ας τον πλησιασει…σιγα να μην αφησει την προκληση με τα προκριματικα του champions league για το ουεφακι…
Στο σημείο αυτό να πούμε και ότι ο Ίβιτς είναι άνετα ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ.
φοβερος ο ιβιτσ φετος…προσωπικα νομιζω mvp βγαινει ο Γκαρσιας…χωρις την ψυχραιμια του και την εμπειρια του στο κεντρο…δεν.
εχω πιστευω,ο βιτολο φετος ηταν ο mvp…απλα δε θα μασταν η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος χωρις αυτον
Γκαρσία-Βίτολο ήταν όντως το καλύτερο δίδυμο χαφ ακριβώς γιατί ο ένας συμπλήρωνε στην εντέλεια τον άλλο. Αλλά ο ένας σκασμός κρίσιμων γκολ του Ίβιτς ήταν το κάτι παραπάνω, νομίζω.
απο βαθμολογικης σημασιας αν το παρουμε βεβαια ο ιβιτσ βγαινει mvp…αρκετες ασσιστ…και αρκετα κρισιμα γκολ οπως ειπες…ε ναι και βιτολο…ολη τη βρωμικη δουλεια αυτος…και θαυμα που δεν τραυματιστηκε
ίβιτς για mvp του παοκ φέτος αλλα μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο γκαρσία στην πορεία του παοκ.ο γκαρσία απέδειξε οτι αν αφήσει τα νεύρα του στην άκρη είναι το Α και το Ω του κέντρου του παοκ.
[SIZE=“4”]«Ξεφύτρωσε»? Φενέρμπαχτσε στον ΠΑΟΚ![/SIZE]
Έναν απρόσμενο? «αγκάθι» στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον γ? προκριματικό γύρο του Champions League έφερε η δραματική εξέλιξη του τουρκικού πρωταθλήματος.
Η αδυναμία της Φενέρμπαχτσε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Τράμπζονσπορ έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπούρσασπορ (και μαζί το δικαίωμα της απευθείας εισόδου στους ομίλους) και έφερε την ίδια ανάμεσα στις πιθανές αντιπάλους της ομάδας του Σάντος τον Ιούλιο.
Τουλάχιστον το Σάββατο ο ΠΑΟΚ οριστικοποιήθηκε ότι δεν πρόκειται να βρει μπροστά του τη Λιόν, αφού η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση και πέρασε απευθείας στους ομίλους.
Αναλυτικά ο γύρος που αφορά τον ΠΑΟΚ
(Κλήρωση: 16 Ιουλίου, Νιόν - Αγώνες: 27-28/7 και 3-4/8)
Ισχυροί
ΖΕΝΙΤ
ΑΓΙΑΞ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.
ΜΠΡΑΓΚΑ(αν και παιζει αυτο)
Ανίσχυροι
ΣΕΛΤΙΚ
ΟΥΝΙΡΕΑ
ΠΑΟΚ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
ΓΑΝΔΗ
η σελτικ πιο καλη απτη φενερμπατχσε ειναι…μια χαρα μας καθισε
αληθευει οτι θα παρετε 5 εκατομυρια μονο απο τα προκριματικα??
μετα εχει σεβιλλη βερντερ τοτεναμ. αυτες οι 3 στανταρ και αλλες δυο που παιζουν…τωρα ειναι σαμπτορια και οσερ…!!
δυσκολα πραγματα
Ρε παιδιά τι είναι αυτή η βομβάρα που πέταξε ο Vieirinha;
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ainigmatikos_o_vieirinia.153820.html
Αυτός δεν έλεγε πριν λίγες μέρες οτι δεν σκέφτεται να φύγει;
Αν χάσουμε και Santos και Vieirinha δεν μας βλέπω καλά…
Κατά τ’άλλα…ΣΗΜΕΡΑ KEΡΔΙΣΑΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ…και Kresic…
το πουλο αμα δεν θελει…με το ζορι κανενα δε κραταμε.ας πληρωσουν τη ρητρα του και ας τον παρουν.
φυσικο δεν ειναι??
αν ερθει μια ομαδα και του πει σου δινω τα διπλασια ή αυτη η ομαδα ειναι απο καμια ισπανια , γερμανια, τι λετε να κανει και να πει??
To ξερεις οτι αμα θελει ο ιδιος να φυγει, αυτο που λες δεν ισχυει με την καμια ετσι;;;
edit: Παντως με δηλωσεις σαν κι αυτες, σαν να γυροφερνει κι ο ιδιος τη φυγη του.
καταρχην,αν πωληθει ο βιερινια σε καμια ομαδα απο ισπανια,αγγλια και δε ξερω γω,καλως να πουληθει με το καταλληλο αντιτιμο…για μας θα ναι παντα παοκτσακι…
ο σαντος αν φυγει,τον ευχαριστουμε για ολα αυτα τα χρονια που μας υπομενε(ειδικα τον πρωτο χρονο),που καταφερε απο την απαξιωση να μας ξαναφερει στις ομαδες που διεκδικουν πρωταθλημα…και σεβομαστε την αποφαση του,αν αυτη θα ναι ετσι…
Ακόμα κι αν έρθει στον Ολυμπιακό?
Γιατί κάτι έχει ψιλοακουστεί και το θεωρώ αρκετά πιθανό.
τον βιερινια ο παοκ τον εχει αγορασει ή πρεπει να πληρωσει καποια ρητρα?
τον αγορασαμε,αλλα εχει ποσοστο μεταπωλησης 33% στην πορτο
μου λες οτι εχει ψιλοακουστει και μου λες οτι το θεωρεις και αρκετα πιθανο?Δεν υπαρχει αυτο που λες…
Τι δεν υπάρχει?
Βγήκε μια φήμη προ ημερών και προσωπικά κρίνοντας απ’ όσα έχω δει εδώ και 15 χρόνια, δεν την βρίσκω αβάσιμη.