ο ιδιος ειναι…νταξει μη μιλατε ολοι λες και ο λαος τον εφερε…
Όταν λες βρίζετε και κατηγορείτε σε ποιούς αναφέρεσαι ότι το κάνουν; Ίσως κάποιες εφημερίδες και κάποιοι οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον του Γκαγκάτση σαν όργανο του Κόκκαλη. Λογικό γιατί ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ άρα και της διαιτησίας. Δεν βρίσκω κακό να συνεργαστεί ο άνεργος Γκαγκάτσης με τον ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε ομάδα. Βρίσκω κακό να το κάνει ενώ είναι πρόεδρος της ΕΠΟ (αν το έκανε). Στην τελική δεν μας νοιάζει το πρόσωπο Γκαγκάτσης. Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας να μην αδικεί και να μην αδικείται. Και προτιμούμε να αδικούμαστε παρά να αδικούμε. Το αντίθετο δηλαδή με τους οπαδούς της δικιάς σου ομάδας. Αν του χρόνου η ομάδα μας ξαφνικά αρχίσει να ευνοείται από τη διαιτησία (πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) τότε εμείς θα βγούμε να φωνάξουμε πρώτοι. Ως τότε όμως μην ψάχνετε απεγνωσμένα δικαιολογίες να μας την πείτε γνωρίζοντας πόσο λερωμένη έχετε τη φωλιά σας.
εγω το βρισκω πολυ κακο να συνεργαστει με τον ΠΑΟΚ…
εγω στο σταδιο που ειναι τωρα ο ΠΑΟΚ το βρισκω σωστο να συνεργαστει με οποιονδηποτε που θα τον βοηθησει να φτασει σε ενα καλο επιπεδο και να μεινει σε αυτο…και ο Γκαγκατσης μπορει να βοηθησει…
Μην ασχολειστε με Γκαγκατση…Εμας ουτε μας ρωτησε κανεις αν τον θελουμε η οχι ουτε τιποτα.Η ΠΑΕ τον εφερε (κι αφου προηγηθηκε απειλει του Ζαγορακη οτι μπορει να φυγει-τωρα σαν να μπηκαν μερικα κομματια του παζλ στην θεση τους),οποτε και την καναμε ολοι τουμπεκι ψθλοκομμενο.Αρχισε και η διαφημιστικη καμπανια απο ολα τα ΜΜΕ να μην υπαρχουν αντιδρασεις,ολα μελι-γαλα.Προβατιλα ολε.
Ουτως η αλλως,αμα ειχε την παραμικρη δυναμη ο κυρ-Βασιλης χωρις τους θειους απο πισω,σιγα μην τον αφηνε ο Κοκκαλης να ερθει στον ΠΑΟΚ και να μην τον επαιρνε στον Ολυμπιακο.Ολο το σκηνικο γινεται επειδη ο κυρ-Βασιλης εχει δικαστηριο για κακουργημα,και μια ομαδα απο πισω παντα φτανει για να αθωωθεις.Εγω ξενερωσα τρελα παντως με τον Μπιλαρα,τρελα ομως.
Ελα Κακο,μεταξυ μας τωρα…Ποιο ΠΑΟΚτσακη σου την μαρκαλευει την κυρια;
Mε το να φωναξεις επειδη θα αδικησεις δε νομιζω να βγει κατι…και καλα για να το παιξετε ηθικοι.
Οταν ο Ολυμπιακος ευνοειται μαρς κι εγω φωναζω.Τα εχω καλα με τον εαυτο μου και η ζωη συνεχιζεται…παρ’ολα αυτα συνεχιζω να ευνοουμαι…
Ο Γκαγκάτσης φαίνεται έπιασε δουλειά από σήμερα :D:D:D
Τους σφαξαμε παλι!Μονο 3 ακυρα γκολ φαγαμε και μια αποβολη που δεν δινεται ουτε στην Ουγκαντα,χα!
Τρεμε ΠΟΚ,η Γκαγκατσοομαδα αντεπιτιθεται!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
κρασβοδυ αν δεν κερδίσεις και κανά ντέρμπυ, έτσι για αλλαγή, δεν σε βλέπω να κάνεις ποτέ την υπέρβαση
Αν βάζω 2 γκολ άκυρα και αποβάλλεται αντίπαλος για το χαβαλέ να την χέσω την υπέρβαση. Κρατήστε την εσείς
2 γκολ άκυρα ? εγώ 4 έβαλα κ μέτρησαν τα 3 πάντως
Εμ,Κραμπς,στο τριτο γκολ ο Μπλανκο ειναι οφσαιντ στο σουτ και μετα συμμετεχει στην φαση γιατι παρενοχλει τον Σναουτσνερ,καν’ τα 3 τα ακυρα:)
:D:D:D
Σύνδρομο γαύρου. Πρόσεξέ το.
Κι εγω απο αυτα τα 4 τα 2 η και τα 3 τα μετρησα ακυρα,και μετρησα επισης και μια κοκκινη που δεν εχει ξαναδοθει στα ποδοσφαιρικα χρονικα,ουτε υπερ της Λατσιο επι Μουσολινι.Ποιος ειναι καλυτερος στα μαθηματικα;
Ελα παμε,ολοι γαβροι ειμαστε κατα βαθος!
ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ!ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Τι μαλαματινα θα εχεις παντα χορηγο
Ξυπνιο,ξυπνιο.
Παντως αμα σας ακυρωναν εσας καποιο απο τα γκολ της αεκ, θα ζητουσατε γ’ παγκοσμιο πολεμο, επειδη το κατεστημενο της Αθηναςπολεμαει την παοκαρα και δεν την αφηνει να παει τσ.λ.
Οπως κανατε εσεις οταν σας πηδηξε ο γαβρος στο πρωταθλημα ε;
Μονο που τοτε εμεις αλλα λεγαμε και σας υποστηριζαμε,γιατι ματακια εχουμε κι εμεις και βλεπουμε.Το κομπλεξ κομπλεξ ομως μικρε Αρουλη:)