Π.α.ο.κ

τι ειναι αυτο παλι ρε rudolf???

Μιλαω γενικα. Η Θυρα 7 ηταν να κανει συλλαλητηριο τοτε με τα χρεη Κοσκωτα και πριν 3 χρονια που ειχαμε φαει τους -4 βαθμους για τα επεισοδια με Πανιωνιο. Οι βαζελοι και οι ΑΕΚτζηδες κανανε πορειες για να χαρσιουν γηπεδα στις ΠΑΕ. Οι ΠΑΟΚτζηδες κανουν για να διαγραφουν τα χρεη. Μυστηρια πραγματα…

μετάφραση του “να χαριστούν να χρέη”:wink:

λοιπον οσον αφορα το συλλαλητηριο που ασφαλως και δεν πηγα…το συλλαλητηριο ειχε συνθημα…την μεταβιβαση των χρεων απο την παε σε αυτους που τα δημιουργησαν(μπατατουδη γουμενο)και οχι την επιβαρυνση του ελληνικου λαου…αυτο τονιζοταν…

δεν εχει σημασια αν συμφωνω η οχι με το συλλαλητηριο παντων αυτο το αιτημα ειχε…

και επειδη εισαι οπαδος του μιχαλακη και σε συμπαθω για πες με το οικοπεδο στο βοτανικο που θα γινει το γηπεδο του παο μηπως ανοικει στον ελληνικο λαο???8) 8) 8)

Tα χρεη του Ολυμπιακου γιατι δε μεταβιβαστηκαν στον Κοσκωτα και πληρωθηκαν απο τον Κοκκαλη?

εγω σε ενα συλλαλητηριο εχω παει μονο…πριν καμμια 7-8 χρονια που παιζαμε μαζι σας,οταν ακυρωθηκαν 2 γκολ και διακοπηκε το παιχνιδι…ειχε μια 15000 χιλιαδες εικεινο σιγουρα.

αλλα το μεγαλυτερο που θα γινοταν ειναι πριν καμμια 10-11 χρονια για να φυγει ο βουλινος…εκεινο θα μαζευε χαλαρα καμμια 30.000 χιλιαδες…μαλιστα θα γινοταν στην πλατεια αριστοτελους…(τελικα δεν εγινε γιατι ο βουλινος την εκανε και διοριστηκε ο μπατατουδης#-o #-o …)

Λύση για το γηπεδικό του ΠΑΟ έπρεπε να είχε βρεθεί από πολύ νωρίτερα,μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας,μιλάμε για ΤΗΝ ομάδα της Αθήνας.Το γήπεδο θα φτιαχτεί αποκλειστικά με έξοδα του ΠΑΟ,και γενικότερα,τα σύγχρονα γήπεδα είναι τεράστια πνοή ανάπτυξης μιας περιοχής (βλέπες Καραϊσκάκη),οπότε μόνο καλό θα κάνει στην Αθήνα:wink:
Αν υπήρχε θέμα χρεών στον ΠΑΟ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πέσει.Πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι κάποια στιγμή…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σορι κιολας αλλα ηταν ο ορισμος της γραφικοτητας και της βλακειας εκεινο το συλλαλητηριο. Μιλαμε για ενα ματς που ορθως ακυρωθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ αλλα και αδικια να ηταν ποσο γραφικος μπορει να ειναι καποιος για να κατεβαινει στο δρομο για αποφασεις του διαιτητη?

Ασε που αντι να φαει μηδενισμο τοτε ο ΠΑΟΚ, ο δικαστης εκρινε οτι το ματς εληξε στο 82’! :lol:

και ποιος σου ειπε οτι εγω συμφωνω με το συλλαλητηριο???

και τελος παντων ενα ποσο πληρωθηκε απ τον κοκκαλη…το μεγαλυτερο ποσο σβηστηκε…

και για να μη λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια…ο παε ολυμπιακος τοτε επρεπε να καταρευσει…αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχαμε ολα τα τρεγελαφικα με αεκ44 με αρη 44 πανιωνιο και τωρα με ΠΑΟΚ…

ουσιαστικα ζηταμε ισονομια σε ενα κρατος που δεν τηρουνται οι νομοι…

ε κοιτα δεν εχω καμμια ορεξη να συζηταω για παιχνιδια που εγιναν πριν απο 8 χρονια…προσπερναω οτι με λες βλακα και γραφικο αυτη τη στιγμη,αλλα αν εκεινο το παιχνιδι γινοταν στο καρασκακη και σου ακυρωναν 2 γκολ τα ιδια με μενα θα κανες…αλλα εκει θα κανονιζε ο κοκκαλης…

Δεν σε ειπα βλακα και γραφικο επ ουδενι. Το συλλαλητηριο χαρακτηρισα ετσι. Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος συμμετειχε χαρακτηριζεται ετσι. Ασε που τοτε θα σουν κι εσυ πιο μικρος αρα δικαιολογεισαι. Κι εγω στα 16 μου τετοια εκανα…

Παρατήρηση και σκόρπιες ιδέες επί του θέματος.

το άρθρο 44 είναι άσχετο με το ποδόσφαιρο. Είναι νόμος του κράτους για τις ανώνυμες εταιρείες που τον εκμεταλλεύονται κατ’επέκτασιν και οι ΠΑΕ. Το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές, το κράτος είναι ο κύριος παράγοντας που επιτρέπει στις ομάδες να ενταχθούν σε αυτή τη ρύθμιση, αφού το ίδιο το κράτος αποδέχεται να χαριστεί κομμάτι των χρεών που του οφείλονται.

Ο λόγος προφανής. Το πολιτικό κέρδος του εκάστοτε υπουργού/πολιτικού. Όταν βγαίνει όμως κάποιος σε συλλαλητήριο και έχει απαιτήσεις τέτοιου είδους από το κράτος, ουσιαστικά δίνει πολιτικό κίνητρο στον κάθε τυχοδιώκτη πολιτικό που θέλει να επωφεληθεί κάνοντας χατήρια με ξένα λεφτά. Κάποιος ΠΑΟΚοσωτήρας θα βρεθεί αυτή τη φορά και προφανώς κάποιος θα βρεθεί και την επόμενη φορά για την επόμενη ομάδα (π.χ. Ολυμπιακό). Δε λύνεται κανένα πρόβλημα έτσι.

Να δεχθώ χίλιες φορές να πληρώσει ο ΠΑΟΚ λιγότερα, γιατί αλλιώς θα πτωχεύσει και το κράτος δε θα πάρει δραχμή, όπως λέει το άρθρο 44, παρά να καταλυθεί ο νόμος για το χατήρι του ΠΑΟΚ και τα χρέη μίας Ανώνυμης Εταιρείας να μεταβιβαστούν σε φυσικά πρόσωπα. Αν καταχράστηκε χρήματα κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, τότε υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες.

Εννοείται ότι είμαι φανατικά υπέρ του όποια ομάδα φεσώνει το δημόσιο να πέφτει κατηγορία. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον ΠΑΣ. Αφορά τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, την ΑΕΚ του Ντέμη, τον ΠΑΟ με τα μηδενικά συμβόλαια του Βαζέχα και πάει λέγοντας. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα όταν μία ομάδα δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις της προς το δημόσιο (άρα έχοντας μεγαλύτερα ποσά για ξόδεμα) και οι άλλες παλεύουν με το σταυρό στο χέρι να μείνουν κατηγορία.

Ουάου ξαφνικά οι οπαδοί του ΠΟΚ ευαισθητοποιήθηκαν για τα λεφτά του Ελληνικού λαού #-o :lol: :lol: :lol:

Φυσικα… κ ο λόγος προφανής… δε θέλουμε δυνατό το Παοκ… :lol:

το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία.
τι συλλαλητήρια και έρανοι και λοιπές σαχλαμάρες τώρα δεν μπορώ να καταλάβω…

Αυτο θα πει ναι εισαι καραγκιοζης…

Οχι του ΠΟΚ του ΠΑΟ που δεν χρωστουσαι ποτε στο δημοσιο… Να λεμε τις αληθειες.

Αυτο ακριβως.

Ναι αλλά τις κρατικές χορηγίες τις παίρνει μια χαρά… Να λεμε τις αληθειες.

και θα του φτιαξει και το ελληνικο κρατος εργα υποδομης γυρω απ τον βοτανικο εξιας 120.000.000ε.ξεχωρα απ το οικοπεδο και τα εργα απολλοτριωσης που ειναι δωρο του δημου αθηναιων

και οπως ειπε ο σουφλιας μετα τη συμφωνια με τον τζιγκερ…τωρα δωστα ολα και φερε το σαβιολα…

Μήπως να την καταργήσουν την ψηφοφορία για ΜVP και καλύτερο goal? Κάθε φορά ΠΑΟΚτσήδες βγαίνουν. Η μόνη ελπίδα για τους υπόλοιπους είναι να χάσει ο ΠΑΟΚ, να μην βάλει γκολ και όλοι οι παίκτες να σέρνονται στο χόρτο. :slight_smile:

Ολοκληρη Πυλαια σας φτιαξαν ρε τσαμπα και φωναζετε, αλλα θα μου πεις που πατε με Μοχαμαντου Ντιαρρα στο μπασκετ ???

Επισης τις κρατικες χορηγιες δεν τις εχει αναγκη ο ΠΑΟ αντικειμενικα.:wink: