Kαι εγώ για δεξιά τον θέλω…
Αυτό είναι θέμα ψυχολογίας, εξαρτάται από την ομάδα και τους παίκτες της αλλά η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ώριμοι οι περισσότεροι παίκτες.
50/50 το βλέπω προς το παρόν, καλός ήταν ο παοκ σε μερικά φιλικά αλλά ως εκεί.
Ρε τί πέταξε ο Τσιρίλο;;
το εχει ο τσιριλο με τα εντυπωσιακα γκολ.βλεπε αντερλεχτ- αεκ για το τσου λου
Ρε σεις τι γινεται;;;
Ο μεγιστος τανασι που εφυγε επειδη δεν αντεχε να μην του δινονται αλλο ευκαιριες (κλαψ) δεν παιζει ουτε στα φιλικα;;
Εκτος αν εχει κανα τραυματισμο, γιατι δε σας παρακολουθω και εντατικα. :-s
Βασανιστειτε.
Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα μας αν και χωρίς επίσημα παιχνίδια , πιστέυω ότι θα πάμε καλά.
Αμυντικά θα κατεβάσει την ομάδα ο Santos.Ποντάρισα κάποια λεφτά στο under 2,5 γκολ.
Δεν προβλάπω ν’ ανοίξει το σκορ.
Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα μας αν και χωρίς επίσημα παιχνίδια , πιστέυω ότι θα πάμε καλά.
Αμυντικά θα κατεβάσει την ομάδα ο Santos.Ποντάρισα κάποια λεφτά στο under 2,5 γκολ.
Δεν προβλέπω ν’ ανοίξει το σκορ.
χαχαχαχα τον παιχτη που συνεχως βριζατε και μπασταρδο τον ανεβαζατε βρωμοσκουληκο τον κατεβαζατε,τωρα τον αποθεωνετε.
:thumbup:
Ξερει κανεις που δειχνει το ματς?
κερδιζετε 2-1 για την ωρα!
82΄ Ο Φωτάκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόρνες και κατέληξε κόρνερ.
εχω πεσει κατω
ποσο εληξε τελικα?
1-2 μεσα στην Νορβηγια…
μπραβο μωρη ΜΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Αυτος ο Κόνεξ ΤιΒι, πού βρέθηκε ;;; :dunno:evil::evil:
Και πού’σαι ακόμα#-o:!:
Θα πρέπει να κάνουμε πέντε συνδέσεις για να δούμε τις ομάδες μας[-X:!:
Λοιπόν, μόλις το έμαθα.
Εχθές πέρνανε τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατων στην ΝΟΒΑ, και βριζανε γιατι δεν δείχνουνε τον ΠΑΟΚ !
Πήρε και ένας και είπε οτι έχουνε βάλει βόμβα - πράμα που γίνεται συχνά - ο οποιος πήρε χωρίς απόκριψη, και πριν απο λίγο έμαθα οτι τον πιάσανε! :lol:
τα εσπασε η ομαδα μας εχτες…ακομα και στις λασπομαχιες απτο 60 και μετα καλυτεροι ημασταν
ευτυχως που ο μουσλιμοβιτς δεν εχει κατι σοβαρο και θα επιστρεψει σε 10 μερες!
Ο Σορλέν απίστευτος χτες. Το είδα το ματς στο σύνδεσμο Χανίων που συνδέθηκε με nova Κύπρου!!!
Καλη νικη χθες, θελω ομως η ομαδα να παιζει αναλογα και με πιο σοβαρους αντιπαλους.
Δε θα αντεξω αλλο ταμπουρι και φετος!
Για να δουμε
Έβερτον (Αγγλία)
Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)
Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Χέρενφεν (Ολλανδία)