Αυτό το περιμένω κι εγώ τώρα την άνοιξη. Είναι η τοπ καλοκαιρινή ταινία, επηρεασμένη λεει κι από τον RiFF RaFF.
ταινιάρα θα είναι. Επιπέδου Kids ελπίζω
πρώτη γεύση από το score Man of Steel
http://www.youtube.com/watch?v=KgKb4Ey4tZg
Επίσης η διάρκεια της ταινία θα είναι 148 λεπτά σύμφωνα με το IMDB. Προς το παρόν πάντως όλα καλά ακούγονται και φαίνονται. Οι προσδοκίες μου γενικά έχουν ανέβει πάρα πολύ, ειδικά μετά και το δεύτερο απίστευτο traller.
δεν παρακολουθω πολυ το θρεντ, σορρυ αν εχει ποσταριστει
Lego: The Movie
ΠΑΡΕ ΚΑΣΤ!
Iron Man 3 Theatrical trailer
http://movies.yahoo.com/video/iron-man-3-theatrical-trailer-030044893.html
Mandarin και Iron Patriot τους είχα ξαναδει. Τη σκηνή προς το τέλος με στρατιά από Ironmen δεν την είχα ξαναδεί. Γαμάτο προβλέπω να είναι, με στοιχεία απ’το Extremis μάλλον που θα τον κάνουν να μεταμορφώνεται χωρίς στολή.
Όλες οι στολές [U]εδώ[/U]
Επίσης φήμες ακούγονται για world war hulk στο avengers 3, αλλά γι’αυτό έχουμε πολλά χρόνια ακόμα.
αν το μεταφρασουνε τον mandarin σε μανδαρινο στα ελληνικα οπως εκαναν οι γαματοι στο trailer θα γινουμε μπιλιες…
Να παρακαλάς να μην τον μεταφράσουν σε μανταρίνι, που μου 'χεις και απαιτήσεις από τους Έλληνες μεταφραστές…
Επικό. Εκεί με τον τσουμπάκα, λύγισα.
Τεραστιο ε :")
Ο Christian Bale για 4η φορά Batman με τον Christopher Nolan. http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/Eidiseis/tha-ntythei-batman-gia-tetarth-fora-o-christian-bale-pes-to-moy-ayto.2154052.html
Justice League όμως. Βασικά αν πετύχει εμπορικά και ο Superman (και όλα δείχνουν πως θα πετύχει) λογικό είναι να κάνουν και justice μετά.
Ναι, ακούγεται για Justice League με Nolan παραγωγό και Zack Snyder σκηνοθέτη.
Μεγάλη μαλακία όμως αν γίνει έτσι. Ο Batman κατά Νολαν πρέπει να τελειώσει εδώ! Αυτό ήταν και το νόημα της τρίτης ταινίας. Το κλείσιμο της ιστορίας. Ο ίδιος ο Νολαν έχει δηλώσει ότι στην ρεαλιστική εκδοχή του δεν υπάρχει χώρος ούτε για σουπερμαν ούτε για wonderwoman.
Και πρακτικά να το δεις όμως δεν υπάρχει χώρος για justice league ταινία κατα την διαρκεια του storyline της dark knight trilogy ή μετά.
Εκτός εάν
[SPOILER]μιλάμε για gordon levit στον ρόλο του “batman”. Κατι που επίσης μου φαίνεται ηλίθιο και μεγάλη αρπαχτή αν γίνει[/SPOILER]
Αυτο που σκέφτομαι βέβαια είναι ότι όλη αυτη η φημολογία ξεκινησε μόνο και μόνο επειδη ο νολαν υπεγραψε νεο συμβολαιο με την dc. Αυτο από μόνο του δεν λέει κάτι. Μπορεί να είναι για ενδεχόμενη συμμετοχή του σε σικουελ του man of steel ή εμπλοκή του όντως στο justice league με καποιον τροπο χωρίς όμως να μπλέκει το universe της τριλογίας.
Λέγαν αρχικά, ότι θα τον κάνει ο Levitt τον Batman στο Justice League, αλλά απ’ότι φαίνεται ο Bale θέλει κι άλλο.
Εγώ πιστεύω πως αν συνεχίσει ο Μπειλ σαν Μπάτμαν δεν θα είναι αυτός της τριλογίας του Νόλαν. Θα ανήκει σε ξεχωριστό universe μαζί με σούπερμαν και σία. Απλά θέλουν τον Μπέιλ γιατί “πουλάει” σαν μπάτμαν.
Ο μόνος τρόπος που μπορεί να είναι στο ίδιο universe μπάτμαν του Νόλαν με λεγεώνα είναι αν κάνουν ένα στόρι (χρονικά) ανάμεσα σε Dark Knight και Dark Knight Rises ( ή Batman Begins και Dark Knight) κάτι που θα συμφωνήσω πως δεν “κολλάει” με το όλο vibe του Μπάτμαν όπως τον έκανε ο Νόλαν. Από την άλλη βέβαια, και ο Σούπερμαν του παραγωγού Νόλαν φαίνεται να είναι το ίδιο “σκοτεινός” με τον Μπάτμαν οπότε ίσως τα ταιριάξουν εκεί και βγάλουν μια πιο “μουντή” λεγεώνα και όχι τόσο φαντεζί όσο οι Avengers:-k
Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες και μόνο αν γίνει κάτι τέτοιο (ταινία με τη λεγεώνα με τον Μπέιλ) θα απαντηθούν οι απορίες.
Δε χρειάζεται να ανήκει σε ξεχωριστό universe και να κάνουν ένα στόρυ ανάμεσα. Μπορούν να συνεχίσουν μετά τη τριλογία, έχωντας αναλάβει το Gotham ο Nightwing (όπως μας προϊδεάζει το τέλος του Dark Knight Rises με τον Levitt), και να ξαναεπιστρέφει ο Batman σε μία νέα αποστολή λόγο Superman και Justice League. Ο Levitt έτσι κι αλλιώς είναι λίγο πιο νέος, του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του Robin ή του Nightwing, όχι του Batman.