Συμφωνώ και εγώ ξανά από την μεριά μου. Όσο ο λαός μένει κολλημένος στο “ναρκωτικό” του, οι άλλοι αιθαιρετούν ελεύθερα. Αυτή είναι η παιδεία μας (και δεν αναφέρομαι στο ποδόσφαιρό, αλλά στο ‘κλέψας του κλέψαντος’).
Οχι οχι δεν παν πισω,καλα κανεις και το ξεκαθαριζεις,παραλιγο να τον σκοτωσουν τον αλλον εσεις για μπουγατσες και για μπαουγκ να μιλατε
ΡΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΚΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΟΥ,ΠΕΦΤΕI ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ;Τοσο μαλακας πια;ΠΑΝΕ ΒΑΡΑ ΤΟ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ,τι αλλο θελεις δηλαδη για να διακοψεις το ματς;Να εβρισκε το θραυσμα απο την 400σαρα στο κεφαλι του Μαλεζα και οχι στο ποδι του;Αει σιχτιρ μαλακες,με εναν αναπτηρα στην Τουμπα σαν αδερφες τρεχετε στην σεντρα τωρα μια χαρα,δεν τρεχει τιποτα,ο μαλακας ο Κονσεισαο φταιει,δεν δικαιολογεισαι να τρως πετρες και μαρμαρα στο κεφαλι και να εκνευριζεσαι.ΟΥΣΤ!ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΤΑΝ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ;Μην μιλησω και για την διαιτησια σου παλιοπαπαρα σωσια του Ταμπακη,στο 2ο λεπτο πηγε να του σπασει το ποδι το ερπετο του Λινο στα τετοια σου,το αλλο το κατσικι το μπακ πως το λεν για 3 κιτιρινες καρτες ειναι,αφου του εδωσες μια παλι καλα,ο Μουσλι σου εφταιγε,μην μιλησω και για φαουλ που εδωσες οταν εβγαινε ο Μουσλι μονος παλιοπαπαρα αμπαλε.ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ Γ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ!!!
Ρεστλες ρε συ δεν σε ειχα για μπαουγκ
Το ενας αναπτηρας επεσε στην Τουμπα τα σπασε:!: :lol2:
Δεν απειληθηκε η σωματικη ακεραιοτητα των παικτων στην Τουμπα ε.Ναι ρε,οταν πεφτουν μπουκαλια μπυρας διπλα σου και μπαινουν οι οπαδοι στη γηπεδο δεν απειλειται!
Μαλακες τα σπατε τρελα :lol3: :lol3:
Για σημερα αυτα τα νταμαρια και τα μαρμαρα που λετε,εγω που ημουν στο πεταλο και ακριβως στην ευθεια που εκτελουσε το κορνερ ο Κονσεισαο δεν τα ειδα.Δεν λεω οτι στανταρ δεν πεσανε γιατι οταν εισαι μεσα δεν τα βλεπεις ολα,απλα εγω ειδα να φευγουν κατι αντικειμενα και ενα μπουκαλακι νερου να πεφτει διπλα στον Κονσεισαο και αυτος να το παιρνει και να το πεταει κατευθειαν στην κερκιδα.
Οχι δεν ειναι κοκκινη αυτο!
Τωρα τα 2 λεπτα που τα ειδες εσυ ρε Ρεστλες δεν ξερω.
Κροτιδες φυγαν οντως προς τον Χαλκια παντως.
Για τα μαρκαρισματα και τις καρτες αφηστε το καλυτερα ρε σεις,παντα βλεπετε ποσο βαρανε οι αλλοι και τα δικα σας τα χαιρεστε.
Πειτε ρε ομως για την ομαδαρα που εχετε και για την μπαλαρα που παιξατε παλι :!:
:lol::lol::lol:
Α,παντως αναγνωριζω οτι παιξατε με σωστη τακτικη μετα την κοκκινη,ενω εμεις παλι τρεχαμε και δε φταναμε.
+1000000000000000000
Ελα τωρα που απειληθηκε ο Σιστον επειδη επεσε καπνογονο και ενα μπουκαλι αμστελ στα ποδια του, ενω στα 5-10 μετρα απο πισω του τα παλικαρια της Θ4 εκοβαν βολτες αμεριμνα.
Προς Θεου…
Στη θεση σου δε θα μιλουσα για τιμωριες.:roll:
Τελος τι φταιει ο κ. Λαμπρος οπως λες οταν μερικοι μαλακες πανω που εχουμε το προβαδισμα στην ψυχολογια γουσταρουν να τα διαλυσουν ολα;;;
Δεν περιμενω απαντηση.
Τωρα με προσβαλλεις,ουγκ!:pΕνταξει,ημουν και μετα τον αγωνα,ειχα αναψει ο Κοναν ο Βαρβαρος:p
Ρε συ,λογικο ειναι να μην το βλεπεις απ’ το γηπεδο,αλλα ειλικρινα δες το απ΄την tv,επεσε τρελο κοτρονι και μαρμαρο,τετοιο πραμα μονο μια φορα οταν επαιζαν γαυροβαζελοι στην Ριζουπολη εχω ξαναδει:pΤο ενας αναπτηρας ειλικρινα το λεω,ακομα και κερμα να πεσει και να κανει ενας παικτης λιγο θεατρο οι εποπτες τρεχουν στην σεντρα λες και τους κυνηγαν αραπηδες,τωρα βαραει ενα κορνερ ο Κονσεισαο απ’ την μια μερια και τρωει βροχη μπουκαλια και ιστοριες και δεν κανει τιποτα και εκτελει κανονικα,μετα παει απο την αλλη του πεταν ολοκληρο ψιλικατζηδικο και πετρες και ο εποπτης ειναι απο διπλα και περιμενει να παει να εκτελεσει!Ελεος δηλαδη!Κοκκινη φυσικα και ητανε,και ηταν μαλακια να αντιδραση ετσι,αλλα ποιο μπροστα επρεπε να διακοπει ο αγωνας ακομα και οριστικα ισως,ειχαν γινει συστασεις,συνεχεις διακοπες αλλα εκει,τιποτα.Μα δεν ειναι οτι δεν βλεπουμε τα δικα μας και τα χαιρομαστε,τωρα επρεπε να παιζετε με 10 απο το 10’,γιατι οταν παιρνουμε σφυριγματα πρεπει να γινεται πρωτο θεμα απο τους παντες και να μας τα ζαλιζουν ολοι και οταν μας παει κοντρα πρεπει να κανουμε την παπια;
Για την ομαδαρα τι να σου πω,στο πρωτο ημιχρονο ο καθαρος χρονος παιχνιδιου ηταν 15 λεπτα,εσεις κανατε 1,5 φαση και μεις μια,και μολις ειχαμε ανεβει εγινε αυτο με την κοκκινη,τι παιχνιδι να κρινω;:pΝα κρινω απο το Β που παιζαμε με 10 και δεν μας βαζατε γκολ ουτε σε 25 χρονια;:pΑσε που αν δεν εκοβε και την φαση του Μουσλι θα σκαγαμε κανα διπλο και μετα το γηπεδο θα τρεχατε στο Ιπποκρατειο:p
Με τον Σκορδο τι εχεις να πεις;Μορφη το ατομο,ελιωσα στο γελιο:p
Εγώ τα έχω δεί και στην Τούμπα και στο Χαριλάου και στο Καυταντζόγλειο όταν σας κερδίζει ο Θρύλος.
Να μην θυμηθούμε πάλι το ματς που “έληξε στο 82”. :lol:
Α, και τις πέτρες στο πούλμαν του Θρύλου την προηγούμενη βδομάδα ποιος τις πέταξε, η οικογένεια του Σωτηράκη του Κωνσταντινίδη ως ένδειξη διαμαρτυρίας?
Δεν ειπε κανεις οτι δεν απειληθηκε,μονο που ο Σιστον περιμενε ενα τεταρτο για να το εκτελεσει ακριβως για να πεταξουν τιποτα και να προκαλεσει μανουρα και μετα εφυγε και δεν γυρνουσε να το εκτελεσει ουτε οταν ειχαν σταματησει να πεφτουν αντικειμενα,και ο διαιτητης δεν τον αφηνε να το εκτελεσει,ο Κονσεισαο ειχε φαει του κοσμου τα κοτρωνια και ο τραγελαφος αντι να το διακοψει του ελεγε να παει να το εκτελεσει οταν γινοταν εκει της πουτανας απο πραγματα που πετουσατε
Καλοι μαλακες ειναι οσοι πεταν πραγματα οποιας ομαδας οπαδοι κι αν ειναι,αλλα ειλικρινα σημερα δωσατε ρεσιταλ,τι πραγμα ηταν αυτο:p
Δεν ξερω τι εκανε ο Σκορδας ρε,δεν ειδα καθολου τηλεοραση.
Οταν ο Κονσεισαο αντιδραει οπως αντιδραει δε νομιζω να πεφτει κανενα μαρμαρο παντως,του ρχεται το μπουκαλι καθως πλησιαζει,το παιρνει και το πεταει με τη μια.Αλλα νταξει δεν εχει σημασια,δεν επικροτω σε καμια περιπτωση τις μαλακιες που κανανε οι παλικαραδες και απο την 1 και απο την 3.Γινεται συχνα σε ολα τα γηπεδα δυστυχως,ειναι και πιο ευκολο στο Χαριλαου να πεταξεις αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο,δεν υπαρχει στιβος ενδιαμεσα.
Καλα σου λεω ασε τα μαρκαρισματα,οσο επρεπε να φαμε καποια αποβολη για ξυλο εμεις αλλο τοσο επρεπε να φατε κι εσεις.
Για τη φαση του Μουσλι,αν λες εκει που δινει επιθετικο φαουλ,ο Σηφακης μου φαινεται πως την προλαβαινε την μπαλα,ειχε ηδη βγει.
Ε ναι δεν μπορεσαμε να βαλουμε γκολ,κυριως γιατι παιξατε σωστα αμυντικα μετα την αποβολη.Ειχαμε 2 πολυ καλες φασεις,αλλα τα τελειωματα ηταν για τα πανηγυρια.Εχουμε και τερμα ντεφορμε ή αμπαλα ακρα,δεν υπηρχε καποιος να οργανωσει παιχνιδι απο μας,που να βαλεις γκολ.Γι αυτο πιστευω οτι επρεπε να βαλει Παπαζογλου και Λαμπριακο μαζι απο νωριτερα,να γεμισουν την περιοχη μπας και γινει τιποτα.Τελοσπαντων.
Ωραια,κι εγω τα εχω δει οταν την τρωτε απο τον ΠΑΣ στο Καραϊσκακη με τον απιθανο τον σχολιαστη να περιγραφει οτι προφανως φταει ο παικτης γιατι κατι θα τους ειπε:pΠλακα μου κανεις;;;Το θεμα ειναι να σταματησει αυτο το χαλι,και ειδικα αυτο που γινοταν σημερα ηταν απεριγραπτο και αυτο που λεω οτι ηταν επιστευτο να γινεται τετοιο πραγμα και αντι να το διακοψει να του λεει να παει να το εκτελεσει,εχεις ξαναδει εσυ τετοιο πραγμα;
Για τις πετρες μπορει να τις πεταξαν κι αυτοι,που θες να ξερω;Στην ενδοξη Αθηνα προφανως κανεις δεν εχει επιτεθει ποτε σε κανενα πουλμαν ε;:pΕγω δεν τα εχω με τους Αρειανους που πετουσαν,μαλακες υπαρχουν σε καθε ομαδα,με τον βλακα τον διαιτητη τα εχω!
ο κονσεϊσάο αν δε με γελάν τα μάτια μου πέτρα έριξε πίσω.
Μεσα στο βιντεακι ειναι η φαση με τον Κονσεισαο,κοιτα τι πραγμα πεφτει και τι τρωει,δυστυχως δεν εχει μεσα και το προηγουμενο κορνερ που ειχε εκτελεσει απο την αλλη πριν απο λιγο και γινοταν τα ιδια.
Στο συγκεκριμενο ματς,πολυ αμφιβαλλω για τις καρτες και τα μαρκαρισματα:pΕνα 80-20 χαλαρο το ειχατε στα φαουλ:p
Ναι,για αυτην λεω,για την εξελιξη της φασης δεν ξερω τι θα γινοταν,απλα την κοβει στην αρχη της,και εμενα δεν μου φανηκε για φαουλ,γιατι ο μπακ σας τον τραβαει απο την αρχη της φασης και ο Μουσλι τον πεταει κατω με το σωμα πανω στην διεκδικηση της μπαλας,αλλα ο κορακας το σφυριζει επιθετικο
Καλα αν περιμενετε απο τον Λαμπριακο…Ρε συ ο απιθανος σε δυο σουτ απο το υψος της μεγαλης περιοχης τηα εστειλε αραουτ,ειναι μορφη το ατομο:lol:Τεσπα,την Τεταρτη να δουμε,απο κει που θα ελεγα οτι το φοβομουν γιατι παιζαμε τοσην ωρα με παικτη λιγοτερο και φτυσαμε τα πνευμονια μας,ετσι που ειστε κι εσεις…
από τη στιγμή που ο διαιτητής έκρινε πως έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας (και πολύ άργησε κατά τη γνώμη μου), μάλλον πρέπει να τιμωρηθεί η έδρα.
ο γελοίος ο μαλεζάς τι έκανε στο τέλος ρε, έλεος δλδ. ή δεν πήρα κάτι είδηση εγώ?
Δυστυχώς με τον κανονισμό που έχει ψηφιστεί από την Σούπερ Λίγκα, πλέον πολύ δύσκολα τιμωρούνται οι έδρες των ομάδων.
Τι να τιμωρηθουν εδρες,εδω στον Θρασυβουλα εγιναν επεισοδια που οσοι ηταν εκει δεν γεμιζαν ουτε ταξι,μαλλον σε αλανα πρεπει να το γυρισουμε το πρωταθλημα:p
Παιδες, αν το πηρατε πρεφα εχουμε 3 στις 3 κοκκινες στα εκτος ντερμπι… τι τρελα ειναι αυτη???
το ματς τραγικο… Αναμενομενο! Την τεταρτη θα ναι αλλιως, θα χουμε περισσοτερες απουσιες αλλα δε το φοβαμαι καθολου…
Το μονο που κραταω απο χθες ειναι ο Παμπλο με την ριγε!!!
Συμφωνα με την σουπερλιγκ ο ΠΑΟΚ εχει τον πιο “εκδρομικο” λαο καθως ειναι πρωτος με 12500 εισ. 2ος ο γαυρος με 8100
τι τρελα ειναι αυτη?
Φανταζομαι θα λειπουν Κονσεισαο, Βιερινια , Λακης που παιζουν ολοι στην ιδια θεση οποτε θα υπαρχει μεγαλο προβλημα στη θεση του δεξιου εξτρεμ
φιλε ακουσα και για Κοντρερας στο ραδιο. Αυτο ειναι το χειροτερο. Μακαρι τλκ να παιξει.
εγκαύματα 1ου βαθμού,γελοίε
την Τετάρτη τρώει σκουλίκια
Ωπ,αντε το βρηκατε,διπλα στον Κουδα βαλτε αλλα 2 αγαλματα και καντε τεμεναδες.
Σοβαρε
Aλλα 4 αυτια δηλαδη για ενθυμιο