Π.α.ο.κ

Για κατι τετοιες απαντησεις σας λενε μπαογκς.

(Χωρις καμια παρεξηγηση ε, ουτε αποκαλω αυτη τη στιγμη, ουτε θελω να προκαλεσω)

Ειστε η μοναδικη ομαδα στην οποια η “βλαχομαγκια” οχι μονο γινεται “μαγκια”, αλλα και αξια υμνου.

Γουατεβερ.

Μπραβο για τη νικη παντως. :slight_smile:

Ενω εσεις στο χαριλαου ειστε καλυτεροι

ξεχνας οτι οι οπαδοι του παναθηναικου οπως δηλωσε και ο πατερας,ειναι αγνα παιδια

ναι…για αυτο ειμαι ΠΑΟΚ…

εσας για κατι τετοια σας λενε αρης…http://www.youtube.com/watch?v=_mRjg4U8ZQY

Ξελαρυγγιαστηκαμε και τρελαθηκαμε.
Αξιζε εκατο φορες η ταλαιπωρια για να παρκαρουμε, να μπουμε στο γηπεδο, να ξεπαρκαρουμε.

Επεσαν μερικες ψηλες απο καποιους πιτσιρικαδες και σεκιουριταδες του Παοκ μολις τελειωσε ο αγωνας, αλλα ενταξει, μαλακιες ειναι αυτα, τα ξεχναμε.

Συνεχιζουμε ακαθεκτοι την μεγαλη αυτη πορεια.

Παυλαρας, ενταξει τι να πουμε για αυτον τον ανθρωπο.
Θα μεινει μεσα στην καρδια μας παντοτινα.

Miλας για το μοναδικο ασχημο περιστατικο στο Χαριλαου απο τοτε που πεσαμε.

Και οκ ηταν λαθος.

Σε καθε παιχνιδι στην Τουμπα γινονται τα ιδια και πολυ χειροτερα και ειναι “ατμοσφαιρα”.

Συγκεκριμενα στο προηγουμενο παιχνιδι απο αυτο που δειχνεις ειχε καρφωθει μια Μαλαματινα διπλα στο Σιστον στο χορταρι.

Δεν αμφεβαλλα. :slight_smile:

Και τωρα ποιος θα σταματησει τους παοκτσηδες να πανε στην ξανθη?:p:p

η Μυρτω ειναι χορηγος μας…

δεν με πολυνοιαζει…τραβα κλαψε …ακουσα πως η αποστολη του αρη ειναι ακομα στο ΟΑΚΑ και προσπαθει να βαλει γκολ.

κανεις…μεμωνομενα χιλιαδες εκει…

Το γκολ ξες ε; Οχι για αυτον, για την φουκαριαρα την μανα του :p:p

Γι’ αυτο εισαι καημενος.

Επειδη ακομα και οταν κερδιζεις βγαζεις κομπλεκς.

Περαστικα.

Δεν καταλαβαινω το υφος σου. Ο γκαρσια δεν το παιξε Ξανθοπουλος ποτε. Το οτι αφιερωσε αυτη τη γκολαρα (θελημενο μη θελημενο δεν εχει σημασια, τετοια απο εποχη Φραντζεσκου ειχαμε να δουμε) στην μητερα του, δειχνει το τι ανθρωπος ειναι ρε φιλε. Επισης το οτι ανανεωσε το συμβολαιο με λιγοτερα χρηματα απο περυσι, δειχνει το πως νιωθει στον ΠΑΟΚ.

Παρε λιγο ακομα. Νιωθεις καλα την ανασα της καβαλας ε; Ουτε και φετος ευρωπη φιλε αρειανε δεν σε κοβω

Οχι ρε, παοκτσης ειμαι δεν το λεω με υφος, απλα λεω μια ατακα που ειπε ενας αρειανος στο καφε που εβλεπα το ματς οταν μπηκε το γκολ και εκεινη την στιγμη ελιωσα.

Ωπα Αιωνιε παρεξηγηση αδερφε. Τι θελες και ανεφερες την κωμικη διαφημιση και συ. Ο ανθρωπος την γυναικα που τον γεννησε εχασε πριν 5 μερες, δεν σχολιαζουμε με γλωσσιτσες ρε φιλε.

Edit: Ε γαμησε μας τοτε, πες του αρειανου να χασει την μανα του και να του παιξεις στο κινητο τη διαφημιση.
Πλακα μας κανετε; Με αυτα θα γελαμε;

Ενταξει ρε, απλα εκεινη την στιγμη πετουσα σε πελαγη ευτυχιας, οποτε και γελασα με αυτην την χοντραδα. Και γενικα σημερα ειμαι τερμα χαρουμενος δεν παρεξηγω κανεναν. Δηλαδη και Κρισπ να εμπαινε στο θρεντ δεν θα με πιαναν τα νευρα μου με τιποτα:p

Εγω παλι περιμενω απο Κρισπ μια ρετσινα που εταξε…
Εκτος και αν θες να περιμενεις στο τελος του πρωτ.

Ολα τα λεφτα, οταν φωναξανε απο τα μεγαφωνα συγχαριτηρια στον… ταδε που γεννησε η γυναικα του…

Καλα πατερας ειν’ αυτος?? Η γυναικα σου γενναει ρε μεγαλε, και συ πας στον Παοκ?
Αυτα ειναι…

Ρε σεις τι εγινε και το ασθενοφορο εκανε 2 φορες ντραγκστερ για την 4;
Ειχαμε τιποτα σοβαρο;

πηγα γηπεδο σημερα. νταξ… δεν υπαρχουμε!! φωνη δεν εχω πλεον, εμεινε εκει μεσα στην 4.

υ.γ.1 Παυλαρα εισαι μεγαλος παιχτης ρε!! Σ’ευχαριστουμε που υπαρχεις!!!
υ.γ.2 Μουσλιμοβιτς γκολαρα!!!
υ.γ.3 λινο σημερα πολυ χαλια… εκτος απο την μπαλια για το δευτερο γκολ δεν εκανε τιποτα. πολλα λαθη και εχασε πολλες φορες τον αντιπαλο του και επισης το γκολ ηρθε απο εκει.

και μια μικρη παρατηριση…
στο γκολ του γκαρσια μαζι με τους παιχτες και 4-5 τυπους που μπηκαν μεσα πανηγηριζουν και 8 security…

:lol::lol::lol:

εννοειτε πως σε και αλλα γηπεδα συμβαινει…μην βαρατε…:stuck_out_tongue:

μου λεει καποια στιγμη ο διπλανος μου που παει συχνα γηπεδο:
-Ρε, τον βλεπεις αυτον;
-Ποιον ρε μαλακα;
-Τον σεκιουριτα
-Ποιον απο ολους;
-Τον φαλακρα με το καπελο
-Αααα, ναι και τι με αυτον;
-Εχει τατουαζ στην φαλακρα εναν πανθηρα

#-o

“Τούμπα” την Κυριακή το απόγευμα του Ρέντη. Οι παίκτες είχαν τελειώσει την προπόνηση και το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ήταν σε εξέλιξη. Μόλις ο Μουσλίμοβιτς πέτυχε το 2-1, οι πανηγυρισμοί ακούστηκαν σε όλο το αθλητικό κέντρο…

τρωκτικο
:lol: