Π.α.ο.κ

αμπαλιαση σαντος που παιζει σε ολα τα παιχνιδια…για τη νικη:roll:

Δεν ειναι τοοσο κακο το Χ παντως εκτος εδρας κι’ολας… Ετσι και κερδισει ο Αρης αρχιζουμε απο μηδενικη βαση εναντι γαυρου

νταξ, μετριο το παιχνιδι με ελαφρα καλυτερο τον ΠΑΟΚ. καλυτεροι παιχτες ηταν ο κοντρερας και ο τσιριλο, δεν κινδυνεψαμε ιδιαιτερα. βασικα νομιζω πως εκανε μπαμ οτι ο σαντος πηγε για το χ.

o ιβιτς ψιλοτραγικος…
ο λινο σεντρες στα συννεφα εκτος απο μια…
ο κουτσιανικουκης μπηκε και παραλιγο να γυρισει το ματς… υπερ της αεκ…!!! #-o:lol:
και ο μουσλιμοβιτς μερικες φορες νομιζεις πως “τον εχει” ακομη και κουτσος αντιπαλος…:?

τα σεντερ μπακ παντως μια ομορφια…με ανεση βγαζαν αλλη μια ωρα χωρις να φανε γκολ…
ααα…χαλκιας… ο φοβος και ο τρομος…:stuck_out_tongue:

καλα που μου το θυμισε ο κριμσον. οντως ρε παιδια, τι σεντρες ηταν αυτες;!;! ελεος δηλαδη… ολες οι σεντρες στα περιστερια και επισης ολα τα κορνερ στο δευτερο δοκαρι!! [-X

Αμαν βρε γκρινιαρηδες ολοι,μια χαρα επαιξε η ομαδα,αλλο το οτι κοντεψαμε να παθουμε μονιμη ανικανοτητα απο το υπερθεαμα.Πολυ σοβαροι και συγκεντρωμενοι ολοι,και πολυ καλη εμφανιση τα χαφ και η αμυνα,ειδικα Γκαρσια-Βιτολο-Τσιριλο κοβαν κωλους (συνεχισε ετσι ποντικομουρη Ιταλε και την κωλοτουμπα την εχω προχειρη εδω παραδιπλα).Επιθετικα,ε,αμα Ιβιτς και Βιεϊρινια δεν τραβηξουν που να κανεις τιποτα μπροστα.
Μια χαρα το χιναρακι βαθμολογικα,αντε να κρατησει και ο φιναλιστ το 1-0 και μετα καθομαστε στην καναπεδαρα μας βλεπουμε την Μπαρτσιτα οντας πρωτοι στα play ωχ.Να ειναι κι αυτοι ενδιαφερομενοι μηπως και κοψουν κανεναν βαθμο σε γαβρο και ΑΕΚ,γιατι με μας ειναι δεδομενο οτι θα σπασουν ετσι κι αλλιως τα ποδαρια τους μπας και ψοφησει η κατσικα του γειτονα

Edit: Κουφαλα κηπουρε να σου καει ο φικος

Επ, τι λέει, φέτος είναι καλά τα πλέη οφ? :lol:

Για τον μπουτσο ειναι τα playoff,ποιος λεει το αντιθετο;Μακαρι να τα καταργησουν

Btw,αμα ο Καρμοιρης δεν ηταν αυτοδικαια τεραστια μορφαρα και λατρεια,μεχρι που με ξυπνουσε απο τον λιθαργο για να τον μπινελικωσω με τις παπαριες που πετουσε:lol:

Φοβερα βολικη η νικη του αρη, μας κραταει στο παιχνιδι (αν πραγματι στοχευουμε στην πρωτη θεση, που αμφιβαλλω σοβαρα).

Σαντος, μια ζωη Σαντος θα εισαι, μια ζωη για το Χ. Εμεις τι φταιμε;…

ο Καρμοιρης απλα γαμησε κωλους…
εκει ηταν το υπερθεαμα…
“ο μανωλας εκοψε τον εντινιο, φαινεται οτι θα γινει μεγαλος παιχτης…” #-o
“ο σορλεν με την μπαλα.οχι ο μουσλιμοβιτς ειναι…”
“ο μουσλιμοβιτς με την μπαλα.οχι ο σορλεν ειναι…”
η μπαλα εχει καθαρα βγει.τι διαμαρτυρεται ο ιβιτς… (παιχτης της αεκ που εκανε προθερμανση εχωσε το ποδι πριν βγει…) #-o

θεος…!!

ιβιτς φροντισε να συνεχισεις ετσι στα επομενα παιχνιδια και δε θα προλαβεις να χαρεις την ανανεωση που εκανες φετος!

@ Restless:

Τα πλέη οφ είναι ωραία αλλά με λάθος τρόπο διεξαγωγής.
Θα έπρεπε να παίζουν ο 2ος-5ος και 3ος-4ος και οι νικητές και οι χαμένοι μεταξύ τους στις έδρες αυτών που προηγούνται στη βαθμολογία.

θα πρεπε να παιζει 1ος-4ος και 2ος-3ος με πλεονεκτημα εδρας του υψηλοτερου στη βαθμολογια

To ίδιο με μένα έγραψες.

ναι ρε ακριβως το ιδιο! εγω λεω να παιζεται το πρωταθλημα στα play off και εσυ η εξοδος στο τσαμπιονς λιγκ…ακριβως το ιδιο λεμε!

Α, σόρι, νόμιζα ο πρώτος απ’ αυτούς που πάνε πλέη οφ.

Λειπει καλβο και αρανο οπως βλεπω οποτε αριστερα εχει αντου, μακαρι να μην ξεκωλωθει παλι…
Απο κει και περα ο σναουτσνερ μπορει ανετα να φερει εις περας το καθηκον αυτο μιας και θα εχει εναν παιχτη απο δεξια να μαρκαρει αφου ο βαγγελη δεν την παλευει επιθετικα… ωραια…
απο κει και περα ο καμπορα ταπεινη μου γνωμη θα καταποθει απο τους κεντρικους μας αμυντικους Α-Ν-Ε-Τ-Α και δε μπαιζει να ξαναξεκωλωθει και ουτως η αλλως τουμπα ειμαστε, εχουμε και ψυχολογια +οτι την πηρε την ανανεωση του… Απο κει και περα με πιεση ψηλα οπως με την ΑΕΚ πιστευω το εχουμε το ματς και λογω βιερινια εναντιον βαγγελη μονο αν ειναι χωμα ο ιβιτς δεν θα βαλουμε γκολ… Αυτα…
Εγω δεν φοβαμαι τον σταθοπουλο τοσο πολυ γιατι δεν τον παει να παιξει τον αρη μεσα στην τουμπα, ειναι φρεσκα τα νευρα των οπαδων απο σπαθα εποχη.

Σε αλλα νεα

Αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε, σύμφωνα με την αστυνομία, στα κεντρικά γραφεία της Θύρας 4 στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησαν συλλήψεις ατόμων και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (αντιασφυξιογόνες μάσκες, ρόπαλα και άλλα συναφή).

Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/04) το απόγευμα.

παντως ο παοκ εχασε μεγαλη ευκαιρια να κερδισει την αεκ κ να ειναι φαβορι για την εξοδο στο τσ λ … τετοια χαλια απο την αεκ δεν εχω ξαναδει… ειδα μετα το 55 κ πονεσαν τα ματια μου…
το φοβηθηκε περισσοτερο απο οτι επρεπε…

εχεις δικιο…!

Τωρα που ειπες για Σταθοπουλο…

Τι πρωιμο κλαμα ειναι παλι αυτο απο τα σπορ;;; :lol:

Εξωφυλλο …ο Σταθοπουλος παραδοσιακα ευνοει τον ΑΡΗ, αφου οταν τον επαιξε 5 φορες, δεν εχασε καμια. :lol: