ερωτηση προς τους αρειανους…μπορει να μου εξηγησει κανεις τι σημαινουν τα αρχικα ΑΡΗΣ και γραφεται με κεφαλαια???
Αναρχικοί Ροδίτες Ήρθαν Σαλόνικα
P.S. Τελικά το gayros επιτρέπεται;Με εμπερδεψεν ο Chrisp
Karvou σου θιξανε το πασοκ σου και εκνευριστηκες!:lol::lol::lol:
Η δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση, θα μπορουσε να εφαρμοσει το ιδιο και στους αεκτζηδες οι οποιοι βρεθηκαν στα τρικαλα (μετα το νομο περι μετακινησης)
η μηπως αυτο ειναι αλλη περιπτωση?
Kανατε μια φαση στο 3’ λεπτο και απο κει και περα ηρθαν 4 γκολ με 2 ευκαιριες.
Διοτι και στο 3ο γκολ ο Βιερινια ηταν στου διαολου τη μανα ηταν και το πεναλτι που εκανε ο Αρανο ηρθε σαν μαννα εξ ουρανου.
Επομενως καταληγουμε στο οτι ο παοκ πηρε προβαδισμα 4 γκολ (καρβου μην το κανεις εντιτ με μεγεθυνση :p) οντας χειροτερος εκεινη τη μερα απο τον ΑΡΗ που στο πρωτο ημιχρονο τουλαχιστον ηταν χειροτερος.
Κοιτα, εγω μ’ αυτο δεν εχω προβλημα …μαγκια σας που μας νικησατε χωρις να παιξετε μπαλα.
Και μαγκια σας αν μπορειτε να το κανετε καθε αγωνιστικη (γιατι πολλα 1-0 ετσι ερχονται και το ξερεις)
Αλλα δεν μπορω να βλεπω κλαματα οτι ο πας δεν εκανε ευκαιριες και κερδισε.
Δεν ξερω κατα ποσο ειρωνευεσαι, αλλα αυτη ειναι η απαντηση μου.
Η μπαλα δεν εχει κατευθυνση την εστια που ειπε καποιος φιλος, αλλα τη μουρη του Νετο, που εκανε το εγκλημα να βαλει το χερι γυρισμενο για να καλυφθει.
Δεν ειναι αρχικα …απλα υποδηλωνει το μεγεθος του θεου σε σχεση με τους υπολοιπους. 8)
Εξηγησε μου και συ τωρα γιατι βαλατε το πουλι για σημα αντι για τα τετραφυλλα που καπνιζε ο πρωτος προεδρος σας.
Κόψαν το τσιγάρο και άρχισαν τις πίπες (:
απαντησεις στα μπολντ
όχι, τη νοημοσύνη μας
1)Δηλαδη οποιος μπαινει στην περιοχη κανει και ευκαιρια;;; #-o
2)Το να εκνευριζεσαι με κατι που γινεται συνεχως με τη δικια σου ομαδα, ειναι λιγο περιεργο.
3)Το “κατευθυνση στην εστια” το 'πε καποιος συνοπαδος σου σε προηγουμενη σελιδα.
4)Γελα οσο θες, αλλα τι σε πειραζει να γραφουμε το ΑΡΗΣ με κεφαλαια;;; :-s
5)Για το τετραφυλλο δε μας ειπες. :-k
1)οχι,αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν ευκαιρια,αν φυσικα δε γινοταν το πεναλντυ
2)εδω γελαμε ξανα…Εχουμε βαρεθει να ακουμε οτι ο παοκ δεν εχει τα τελειωματα που πρεπει ενω κανει φασεις
3)Δεν ειπα οτι το ανεφερες εσυ…γελαω γιατι δεν εχει σχεση το αν κανεις χερι με το αν παει η μπαλα προς την εστια!Ισως να επιρεαζει μονο το χρωμα της καρτας(αν υπαρχει καρτα) και τιποτα αλλο
4)ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,Ε?
5)για το τετραφυλο ρωτα τα τριφυλια…ειναι οτι πιο κοντινο εχουμε
Ενιγουει, εχουμε μεσα μας και IRISH PRIDE. Κακο ειναι;
Ειναι ωραια η αναγνωριση απο εναν παιχτη διεθνους κλασης:
" - Πρόλαβες να σχηματίσεις άποψη και για την καλύτερη ελληνική ομάδα;
Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχει το καλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα. Είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο και από τον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί πολύ να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή. Το ότι αλλάζει με τόση ευκολία προπονητές δεν είναι καλό σημάδι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, είναι όμως πιο σταθερή και δυνατή ομάδα. "
Καλατς
θελω νικη παοκ,ολυμπιακου και ηττα παναθηναικου…το φανταζεστε?ωρε γλεντια
γουστάρω να έρθει το βαζελάν στην τούμπα και να έχει 2-3 βαθμούς διαφορά.να δούμε ματσάκι που θα πέφτουν κορμιά!!!
εννοείται οτι θα δούμε και είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χωρο με την συνοδεία του hells bells:metal:
Πω, καυλωσα μονο με την ιδεα, ετσι; Πραγματικα θα ειναι μεγαλυτερο απο τελικο κυπελλου ανετα, θα ειναι ακριβως σαν να εχουν να γ**** παρα πολυ καιρο ολοι οι παιχτες
τέτοια ματς(και ειδικά στην τούμπα) που κρίνετε τίτλος δε χάνονται
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δε φταιει κανας αλλος …εμεις φταιμε.
Που θελαμε να σας δειξουμε οτι ειμαστε ρομαντικοι και οτι η μακροχρονια σχεση μας δε στηριζεται στο σεξ. [-X
ε ρε με 10 παιζουμε απτο ημιχρονο με τη κολογρια,και ακομα τους παιζουμε ρε πουστη…μεγαλη μλκια του βιτολο βεβαια η 2η κιτρινη…κριμα γιατι κρεμασε την ομαδα
Γαμώτο, τζάμπα πετάξαμε βαθμούς με τους ανύπαρκτους.
Μεγάλη μαλακία η αποβολή του Βιτόλο, τραγική η μετάδοση του αγώνα.
εγω παντως το ακουγα στο ραδιο,και ο εκφωνητης ηταν γρια…σε μια φαση γυρω στο 60’ λεει"Ωραιο παιχνιδι απτις δυο ομαδες,οι οποιες ψαχνουν το γκολ" χαχα…δηλαδη επρεπε να παιζουμε με 10 και οι αλλοι με 11 για να αρχισει και ο ηρακλης να κυνηγαει το γκολ,χαχα.α ρε κολογριες,πεστε στη β να ησυχασετε και σεις και μεις