Π.α.ο.κ

η δικαιολογια ηταν αυτη που ανεφερε ο aionios και φυσικα αυτη που προσπαθουσα να πω στο καρβου αλλα με εγραφε μην πω που…

και επισης αυτο σχετικα με το κλιμα,παρατηρησες ολα τα ΜΜΕ εβγαζαν προς τα εξω οτι παει για 2,3 αγωνιστικες,καθως επισης και αμεσως μετα του αγωνα με τον αστερα δημιουργηθηκε κλιμα τιμωριας?ακομα και την δικη σου,δικη μου και ολονων αποψη,επιρεασαν αυτα τα καταραμενα μεσα μαζικης ενημερωσης,τα οποια πρεπει να λεγονται μεσα μαζικης καθοδηγησης…

@karvou

Χαχα,ναι,αλλα εγω και ο αιονιος ημασταν οι μονοι που εξηγησαμε την ψηφο μας…που ηταν οι αλλοι 6 που ψηφισαν κατα???Ε? Μηπως τραβηξαν και κληρο, για να επιλεξουν απτο πολ?

και για πες εσυ και οι αλλοι που το σνομπαρατε το πολλ, ποιοι ριξαν ψηφο στο οτι δεν πρεπει;
Ετσι ειναι ο ΠΑΟΚ; Πρωτον πηγαμε με σωστη υπερασπιση και στοιχεια/παραδειγματα. Το οτι ο δικαστης ειδε τα στοιχεια και αποφασισε υπερ μας δεν συνιστα αδικια. Κατα τη γνωμη μου δικαιη αποφαση ηταν και κανεις δεν μας χαριστηκε. Κλαψε τωρα και δες τον βιειρινια να σπερνει την κυριακη. Επισης ειμαι σιγουρος οτι θα παιξεις αντιποδοσφαιρο.

ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ λέμε! 8)

ωριμοτητα στο φουλ. να δω τι θα λες την δευτερα

Και μετα απο αυτο το ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ σου επειχειρημα δεν εχω να πω τιποτα αλλο στη συζητηση…τουλαχιστον κανεις δε μπορει να πει πως δε προσπαθησα να μιλησω με επειχειρηματα και αποδειξεις…

επιβεβαιωμενο για οσους το ζητησαν

Ε σιγά. Τι να πω; Στο Καραϊσκάκη φέτος έχω χάσει βαθμούς κι από άλλες μικρές ομάδες. Φέτος δε βλέπομαι. Αυτό όμως δεν αναιρεί το πιο βασικό όλων

[spoiler]ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ λέμε 8)

Αν θέλαμε λέγαμε στο δικηγορικό μας γραφείο να μην αποβάλλει μόνο τον Βιερίνια αλλά τους πάντες! Αν θέλαμε με τον Σκαρτάδο και τον Κωλομπούρδα θα παίζατε! Αλλά, ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!

Θέλετε να σας χαρίσουμε κι ένα γκολ για να μη μιλάτε για Ολυμπιακή παράγκα αν χάσετε πάλι;[/spoiler]

Εντάξει, άντε κατηγόρησέ μας για πορωμένους κλπ κλπ, αλλά παραδέξου ότι στις τελευταίες σελίδες του thread δείχνεις ξεκάθαρη εμπάθεια.

Εγώ είμαι εμπαθής εκ φύσεως. Απεχθάνομαι όσους κλαίγονται δίχως λόγο. Σόρυ… :frowning:

Εγώ απλά πιστεύω πως εάν δεν ήταν το ματς της Κυριακής δε θα ασχολιόσουν τόσο, όπως η αλήθεια είναι πως δεν θα ασχολιόμασταν ούτε κι εμείς, γιατί καλώς ή κακώς στο ντέρμπι θέλουμε να είμαστε με όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες.
Αυτά, το λήγω εδώ.

Τα είπες όλα. Αν δεν ηταν το ματς της Κυριακής (και τα προχθεσινά ριπόρτ) δε θα είχα καν μπει στο τόπικ. Όταν μπήκα όμως, είδα όλα αυτά τα παράλογα και κόσμο να γκρινιάζει γιατί μία “βίαιη απώθηση” γράφτηκε ως “βίαιη απώθηση”. Ο λόγος που γκρίνιαζαν δεν ήταν γιατί δεν πίστευαν πως είναι “βίαιη απώθηση”, αλλά γιατί φοβούνται τόσο πολύ μη χάσουν την Κυριακή που θέλουν να τους γίνει το χατήρι.

Και το χατήρι τους έγινε, γιατί ο ΔΙΚΟΣ μας δικαστής αποφάσισε να παίξει ο Βιερίνια. Ηθικό δίδαγμα: ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!

Τα λέμε την Κυριακή. Θα απαντήσω γιατί η ήττα του ΠΑΟΚ δεν οφείλεται στο λάθος κόρνερ του διαιτητή στο '85

Κάρβου μην τρελαίνεσαι ρε, ένα τάκλιν του Αβραάμ ή του Στολτίδη υπόθεση είναι… :wink:

καρβου ριξε ενα μπαν στον εαυτο σου.γρηγορα ε.

Ανα μπραβο, ενα επιθετικο εχουμε ολο κ ολο καθαρο βασικα και τον εντινιο(2 οποτε) αρα με ενα κλαδεμα ειστε gg

Κανένας δε θα χτυπήσει το Βιερίνια. Μην ψαρώνεις.

Ο δικαστής τον αθώωσε τον Βιερίνια γιατί ο Κόκκαλης θέλει να τον δει στο Καραϊσκακη να παίζει για να ξέρει αν θα τον πάρει το καλοκαίρι ή θα τον αφήσει στον ΠΑΟ. Λες να τον χτυπήσουμε κι όλας;

3 εισαγγελεις ζητησε το ζαγορι ε.καλη ιδεα.:stuck_out_tongue:

Ο βιειρινια δεν ειναι επιθετικος. Εξτρεμ ειναι. Τον Παπαζογλου εννοουσα ως καθαρο στραικερ

Οπως και ο κοκκαλης. Μια του και μια του. Σωστα εκανε

με ΠΑΣ στο κυπελλο…και αν περασουμε παιζουμε με τον νικητη του βαζελος-καλλιθεα

Mάλλον τους θέλει για να συγκρατούν τους “επίσημους” τυ ΠΑΟΚ στα επίσημα αν κρίνω από αυτούς που είχε φέρει πέρυσι στο κύπελλο… :stuck_out_tongue: