Π.α.ο.κ

@Chrisp

ε καλα εσυ αν αμφισβητεις το πεναλντυ εισαι εκτος συζητησης κλασσικα

@crimson idol

πραγματικα νομιζω πως ο βιερινια δεν εχει βρει ποδι και οτι η καμερα ξεγελα…αμα θες θα δουμε τη φαση σημερα με το μπουρουχασε ultra slow motion για να δουμε αν εχεις δικιο,αλλα οχι και οτι μας βοηθαν και οι διαητητες…μονο απο την αποβολη του μουσλι μπορεις να καταλαβεις οτι αυτος ο διαιτητης ειναι επικινδυνος.

Δεν είναι τελείως γραφικό όταν γαυράκια αναφέρονται στη διαιτησία; :lol::lol:

δεν ωφελει να συζηταμε το αν ευνοηθηκε ο παοκ.σημερα μπορει να ευνοηθηκε την αλλη μπορει να αδικηθει.οπως εχω ξαναπει πρεπει καποια στιγμη οι ελληνες παικτες(και οι οπαδοι) να σταματησουν να ασχολουνται με τον διαιτητη.ποδοσφαιρο ειναι,ανθρωποι ασχολουνται,λαθη θα γινουν και πολλες φορες θα καθορισουν και αποτελεσμα.το θεμα ειναι να επισημαινουμε τα λαθη και μετα να μην μενουμε στα λαθη αυτα που εκανε ο διαιτητης.το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι γινονται και λαθη και υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας μεσα.εξαλλου και τα γκολ τις πιο πολλες φορες απο λαθη αμυντικων μπαινουν οποτε δε μπορουμε να ζηταμε απο εναν διαιτητη να ειναι αλανθαστος.

οriginal περιγράφεις μια ιδεατή περίπτωση. Όντως εάν οι διαιτητές ήταν αμερόληπτοι τότε θα γινόντουσαν λάθη και κανέις δεν θα γκρίνιαζε γιατί όπως λες θα γινόντουσαν για όλους. Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό όμως στην Ελλάδα. Συγκεκριμμένες ομάδες ευνοούνται και οι οπαδοί τους βολεύονται και γουστάρουν.

συμφωνω οτι η κατασταση που περιγραφω ειναι ιδεατη αλλα δε μπορουν μερικες ομαδες με το παραμικρο λαθος διαιτητη να λενε οτι “μας εσφαξε η διαιτησια” και τετοια αλλα.λαθη και διαιτητικες ευνοιες γινονται και στο εξωτερικο αλλα εκει τα ξεπερνανε.
εδω πριν 2-3 χρονια αν θυμαμαι καλα ειχε ακυρωθει σε ματς manchester united-totenham κανονικο γκολ της totenham οπου η μπαλα ειχε περασει την γραμμη 2 μετρα και η totenham αλλα και οι οπαδοι της διαμαρτυρηθηκαν εντονα αλλα μετα δε δωσανε συνεχεια.απλα εχουμε συνηθισει να βρισκουμε τον ευκολο στοχο για τυχον αναποδιες εδω στην ελλαδα,τον διαιτητη.

εντιτ: η γνωμη μου ειναι οτι μεγαλο μεριδιο στην καχυποψια εναντιον των διαιτητων εχουν ολες οι οπαδικες φυλλαδες

Στην Αγγλία είναι συνηθισμένοι προφανώς να γίνονται λάθη. Όχι ένας αμυντικός να ρίχνει αντίπαλο του τραβώντας τον με τα 2 χέρια με τον διαιτητή σε απόσταση 5 μέτρων και ο τελευταίος να λέει παίζεται στο 90’. Αν γινόντουσαν τέτοια στην Αγγλία υπέρ της Μάντσεστερ τότε να είσαι σίγουρος ότι και οι οπαδοί της Τότεναμ θα διαμαρτυρόντουσαν.

ΥΓ: Για να δούμε ποιος θα βρει από πιο περσυνό ματς και υπέρ ποιάς ομάδας έγινε η φάση που περιέγραψα. :stuck_out_tongue:

Δεν αμφισβητώ το πέναλτι, αλλά πιο πριν είναι επιθετικο φάουλ.

Το κατεστημένο της Θεσσαλονίκης :lol::lol:#-o#-o

Ξερεις ποσο γραφικο ειναι οταν οι ορκισμενοι (sic) εχθροι των γαυρων, οταν ευνοουνται εχουν ακριβως την ιδια σταση μ’ αυτους;;; :roll:

:D:D Ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα έ; Φυσικά εδώ εσύ είπες ότι ευνοήθηκε και με τον Άρη. :D:D Επειδή δεν είδα τη φάση με τον Μπουκουβάλα ακόμα επιφυλάσσομαι. Αν έκανε φάουλ ο Βιερίνια τότε θα βγω και θα πω πως ναι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε επειδή δεν του δόθηκε ένα φάουλ που έκανε. :lol::lol: Φυσικά τα 10άδες φάουλ υπέρ μας που δεν έδωσε ο Παπασταμάτης δεν θα μετράνε μία γιατί οι Λαρισινοί ήταν τόσο άχρηστοι και δεν τα εκμεταλευτήκανε.

Δεν ειδα καν τις φασεις απο χτες.

Απλα ειναι πολυ προχειρη στο μυαλο σας η αμεροληπτη σταση που εχετε οταν ευνοειστε.

Αμα δω τις φασεις θα επιστρεψω.

βασικα εμενα ο καημος μου ειναι οτι επειδη εδω και 4-5 μηνες εχω ενα προβλημα υγειας και πρεπει να ειμαι σπτι, βλεπω συνεχεια μπαλα…

ε, ενταξει δεν υπαρχει ματς εως τωρα που το το αποτελεσμα δεν εχει αλλαξει απο τον διαιτητη… κανενα…
οτι αγωνας και να ειναι σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι…

οπως ειπα και στο ποστ [SIZE=“3”]δεν[/SIZE] το ειπα για να μαλωσω με κανεναν…
απλα μου φαινεται πως ειναι επιθετικο…
και επιθετικο να μην ειναι, ο διαιτητης ειναι επικινδυνος…:?

δεν ξερουν καν τους κανονισμους… καλα για το ποσο επηρεάζονται δεν το αρχιζω καν…

θα ηθελα να πω και κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση για ενα ραδιοφωνο που ακουγα το ματς αλλα θα το κανω αλλου και αλλη ωρα…
αλλα με λιγα λογια…
[SIZE=“3”]ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ…???[/SIZE]

αλλη φορα θα τα πουμε…

περιγραφη ραδιοφωνου ακους μονο για να γουσταρεις οταν παιζετε ντερμπι και ο σχολιαστης να ναι της ομαδας σου…αντικειμενικα μη τους παιρνεις ποτε!!!εδω αυτοι της ΝΕΤ που εκπεμπουν σε ολη την ελλαδα δεν ειναι αντικειμενικoi,περιμενεις ο βαμμενος ασπρομαυρος,κιτρινος,κοκκινος εκφωνητης να ειναι?

οσο β(λ)αμμενος και να εισαι δεν λες οτι ναναι…
εβλεπα παοκ-λαρισα και ξανθη-λαρισα…
και ειχα και το ραδιο…
αυτα που ελεγε με αυτα που εβλεπα ειναι οχι νυχτα με μερα…ειναι αλλα ματς…
δεκαδες περιπτωσεις απο την χθεσινη μερα που δεν εγιναν ποτε… και για 2 μονο ματς…
και χωρις να ειναι παοκ-ολυμπιακος…
φανταζομαι τι ψεμματα λεγονται σε ντερμπυ…
και μια θεικη φραση που ακουσα στο παοκ-λαρισα…:

και τωρα ο παοκ χανει την μπαλα και την παιρνει ο παιχτης της λαρισας [SIZE=“3”]ναουμε[/SIZE]#-o:lol::p:)

χαχα,σου λεω ειναι πολυ οτι να ναι τα πραγματα στο ραδιοφωνο…ειναι καλη φαση να ακους μονο για να φανατιζεσαι και τπτ αλλο…αν περιμενεις ουσιαστικη ενημερωση,καληνυχτα

:-s:-s

Κρίμα γαμώτο, μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς στο μπάσκετ…:frowning:
Εμένα πάντως μου φάνηκε ότι έκανε φάουλ ο Νίκολας στην τελευταία επίθεσή μας, αλλά δεν είδα ριπλέι για να πω σίγουρα.

τι να πεις…για ακομα ενα ντερμπι τοσο κοντα,αλλα παλι εγινε η μλκια στο τελος…μπραβο στα παιδια,πολλα μπραβο που κοιταξαν στα ματια τον αντιπαλο,δε χρειαζεται τιποτα αλλο,μακαρι ολες οι ηττες να ναι τετοιες

για ακομα ενα τι;;; :smiley:

Σταμάτα και συ. Κέρδιζες με 12 πόντους και το έχασες το παιχνίδι.