Π.α.ο.κ

Ευχαριστώ ρε! :slight_smile: Το παράκανα λίγο και φορτώθηκα στο topic των ΠΑΟΚτζήδων. Πάω να ακούσω Savatage και να γράψω καμία μαλακία σε εκείνο το topic. :grin:

2 Likes

Έρχονται άλλα 20 χρόνια πειραιώτικου κατεστημένου, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και φροντίστε να μοιράζετε δίκαια τα κυπελλάκια.

Έχουμε οπλιστεί με κάτι ακόμα καλύτερο, με αδιαφορία, οπότε

1 Like

Δεν έχεις κι άδικο, πλέον ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό μόνο σε 20 πόστ ανά μέρα, η αδιαφορία είναι πλήρης.

Από τα 100 η βελτίωση είναι εμφανής!!

1 Like

Δεν έχεις κι άδικο, φήμες λένε όμως ότι το 4ο γκολ της μπαρτσελόνα χτες ήταν μούφα πέναλτι οπότε πέρνα μια κι από κει να πεις τον πόνο σου.

Ναι ε; Πάω!

1 Like

υπεροχος Αχιλλεας ! η Καρδουλα ειναι λιγη πολυ λιγη…

Τωρα για αυτους που χαιρονται με τις μαλακιαρες του χοντρου και κουνανε το δαχτυλο στους υπολοιπους , ειδαμε ποσο διαφορετικοι και ανωτεροι ειναι στο σημερινο τελικο του βολευ και φυσικα οτι πηγαν και βαρεσαν παλαμακια στη σημερινη φιεστα στο τηγανι .

1 Like

Eτσι ειναι η ζωη. Σκληρη και αδικη. :frowning:

Μην είχε και λιγότερους (πχ 2003)…

Ένας τίτλος που σίγουρα κλάπηκε είναι αυτός του 1980 που άλλαξε ο κανονισμός του πρωταθλήματος εν μέσω της χρονιάς για να πάει σε μπαράζ.

2 κίτρινες σε 4 λεπτά από τις οποίες τη δεύτερη δεν θα την έδινε ούτε η μάνα του Κομίνη, κίτρινη ο Μπεργκ που έφαγε τόσο ξύλο στην Τούμπα το καλό παιδί, μπύρα στο κεφάλι του Ίβιτς αλλά δεν ήταν γεμάτο το κουτάκι και προσποιείται και η γρατζουνιά είναι πιο πάνω από τη χωρίστρα και έπρεπε να συνεχίσει γιατί εμείς είμαστε άντρες και δεν κάνουμε τέτοια αδερφίστικα και δεν ήταν κόκκινη του Βλαχοδήμου γιατί γλίστρησε ο Ενρίκε οπότε επιτρέπονται οι κλωτσιές μετά το γλίστρημα και παιδιά τέτοια παράγκα από τον νέο χαλίφη δεν έχω ξαναδεί, τους έχει ξεγελάσει όλους, γάβροι του Βορρά ftw.

στο μοναδικο που θα σταθω ειναι στο κουτακι μπυρας…εχει φαει ο αλλος μισολιτρο τενεκε στο κεφαλι και καθονται και λενε για ανδρισμους και θεατρα…πως να τους παρεις στα σοβαρα;

Η απολυτη ξεφτιλα…-6 βαθμους και 7 αγωνιστικες για μαχαιρωματα οπαδων στην αερογεφυρα του γηπεδου 3(!) ωρες πριν την εναρξη του αγωνα και μιαμιση ωρας πριν την αφιξη των ομαδων(οπου και αποκταν ευθυνη οι ομαδες) και ολα αυτα επειδη ενας ανικανος αστυνομικος διοικητης που προφανως μπηκε αναξιοκρατικα στο αξιωμα του,δεν εβαλε ματ να φυλανε χωρο οπου θα μπορουσαν να συναντηθουν οι οπαδοι…αυτος ακομα ειναι στην θεση του?

Επισης για τα ιδια επεισοδεια των ανεγκεφαλων στην αερογεφυρα,η ΑΕΚ δεν τρωει -6 και τρωει μονον 3(!) αγωνιστικες…και το κερασακι στην τουρτα…ολοι οι βαζελοι μιλανε και χαιρονται για το -6 του ΠΑΟΚ και οχι για το -6 που δεν δοθηκε στην ΑΕΚ και θα τους εβγαζε τσουλου(!)…που ειναι οι ανακοινωσεις αλαφουζου τωρα για την αποφαση σκανδαλο υπερ της ΑΕΚ?

Ολα αυτα την ωρα που ο γαυρος για τον ξυλοδαρμο Πλατανια τιμωρηθηκε με 3 αγωνιστικες πριν 2 μερες…

Αυτοι ειστε ΠΟΚιτες και αυτοι ησασταν παντοτε,ο βοθρος της αξιοπρεπειας σε ολη σας την ζωη.Το κουτακι μπυρας ηταν αδειο,ο Ιβιτς αυτοτραυματιστηκε,οι διαιτησιες του Κομινη και ο Θανου ειναι η επιστροφη στην κανονικοποιηση για σας,ενω ταυτοχρονα σας πειραξε ο …Κυζας και το λαθος οφσαιντ που για πρωτη φορα στα χρονικα εχουμε παραιτηση,ενω μια(!) φορα εστω για το θεαθηναι να ειχε παραιτηθει καποιος που εκανε λαθος εις βαρος για να εχετε την δικαιολογια οτι εχει γινει κατι αντιστοιχο…

Επιβεβαιωνεται μεχρι και τον τελευταιο ΠΑΟΚτση για το ποιον σας,για το πως λειτουργειται,για το πως σκεφτεσται και πως κινηστε…και ενω δεν ζουσα για να δω τα κλεμμενα πρωταθληματα του 70’ και του 80’,αν ειχα αμφιβολια για τα λεγομενα των μεγαλυτερων μου,πλεον τους πιστευω 100%

ΠΟΚ ενωμενο,ποτε νικημενο…

Σε περίμεναν να βγεις πρώτος για να βγάλουν την ποινή που θα σε συμφέρει, αλλά δεν κατάφερες ούτε Χ να πάρεις από τον μισό ΠΑΟ, που του έλειπαν όλοι οι (λίγοι) καλοί του παίχτες. Εγώ λοιπόν σου λέω ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε βγει πρώτος, η τιμωρία θα ήταν τέτοια ώστε να παραμείνει πρώτος. Τώρα που δε βγήκε πρώτος, τι σημασία έχει αν φάει -6 ή -16; Καμία απολύτως. Οπότε άσε, μη κουράζεσαι.

Παρομοίως επιβεβαιώνεται το “γαύροι του Βορρά”.

3 Likes

Εισαι η ζωντανη αποδειξη του γιατι ο αλαφουζος δινει 50εκ. στον ΣΚΑΙ. Φαε λιγο σανο ακομα,ειναι ελαφρυ,δεν θα βαρυστομαχιασεις

Έχασες δυο φορές από τον ΠΑΟ και δυο φορές από την ΑΕΚ στα playoffs, κέρδισες μόνο τον Πανιώνιο και ήθελες να βγεις πρώτος και χάρτινος. Ε ούτε αυτό δεν κατάφερες, δε σου φταίει καμιά Αθήνα, κανένα ΠΟΚ, κανένας Αλαφούζος.

Προσωπικά τον Αλαφούζο τον έχω όσο γραμμένο έχω και τους υπόλοιπους λαμογο-ιδιοκτήτες ελληνικών ΠΑΕ, για το δε ΣΚΑΙ σε ενημερώνω πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω καν συσκευή τηλεόρασης :grin:.

Κατά τα λοιπά, οι ζωντανές αποδείξεις για τα περί “γαύρων του Βορρά” που απλώς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ πάνε κι έρχονται με ταχύτητα πυραύλων αυτές τις μέρες.

2 Likes

Περιμεναν να τελειωσουν τα ματς για να βγει ποινη -6 λεει :joy:, -6 στα πλειωχ χωρις να χανει τπτ… τουλαχιστον αστειο