωνευε πανω κατω τις πλοκες των 3 πρωτων παιχνιδιων ηταν παρα πολυ καλη,πολυ πανω απο τις προσδοκιες μου μαλιστα,θεωρω πως τετοια αριστουργηματα δε θα πρεπε να αγγιζονται,ποσο μαλλον να ξεχειλωνονται με 2,3 ή απειρους τιτλους (βλ. Resident Evil). Επισης θανατος στη νεα γενια βλαμμενων που οταν τους ρωτας αν ξερουν το Silent Hill θα σου απαντανε “Εεεε ναι,εχω δει και τις 2 ταινιες,ουγκ!” :x
[SPOILER]Ναι ρε εχω μια καποια ευαισθησια για το Silent Hill Παντως αναμενεται πολυ καλη ταινια και αυτη απο οτι βλεπω.Αν δεν μπορεις να αποφυγεις ενα βιασμο τουλαχιστον απολαυσε τον :)[/SPOILER]
…σωστός…αναμένω κιεγώ την δεύτερη ταινία…η πρώτη τά’σπαγε:):!:
καληνύχτα
cloud atlas
αδερφοι Wachowski παραγωγη
και τομ τικβερ σκηνοθεσια
φαινεται επικο
ελπιζω να ειναι!!!
Κοντά στα 6 λεπτά trailer, βασικά είναι σαν να βλέπεις ταυτόχρονα trailer από 4-5 διαφορετικές ταινίες. Φαίνεται υπερβολικά φιλόδοξο και όπως κάθε τέτοια ταινία η που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό η που θα είναι η πατάτα της δεκαετίας.
Μια τέτοια ταινία πάντως δεν μπορώ να φανταστώ τι διάρκεια θα πρέπει να έχει. 5 ώρες; 6;;
Πώπω το περίμενα πως και πως αυτό, ξεκινώντας το τρέηλερ ψιλοαπογοητεύτικα γιατί ήλπιζα θα είναι πιο sci-fi/ονειρικό, αλλά στη πορεία έφτιαξε κι έδειχνε μαγευτικό! Πάει στα πρώτα καινούργια που περιμένω και δεν αργεί ο Οκτώβριος.\:D/
Πωωω !! Δε το ειχα μυριστει και μπορω να πω οτι φαινεται καταπληκτικο!
Πο, το Cloud Atlas μοιαζει η πατατα της δεκαετιας…
αλλα οκ, ειδωμεν μαλλον…
Επιστροφή Silent Hill + Cloud atlas. Θαυμάσια Νέα!!! Πως και πως τα περίμενα. Άντε να ξανακάνουν κανένα θαύμα οι Wachowskis
[B]Warner Bros. are exploring the possibility of making a prequel to The Shining.[/B]
According to the LA Times the idea is being “quietly explored” by Warner Bros and the story would focus on how Jack Torrance, his wife and psychic son came to live in the haunted hotel but the studio source also added that the film is “at a very early stage and not even formally in development.”
The film which was released in 1980 starred Jack Nicholson and was adapted from a Stephen King novel.
Stephen King is actually working on a sequel to his novel which will be called Doctor Sleep and it will tell the story of the son Danny who is now an adult living in New York.
:-k
[SPOILER][/SPOILER]
Πρέπει να είναι μια από τις χειρότερες ιδέες που έχω ακούσει για ταινία ever.
ιεροσυλια
Το επόμενο xmen
Τελειο αυτο το storyline,τουλαχιστον στα κομικ…Καλα νεα,αλλα θα πρεπει να μπερδεψουν το continuinity των ταινιων για να βγει καλο…