:thumbup:
Υπάρχουν ακόμα αρκετές φωνές λογικής τελικά.
:thumbup:
Υπάρχουν ακόμα αρκετές φωνές λογικής τελικά.
Bλακείες. Θα φύγει ο Σάντος και θα βρεθούμε σε ποδοσφαιρική αβεβαιότητα. #-o Ε μη τρελαθούμε κιόλας. Και εγώ θέλω να έχουμε σταθερό προπονητή. Πρέπει όμως να πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Ο Σάντος για μένα δεν τις πληρεί.
Δε τον περασατε απο πιστοποιηση ISO πριν τον παρετε?
Το πολύ το τίκι τάκα…
…φέρνει μπαν…
κρασβοδυ/τολκι έχω βαρεθεί
Δεν προσεβαλα κανεναν.Εχω βρει πλεον αλλο παιχνιδι [-X
συμφωνω, αλλα σου εχω πει να μην τον πειραζεις
Είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει με τί παίζει όλη μέρα ο τοκλλι
Κραμπσοντι ψαξε στις τσεπες σου,βρες χιουμορ και τα ξαναλεμε
Σαλονικιοι δεν ειναι αυτοι?
δε θα μιλησω για τη διαιτησια γιατι θα γινω γραφικος…ουτε για την ομαδα φυσικα για την οποια θα γινω επισης γραφικος…
απλα εκτος απτον σαντος,πρεπει να φυγει και ο γκαγκατσης γιατι κανεις δε κανει σωστα τη δουλεια του αποτι φαινεται
aπλα παρτε ενα λινκ
Κι ομως εφυγε
ρε αφήστε ελεύθερους κράπσοντι και τόλκι να γουστάρουμε
Ρε, εχω αρχισει πλεον να λυπαμαι μετα και απο το σημερινο χειρουργειο. Ελεορ.
Δεν ξέρω αν λέτε για άλλες φάσεις πέρα από το ακυρωμένο γκολ και την κόκκινη.
Αυτές είδα, γι’ αυτές θα πω.
Πρώτον στο ακυρωμένο γκολ ναι μεν βρίσκει (όπως βλέπουμε μετά από κάμποσα ριπλέη) την μπάλα ο τερματοφύλακας τελικά, αλλά γενικά η οδηγία της ΦΙΦΑ είναι ότι αν δεν είναι σαφές ποιος έχει βρει την μπάλα (ο επιθετικός ή ο αμυντικός) τότε να σφυρίζεται το off side. Έτσι ξέρω εγώ.
Δεύτερον για την κόκκινη δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να έχει ενστάσεις.
Με την τάπα πάνω στον αστράγαλο του αντιπάλου.
Παντού στην Ευρώπη τέτοιο μαρκάρισμα που θα υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή τιμωρείται με κόκκινη.
Για την κοκκινη δεν εχω ενσταση αλλα αμα μετρουσε το γκολ δεν θα υπηρχε καν αυτην η φαση. Αλλα ας πουμε οτι δεν ηταν ξεκαθαρη και οτι ισχυει η οδηγια της ΦΙΦΑ…
Είναι δύσκολη φάση ρε αυτή του γκολ
Ελάτε ρε παιδιά τώρα ασχολείστε με τους κομπλεξικούς τους Βόρειους που μόνο με τη διαιτησία τα βάζουν. Εμείς γιατί ασχολούμαστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα από την άλλη χρίζει επιστημονικής μελέτης ως το άκρον άωτο του μαζοχισμού. Σκέφτομαι να σκοτώσω το διαρκείας αλλά δεν βλέπω να πιάνει μία. Ο Ζαγοράκης καλό είναι να τα παρατήσει. Δεν αξίζει να φθείρεται άλλο. Δεν έχει νόημα.
Το παιχνίδι το χτεσινό δεν ήταν έκπληξη για κανέναν. Τα ίδια έγιναν και πέρσυ π.χ. τα ίδια θα γίνουν και φέτος.
ρε τετοιες φασεις δεν σφυριζονται offside…αν ειναι δυνατον…ποιοι κανονισμοι της ΦΙΦΑ μωρε?εγιναν ολα σωστα,και κολλησαμε στο αν δεν ηταν σιγουρη η φαση…?
Δύσκολη φάση… Υπάρχει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, ένας αμυντικός του Πανιωνίου και ανάμεσα τους ένας παίχτης του ΠΑΟΚ, σχεδόν σκυφτός, που τον έχει καβαλήσει ο τέρμας. Τώρα πως γίνεται να έχει βρει ο παίχτης του ΠΑΟΚ τη μπάλα… Από τα 10 μέτρα που κάθεται ο διαιτητής, αν έχεις 5 βαθμούς μυωπία και είσαι ΓΤΠ διαιτητής, είναι όντως δύσκολη φάση.:roll:
γουσταρω το εξωφυλλο του μετροσπορτ σημερα…o τιτλος τα λεει ολα
http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=metrosport