Π.α.ο.κ

Ρε ανθρωπε,αυτο σου λεω,οτι και αμεσα θα εχεις χρηματικα οφελη αν κατεβεις στο Τσαμπιονς Λιγκ και στερεις πορους απο τους ανταγωνιστες σου!Και βαλε ποσα επιπλεον διαρκειας και εισητηρια θα εχεις την επομενη χρονια που θα γουσταρει ο κοσμος,ειδικα ο δικος μας αν βγουμε εμεις Τσαμπιονς,και βαλε και την μουρμουρα και τα προβληματα που θα εχουν μετα οι βαζελοι αν τους πεταξουμε οξω!Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;:pΣτα τετοια μου ρε αν δεν προκριθουμε στους ομιλους,λες και με νοιαζει να παει ο βαζελος και να φερει βαθμους σε Ελλαδες και μαλακιες,χεστηκα:pΑυτος ειναι ο ανταγωνιστης μου,οχι η Γουβεντους και η Μαντσεστερ:p

#-o#-o
Σορυ, εγω ημουν ο στοκος που δεν ειδα το " κοβεις εσοδα απο τους ανταγωνιστες σου,οποτε κλινει η ψαλιδα". Το ιδιο σκεφτομουν περισυ και για την ΑΕΚ, να βγει για να κοψει εσοδα απο τον ΠΑΟ. :stuck_out_tongue:

Ε μα,αν δεν φας το ματι του διπλανου που πηγαινεις αγαπητε μου;:stuck_out_tongue:

Το ότι δεν έχει ο ΠΑΟΚ πολλές πιθανότητες να πάει σε όμιλο δεν σημαίνει ότι θα κυνηγάει στη τρίτη θέση και όχι τη δεύτερη θέση. Αυτό είναι αστείο και δεν ισχύει σε καμμιά περίπτωση. Χίλιες φορές ο ΠΑΟΚ να παίξει έναν αγώνα με τη Μίλαν παρά 2-4 αγώνες με Σεντ Ετιεν ή Ομόνοια. Ο ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο φέτος το Ούεφα όχι γιατί εκεί μπορεί να τα πάει καλύτερα αλλά για διάφορους άλλους λόγους. (Να μη φουσκώσει τα μυαλά των οπαδών και στη συνέχεια τους απογοητεύσει, να μην αγχώσει υπερβολικά παίκτες και προπονητή κτλ κτλ) :wink: Αν όμως φτάσει στα play off και καπαρώσει το Ουέφα τότε θα τα δώσει όλα για να πάει ψηλότερα

Συμφωνω με αυτο. Ουτως ή αλλως ο συμβιβασμος δεν ταιριαζει με τις μεγαλες ομαδες. Απλα αναφερθηκε σαν μια “υποβαθμιση” του κινητρου για την δευτερη θεση.

απεργια το μπασκετ του παοκ…θαυμασια

«Θα πήγαινα… φυλακή»!

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξαναχτυπά! Ο Ουρουγουανός χαρακτήρισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον καλύτερο που έχει δει στην σπουδαία καριέρα του («έχει αρχ…» είπε στα ελληνικά!) και στάθηκε στην στάση των Ελλήνων διαιτητών. «Στο ματς με τον Ολυμπιακό κάθε φορά που ακουμπούσαμε αντίπαλο σφύριζε φάουλ. Αν έκανα εγώ το μαρκάρισμα που έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Σορλέν θα είχα φάει κόκκινη, 4 αγωνιστικές και θα με έστελναν φυλακή»! Το gazzetta.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου του ΠΑΟΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εξέδρα, λέγοντας μάλιστα πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι πιο παθιασμένοι που έχει γνωρίσει στη καριέρα του. Αρχικά ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ. Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, όπως επίσης και στην οικογένειά μου. Μέσα στην ομάδα ο ένας βοηθάει τον άλλον. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, πριν ορισμένων εξαιρέσεων. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Λεβαδειακό το οποίο το ξέρουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες».

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μέλλον της ομάδας;

«Περιμένω τώρα να πάμε πολύ καλύτερα. Είναι όμως παιχνίδια περίπλοκα (αναφέρεται σε αγώνες όπως ο Λεβαδειακός και γενικά μικρομεσαίες ομάδες), αλλά αισιοδοξώ πως τώρα που πέρασε το δύσκολο πρόγραμμα θα πάμε καλύτερα».

Εδώ και δυόμιση μήνες απέχετε από εκτός έδρας νίκη, που το αποδίδεις αυτό;

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους καθενός. Αγωνιζόμαστε το ίδιο όπως και στα εκτός έδρας παιχνίδια στη Τούμπα. Είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα».

Στη συνέχεια μίλησε…

Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πιο παθιασμένοι που έχω γνωρίσει συνολικά στην καριέρα μου. Είναι ευχάριστο για μένα να ακούω από τους φιλάθλους μας συνθήματα προς το πρόσωπό μου. Ίσως γιατί τους αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου αλλά εδώ οι οπαδοί έχουν… archidia (σ.σ είπε την λέξη στα ελληνικά!!!)».

Για το ότι δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ η ομάδα: «Είναι ένα θέμα, πάνω στο οποίο δουλεύουμε πολύ. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις γκολ, όμως προσπαθούμε για το καλύτερο. Στην ομάδα ήρθε και ένας καινούργιος παίκτης για την επίθεση (Λάμπρος Χούτος)».

«Θα πήγαινα φυλακή»…

Για τη διαιτησία και αν νομίζει πως είναι στόχος: «Υπάρχουν διαιτητές και διαιτητές. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, έβλεπα τον διαιτητή να μιλάει και να γελάει με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν έκανε όμως το ίδιο με εμάς. Σε κάθε άγγιγμα παίκτη του Ολυμπιακού ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Μάλιστα σε ένα φάουλ του Σορλέν (στον αγώνα Κυπέλλου στη Τούμπα), από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αν το έκανα εγώ σίγουρα θα είχα αποβληθεί, θα είχα τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές και μπορεί να πήγαινα και φυλακή. Οι διαιτητές, βλέπουν το βιογραφικό μου και βάση αυτό με κρίνουν».

Για το αν θα έλεγε σε συμπατριώτες του ή γνωστούς πρώην συμπαίκτες του να έρθουν στην Ελλάδα: «Θα τους έλεγα να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και συν το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Λατίνοι ποδοσφαιριστές».

Για το αν σκέφτεται να μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του συμβολαίου του: «Έχω συμβόλαιο, αλλά πέρα από αυτό, αν έρθει κάποιος από την ομάδα και μου πει να μείνω δεν θα έχω πρόβλημα».

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ»

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ. Δυστυχώς έτσι8 όπως είναι φτιαγμένο το σύστημα δεν επιβραβεύουν την προσπάθεια κάποια ομάδας, γιατί μπορεί να έχεις τριάντα νίκες και στα πλάι οφ να κάνεις μια ήττα και όλα να τελειώσουν».

Λογικο ρε αν τον εχετε στουμπωσει στις μπουγατσες και στα τσουρεκια Τερκενλη :stuck_out_tongue:

Για ποιο απ’ ολα λες ωρε;:stuck_out_tongue:

Αυτα που λεει για τον κοσμο του παοκ

Εδω λενε για τον δικο σας γκοζμο παιχτες σας,για μας δεν θα λενε;:stuck_out_tongue:

entaksei re file twra ginesai adikos…otan phrame ton darla krazame oloi san eksagriwmena korakia,ourliazame san peinasmenoi lykoi kai gavgizame san lysasmena skilia !!! kerdise omws me to spathi tou thesh vasikou kai mpravo to palikari pou mas ekane na to voulwsoume !!!
ena kako paixnidi sto opoio olh h amyntikh mas grammh htan gtp egw tou to sygxwrw kai malista aneta !!!
DARLA TA SPAS GAM*ETAI O PEIRAIAS !!!

PS : sorry gia ta greeklish alla grafw apo to ekswteriko !!!

Σχεδον ολο το βασιλειο δλδ (:

Μεγάλε αμα έχεις πρόβλημα με την παοκάρα ξεκόλλα.
με μουσλι μοναδικο επιθετικό παμε για το κύππελο το ελληνικό.

Ρε thats why αγορι μου, μη κανεις και αλλο account. Βαρεθηκε ολη η κοινοτητα τα καμωματα σου!

Πολύ σωστά το έθεσες. Σχεδόν. :lol:

Πραγματικά, η κατάσταση του μπάσκετ μας είναι οικτρή. Θαμπωθήκαμε…Το άτομο ήταν “Βουλινός” με λεφτά.

με λιγο πιο επιθετικο συστημα καταφεραμε να κερδισουμε το λεβαδειακο 0-3…οι παικτες εδειξαν διαθεση παρολο που δεν ειχαν φερει τα μαγιο τους για το κολυμπι που αναμενοταν…πολυ αθλιες αγωνιστικες συνθηκες…τεσπα,χανει ο παο απο ηρακλη αυριο και παλι απο κατω μας

ΠΑΟΚ - γερά - και τη ζωή μου δίνω, στα αρχ…α μου τον γράφω τον Αγιο Βαλεντίνο

:bow: :bow:
Ωραια, ταιριαζει και για την ΑΕΚ. :stuck_out_tongue:

Χαχ, πετυχημενο.

Αν το ειπαν αυτο οι δικοι σας μπραβο.

Ασχετα αμα δε σας παω.

Μου θυμισε σαν φαση ενα που ειπαμε περσι Τσικνοπεμπτη με Ταου.

Εδω ειναι το γλεντι, γαμω την Τσικνοπεμπτη,
Καψουρα μου μεγαλη, γαμω το καρναβαλι.

Πλακα πλακα μ’ αυτα που ειδα σημερα μεχρι και με παοκι μπορω να συμφωνησω. :lol: