Π.α.ο.κ

Έλα Ror καλά το πας.

Δεύτερη σερί μέρα που δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι. Έχει συννεφιάσει όλη η Αθήνα, κάτι αναμενόμενο.

Αν βγει ο μήνας θα επιβιώσω, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Αδέρφια, δεν ήταν μπάλα, τελικά. Δεν ήταν μπάλα. Αυτό ήταν κάτι άλλο.

:frowning:

That was not ball, Jim boy. That was not ball.

(Θα έκανα έντιτ αλλά μη μου τσαντιστείτε).

Είναι προφανές ότι δεν ασχολείσαι καθόλου ρε ανχόλη :’)

Καλή κλάψα, πνίξε τον πόνο σου στα μπισκότα Βιολάντα :wink:

Ror, λίγο χιούμορ να είχες δε θα κόντευες εγκεφαλικό τώρα.

Παράλληλα, δεν είπα πουθενά πως δεν ασχολούμαι, είπα ξεκάθαρα πως χάρηκα που πήρε άλλη ομάδα πρωτάθλημα μετά από χρόνια σχετικά άδικης κυριαρχίας της ομάδας που υποστηρίζω.

Βιολάντα τι είναι;

Καλημερα

Καλημερα απο την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Θεσσαλονικη!

Πέθανε ο Τζόνι Νιούμαν χτες ρε. Μορφή.

Εκτός από τουμποργκ πολύ καλή είναι και η Σουρωτή για κάτι σεπαρςς ποτοφγκολντ κλπ που κλαίνε για χέρι Βαρελα σήμερα και θέλουν εξυγίανση, κάντε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές, εμείς θέλουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό να δίνει αξία στο πρωτάθλημα.

1 Like

Καλη ανασταση, και του χρονου, παντα τετοια

2 Likes

Ο αγώνας σήμερα ήταν απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως η νίκη είναι ιστορικής σημασίας γιατί ολοκληρώνει την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένα κατόρθωμα που έχει επαναληφθεί μόλις άλλη μια φορά σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Κρίμα βέβαια που αυτή η τελευταία επιτυχία ήλθε εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννενα που υποβιβάζεται, όμως δυστυχώς για τον θρυλικό “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν μπορούσε κάθε χρόνο να κάνει θαύματα με διαρκώς μειούμενο προϋπολογισμό.

Επανερχόμενος στα του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι η φετινή χρονιά αξίζει να μνημονεύεται ιδιαίτερα, για αρκετούς λόγους που χρειάζονται διεξοδικότερη ανάλυση. Μέχρι τότε θα περιοριστώ να αναφωνήσω:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚ!

3 Likes

Αηττητο ρε κουφαλες στην μπανανια

1 Like

Πάει κ αυτό…Πάμε για το νταμπλ τωρα!

Πρωτο αηττητο στην ιστορια του επαγγελματικου πρωταθληματος,δευτερο αηττητο σε α εθνικη,αλλα με καλυτερη συγκομιδη βαθμων, 26-4-0 εναντι 24-6-0 του ΠΑΟ

Με αλλα λογια το πιο μαγκικο πρωταθλημα στην ιστορια,μια χρονια μετα απτο πιο χαρτινο των κιτρινογαυρων.

Για ακομα μια χρονια τελικος στην εδρα της κουλας,μπας και παρει καποιο πλεονεκτημα η χαρτινη,αλλα ο Λουτσεσκου τους εχει μπριζωμενους για το τελευταιο ματς της σεζον,οποτε δεν φοβαμαι. Ειμαστε πολυ καλυτερη ομαδα με μονο πληγμα τις απουσιες κομβικων παικτων οπως Μαουρισιο και Βιερινια

1 Like

Του χρόνου φιέστα με διαιτητή τον Τσαμούρη και τελικό στο προπονητικό κέντρο του αντιπάλου.

Να ριχνουν δυναμιτακια στο ξενοδοχειο του ΠΑΟΚ οι χαρτινοι οπαδοι στις 2 το βραδυ,ελπιζοντας πως δεν θα κοιμηθουν καλα οι παικτες και θα εχουν μειωμενη αποδοση σημερα .

Πρεπει να βρουν τροπο να αντισταθμιστει ακομα περισσοτερο το VAR και ο ξενος ,μετα απο ακομα εναν εντος εδρας τελικο. Ειναι διαφορετικο να εισαι χαρτινος

Ξεκινάμε;

2 Likes

Χαχαχαχα