Π.α.ο.κ

Κράμπ το χω πραγματική απορία ρε συ μιας και είσαι σούπερ απόλυτος σε αυτά που λες.
Εσύ ξέρεις από μπάλα? Έχεις παίξει δηλαδή?

Πολλά χρόνια. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Δεν χρειάζεται για να ξέρεις ότι όταν ο επιθετικός περνάει τον τερματοφύλακα και ο τερματοφύλακας βρίσκει πόδια και όχι μπάλα ότι είναι πέναλτυ. Κανείς σχολιαστής στα κανάλια δεν τόλμησε να πει ότι δεν είναι πέναλτυ. Ακόμα και ο Μίχος που στην αρχή είπε ότι μάλλον δεν είναι μετά ζήτησε συγγνώμη. Και μετά από όλα αυτά βγαίνει ο Red Rum που προφανώς του έτσουξε που η ομάδα του είναι τρίτη να λέει για Γκαγκάτση κτλ κτλ.

ΥΓ: Παραδέχομαι πάντως ότι το σχόλιό μου για το αν ξέρει κάποιος μπάλα ή όχι ήταν λίγο αχρείαστο. :wink: Επίσης δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παίξει καν μπάλα. Αν έχει δει 10 αγώνες ποδοσφαίρου και έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι του Αναστάκου ήταν πέναλτυ. Εκτός αν δεν θέλει απλά να το παραδεχτεί και ψάχνει να κατηγορήσει μια ομάδα για ευνοικη διαιτησία που όπως είπα έχει πάρει 4 πέναλτυ στα τελευταία 80 παιχνίδια :slight_smile:

Crabsoby το θέμα είναι ότι αν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πέναλντι αυτό θα έβγαινες για πορεία στο Λευκό Πύργο.Επειδή scripta manent λοιπόν και επειδή έχω τεράστιες μαντικές ικανότητες γράφω τούτο :
“Του χρόνου στην Τούμπα ο Ντιόγκο(λ) θα πάρει πέναλντι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο” .Περιμένω να δω τις αντιδράσεις σου τότε.

αν, αν, αν…

εγω τουλαχιστον δεν διαμαρτυρομαι για ψυλλου πηδημα…
και πιστεψε με αν παρει πεναλντι ο Ντιογκο στη Τουμπα (αν ξαναρθει:lol:) και ειναι τοτε δεν θα πω τπτ…

φαγωθηκατε ολοι με τον ΠΑΟΚ οτι ευνοειται

ε ειστε τραγικοι#-o

οσο για τα ξερω μπαλα - ξερεις μπαλα…αληθεια ποσο χρονων ειστε ρε παιδια? σαν 10χρονα κανετε

ο Αναστασακος προφανως δεν πηγε για γκολ δηλ. ειχε σκοπο να το κερδισει το πεναλντι-δυσκολα θα σκοραρε απο κει- συμφωνα με τη λογικη εξελιξη της φασης…

απο τη στιγμη που τον χτυπαει στα ποδια δηλαδη δεν ειναι???

και προφανως αν ηθελε να δωσει πεναλντι θα δινε κ πριν στο θεατρο του Κονσεισαο ή μηπως περιμενε στο 94 ο βαλτος διαιτητης του Γκαγκατση κ του Ζαγορακη?

και δεν ειπε κανεις για καναδυο ανυπαρκτα οφσαιντ που μας εκοψε…

η ευνοια του ΠΑΟΚ σας μαρανε κατα τ αλλα:lol:

καταντησε ευνοια να μας παιζουν 50-50

Το θέμα είναι ότι οι Παοκτσήδες του φόρουμ όλη τη χρόνια μας πρήζουν τα συκώτια με τη διαιτησία. Έτσι για να δείτε πόσο τραγικό είναι.ΡΕ ΣΤΟ 94!!!

πόσο πονάει
όταν ο ΠΑΟΚ π…ετάει

αφου ειναι πεναλντι ρε φιλε τι να κανουμε…

αμα δεν ηταν θα σου λεγα εχεις δικιο
αλλα αφου ειναι

+100000
οχι ρε zouglau οταν κερδιζει ο παοκ στο 94 ειναι παλληκαρισια νικη και δειχνει στοφα μεγαλης ομαδας…ενω οταν κερδιζουν οι αλλες ομαδες στο 94 ειναι κωλοφαρδες.υπενθυμιζω στους φιλους του παοκ οτι ενα παιχνιδι ληγει μολις σφυριξει ο διαιτητης και καθε ομαδα οφειλει να το παλευει μεχρι τελους,οποτε τα περι κωλοφαρδιας των αλλων ομαδων ειναι λογια του αερα…μην ξεχωριζουμε λοιπον οτι ο παοκ οταν κερδιζει στο 94 ειναι παλληκαρια και οι αλλες ομαδες απλα κωλοφαρδες!!!

Επίσης crabsoby τι έχεις να πεις για τη συνάντηση Βενιζέλου Ζαγοράκη? Τι συζήτησαν λες?

πειτε οτι γινεται μαθημα σωστο οπαδισμου κ ηθικης να το καταλαβω
:stuck_out_tongue:

νομιζα οτι αμφισβητουσατε την δικαιη νικη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ8)

Η διαφορά μας είναι ότι όταν ο ΠΑΟΚ πήρε όντως μούφα πέναλτυ (με τον Πανιώνιο) βγήκα και έκραξα πρώτος πρώτος. Όλες οι φάσεις που έχω αναφέρει που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός δεν έχουν καμμία σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ. Βλέπε τα 6-7 οφσαιντ γκολ που έχετε βάλει, βλέπε το πέναλτυ που δεν έδωσε στον Σουάνη της Ξάνθης βλέπε το πέναλτυ που σας έδωσε με Θρασύβουλα, βλέπε το σφάξιμο του Άρη κτλ κτλ κτλ κτλ… Προσπαθείς απεγνωσμένα να βρεις αδικίες υπέρ του ΠΑΟΚ μάταια. Μάλιστα σε μια φάση που και ο άλλος γαύρος ο Μίχος ζήτησε συγγνώμη που αρχικά νόμισε ότι δεν ήταν πέναλτυ…

:lol::lol::lol::lol: Είστε πολύ απεγνωσμένοι τελικά… Στο 94 δηλαδή δεν μετράνε τα πέναλτυ;;

Έχω κράξει και τη συμφωνία με τη ΔΕΠΑ και κάθε σχέση σωματείου με το κράτος. Δεν είμαι μαλάκας να πληρώνω χρέη του Γούμενου ή του Κοσκωτά. Εσείς να τα βλέπετε αυτά που ενώ έχετε ευνοηθεί εις το δεκαπλάσιο από το κράτος, κάνετε τουμπεκί.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα που ο Πάοκ ευνοείται τελευταία από τη διαιτησία, ούτε που παίρνει λευτά από το κράτος. ¶ρα απεγνωσμένος σίγουρα δεν είμαι. Απλά μου φαίνονται αστεία το ακροβατικά και οι κωλοτούμπες.

Όταν βλέπεις ένα πέναλτυ-ορισμό και λες ότι είναι κωλοτούμπες μάλλον το αντίθετο βγάζεις προς τα έξω. Το ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται από τη διαιτησία μόνο ως αστείο ακούγεται και όσοι αντικειμενικοί το διαβάζουν βάζουν τα γέλια.

Είσαι αντικειμενικός?

Δεν έβαλα τα γέλια. Τα βάζω τώρα :D:D:D Θυμήθηκα ότι διαμαρτυρήθηκες που σφυρίχτηκε στο 94. :lol::lol::lol: Όχι όχι δεν θέλεις καθόλου απεγνωσμένα να δείξεις ότι κι άλλες ομάδες και καλά ευνοούνται εκτός από την δικιά σου. :lol:

Εχμ…απλή ερώτηση . Είσαι αντικειμενικός?

Εχμ…απλή ερώτηση. Να διαβάζεις ξέρεις;

Έγραψα “όσοι αντικειμενικοί το διαβάζουν βάζουν τα γέλια.” Δεν έβαλα τα γέλια παρά μόνον όταν απάντησες (και δικαιολογημένα το έκανα). Άρα από που έβγαλες εσύ το συμπέρασμα ότι ισχυρίστηκα ότι είμαι αντικειμενικός; Στο λέω λοιπόν μπας και το καταλάβεις. Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι αντικειμενικός. Πέρα τούτου ο καθένας όταν σχολιάζει μια φάση θεωρεί ότι την βλέπει αντικειμενικά.

Ρε συ ζουγκλα.Τι καθεσαι να βρεις?Τους κανεις μια ερωτησει και χανονται στα λαγουμια του παιζοντας το και καλα υπερ ανω…Οταν θελουν βγαινουν λενε την παπαριτσα τους και ξανακρυβονται.
Εχεις δει εσυ παοκτση αντικειμενικο?Πολυ ασχοληθηκαμε με ομαδουλες που μια στα 40 χρονια βγαινουν 2οι και νομιζουν οτι ζηλευουμε.Ημαρτον!Αστους στη μιζερια τους να νομιζουν οτι νομιζουν,να κλαινε σαν τη Βροχοπουλου.Αστους να θυμουνται μετα απο 2 χρονια οτι τα πλεη οφ πρεπει να κατργηθουν.

Παοκ κι ας μη γαμησουν ποτε λεμε!!! (εχει αρχησει και βγαζει νοημα αυτο τελικα)

Όχι , μετά το Πάσχα θα μας δείξει η κυρία την αλφάβητο :stuck_out_tongue:
Τέλος πάντων vamos παοκ και αναστασάκος uber alles

παπαριτσες λες εσυ βλακακο:lol::lol::lol:

αφου δεν θες μην ασχολεισαι

ολες οι ομαδες ειναι κρατικοδιαιτες και το κραζω αυτο…
αντε καθηστε να μιζεριασετε τωρα εγω παω για καφε8)