Ποστ προ 2μιση χρονων στο θρεντ ετουτο…
…Για το ποδοσφαιρο
Για το μπασκετ…
οι προβλεψεις των συμφορουμιτων μας ητανε… .προφητικες
Ποστ προ 2μιση χρονων στο θρεντ ετουτο…
…Για το ποδοσφαιρο
Για το μπασκετ…
οι προβλεψεις των συμφορουμιτων μας ητανε… .προφητικες
Κάνε όμως ένα ψάξιμο σε δικά σου ποστ αλλά και σε άλλω παοκτσήδων που βρίζατε Σάντος όταν σας έλεγα ότι είναι πολύ καλός προπονητής. :roll:
αυτο το σερτς να το κανεις εσυ,παντως εγω θυμαμαι πως αρχισες να το λες απο την περσινη σεζον οχι την προπερσινη:roll: και επισης,θυμαμαι να λεω πως στην δευτερη σεζον του παοκ πρεπει να κριθει και οχι στην πρωτη…και οπερ εγενετο
Προφανώς το έλεγα από την περσινή σεζόν, την προπέρσινη οποιαδήποτε κρίση θα ήταν άστοχη για τη δουλειά του Σάντος στον ΠΑΟΚ. Εγώ όμως τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή (με τα τα γνωστά του μειονεκτήματα) κυρίως από τη δουλειά στην ΑΕΚ του 2004/05 που με Μπούρμπο, Κυριακίδη και Κρασά έχασε το πρωτάθλημα για μια ατυχία με τον Ιωνικό.
προφανως ο σαντος δεν εγινε καλος προπονητης την περσινη σεζον,παντα ηταν…και ακομα και να ισχυουν τα μπολνταρισμενα,εσυ αρχισες να το δηλωνεις(οτι ειναι καλος προπονητης δλδ),την περσινη σεζον,μετα χριστον προφητης δηλαδη…
Σεπτέμβρης 2007.
Πάρτα!
χαχα,επιτιδες σε πηγαινα κοντρα γιατι βαριομουν να κανω το search εγω…Ευγε λοιπον
παντού λαίμαι!
:lol::lol:
θεικο εξωφυλλο
:lol::lol:
έτσι και μπείτε σε τίποτα ομίλους θα αποτρελαθείτε τελείως…
οτι μυαλο εχουμε,το χουμε χασει ηδη:lol::lol:
αληθεια το κανονικο επαγγελμα του σαντος ξερατε ποιο ειναι?
αυτα ειναι!
Μα καλα ποιος εβαλε το Ντανι Αλβες αριστερο μπακ και τον Μεσι αριστερα??? Ελεος… #-o
Ρε σεις, κατάλαβε κανείς γιατί αποβλήθηκαν ο Μέλμπεργκ με τον Κοντρέρας?
Να σου πω την αληθεια, οχι…
Λογικα τους απεβαλλε για να μην γινει το ματς κωλος,10 μανουρες ανα δευτερολεπτο θα γινοτανε αμα τους κραταγε μεσα.
Κατα τ’ αλλα,αν δεν δινει εγκριση η Ουεφα στην Τουμπα γιατι δεν δηλωνουμε το Καραϊσκακη;
κατσε.και που θα γινονται τα ματσ?αφου ειχαν γινει ποσες κατασκευες μονο κ μονο για ουεφα