Τώρα οι παίκτες μας πλακώνουν και όποιον βρουν στον δρόμο :lol::lol:
Κρίμα που ο Garcia δεν ήταν εκεί :lol::lol:
Τώρα οι παίκτες μας πλακώνουν και όποιον βρουν στον δρόμο :lol::lol:
Κρίμα που ο Garcia δεν ήταν εκεί :lol::lol:
χαχαχα…που σε ρε Γκαρσια οταν σε χρειαζομαστε?
χαχα,νομιζαν τα βαζελια οτι θα γλιτωσουν ετσι ευκολα
παμε παοκαρα!
Μεσηλικας ποδηλατης.Καλα που δεν εδειρε δηλαδη και κανεναν γερο που πουλουσε κουλουρια.Καλα το παν στο contra με τις παπαριες τους.Btw ο “μεσηλικας ποδηλατης” ηταν 32χρονος στρατιωτικος (http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=43904).
Που πατε ρε καημενα,μεχρι και το ιμο σας αρπαζει στις μαπες μεσα στην πολη:lol:
Αν στην θεση του Κοτσωλη ηταν ο Γκαρσια ποσες αγωνιστικες θα ετρωγε;:-k
Πόσους μήνες φυλακή να λές.
το λινκ που παρεθεσες εχει μια ανακριβεια…λεει οτι ο παοκ θελει να ενισχυθει στο διοικητικο κομματι.επρεπε να λεει ο παοκ θελει να ενισχυθει στο παρασκηνιακο κομματι του ελληνικου ποδοσφαιρου…
Eμ και σεις μαλακιες…
Χρυσοστομακης και κλαιν μαιν.
Παρτε αμεσως τον ανθρωπο να κανετε δουλεια σας.
α ρε παοκια
τρελα κ στο ροκιν να ουμ
Ο Γκαγκάτσης είναι κουμπάρος του Ζαγοράκη. Παρ όλ αυτά σφάχτηκε μια χαρά φέτος όλη τη χρονιά. Αν δω του χρόνου ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται θα είμαι ο πρώτος που θα κράξει. Και το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου του ΠΑΟΚ επίσης. Ο ΠΑΟΚ διαφέρει δεν είναι ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναικός ούτε ΑΕΚ. Ο κόσμος θα αντιδράσει. Μην προτρέχεις λοιπόν και μιλάς για παρασκήνιο. Δεν συμφέρει στην ομάδα σου.
ΥΓ: Ο Δαλούκας που ορίστικε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είναι αυτός που μέτρησε γκολ του Θρασύβουλου (εναντίον του ΠΑΟΚ) που προήλθε από πάσα με μπουνιά στη μπάλα μπροστά στα μάτια του και απέβαλε με 2 αδιανόητες κίτρινες κάρτες τον Γκαρσία σε 20 δευτερόλεπτα στο ίδιο παιχνίδι. (Απλά ενημερωτικά το λέω)
ισως η κινηση αυτη να παρουμε γκαγκατση,θα αποτρεψει “χειρουργια” διαιτητων προς το προσωπο του ΠΑΟΚ οπως αυτη με τον δαλουκα…επισης εχοντας αυτο το ονομα θα εχουμε περισσοτερο σεβασμο σαν ομαδα προς ολες τις κατευθυνσεις και επισης η εμπειρια του οντας καποτε προεδρος της επο θα βοηθησει σημαντικα τον παοκ
και να πω πως θα με απτους πρωτους που θα διαμαρτυρηθω σε περιπτωση που ο παοκ ευνοηθει απο διαιτησια…για αυτο εισαι ΠΑΟΚ και δεν εισαι ολυμπιακοπαναθηναικοαεκ
ΥΓ:τα πρωτα βηματα στην καριερα του γκαγκατση στην αναμειξη του με το ποδοσφαιρο εγιναν την δεκαετια του 90,οπου ηταν νομικος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…ετσι ενημερωτικα
εγω εχω ακουσει βεβαια απο φιλους βορειοελλαδιτες οτι πολλοι πανω χαρακτηριζουν τον παοκ σαν τον “ολυμπιακο” του βορρα…οσο για την ομαδα μου ναι δεν ειδες η αεκ σκιζεται στο παρασκηνιο γιατι εχει και πολυ ισχυρη διοικηση.ο παοκ αυτην την στιγμη εχει πολυ πιο ισχυρη διοικηση απο την αεκ
Φαντάζομαι πολλοί φίλοι σου βορειοελλαδίτες χαρακτηρίζουν και με χειρότερα τον ΠΑΟΚ. Κάνω λάθος; Δε νομίζω αυτό να κάνει τον ΠΑΟΚ Ολυμπιακό του Βορρά. Δεν ξέρω ποιός από ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ έχει πιο ισχυρή διοίκηση αλλά ξέρω ότι η ΑΕΚ φέτος ευνοήθηκε πολύ σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έγινε ακριβώς το αντίθετο
σιγά ρε αμόλυντοι παοκτσήδες. εσείς δλδ γιουχάρετε τον διαιτητή όταν δίνει σφύριγμα υπέρ σας? λωλ.
η συζητηση περι διαιτησιας μεταξυ ενος αεκτζη και ενος παοκτζη δεν θα ειναι αντικειμενικη.παρολα αυτα εγω δε πιστευω οτι ευνοηθηκε τοσο η αεκ ουτε οτι αδικηθηκε ο παοκ οσο λες…καπου στην μεση ηταν χωρισμενο το καρπουζι
Eγω παλι πιστευω πως χωρις το σπρωξιμο φετος η αεκ, ειδικα σε μια περιοδο που ηταν σε φαση να τρωει 3 γκολ σε ενα ημιχρονο απο το θρασο, θα ηταν εκει που ειναι ο πανιωνιος.
Οσο για τον παοκ, σιγα ρε κραμπ, γεμισαμε αιματα απο τη σφαγη σας.
δειτε το καλυτερο βιντεο που εχει φτιαχτει ποτε για την ΠΑΟΚαρα μας.
παοκ ρε
παμε για ασσο τωρα
αντε κατεβαινουμε σιγα σιγα εξαρχεια να δουμε το ματσακιον
παοκ εμπρος κ προλογο μην τρως
αθηνα … ο παοκ πανω απ ολα
υ.γ. ελπιζω να μην αρπαξουμε καναν τριμπαλον
Βρυζα φερε μας κανα αλανι που να ξερει να τελειωνει φασεις τα ταγαρια μ μεσα…