δεν εχει εμοτικον μουτζα να σου στειλω.
:lol::lol::lol:
Το ολυμπιακό στάδιο δηλώνει η ΠΑΕ ως εναλλακτική έδρα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions’ League!
απλα για απαντηση σε ναειτ σκαη…και σε προκαλω να μπεις σε παοκτσηδικα sites…να δεις οτι για πρωτη φορα αναφερονται σε θεματα περα απο αυτα του παοκ…και να δεις τα αβερτα κομμεντ απο κατω με παοκια να υποστηριζουν τον ηρακλη.
Ρε το ξαναλεω: Tην ξερω και την εκτιμω την στηριξη σας. Το θεμα ομως ειναι τι γινεται με τις διαφορες ΠΑΕ, καθως αυτες ειναι που παιρνουν τις αποφασεις και οχι οι οπαδοι των ομαδων.
[SIZE=“4”]Αφήνει τον Δερμιτζάκη[/SIZE]
Μια επικοινωνία του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Θόδωρο Σαββάκη φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Πανθρακικού ότι θα παραμείνει στην ομάδα γιατί το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πάψει να υπάρχει?
Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής είχε ξεκαθαρίσει στον Παύλο Δερμιτζάκη ότι επιθυμεί μια απάντηση για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο του Πανθρακικού μέχρι την Τετάρτη.
Τελικά, κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε γιατί ο Δερμιτζάκης επικοινώνησε με τον Θοδωρή Σαββάκη και τον ενημέρωσε για την αλλαγή της απόφασης του ΠΑΟΚ.
Φήμες για Ιταλό
Η παραπάνω είδηση «βγαίνει» μόνο από την πλευρά του Πανθρακικού. Από αυτή του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση. Ωστόσο, κάποιες φήμες έχουν κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη που θέλουν τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα να εξετάζουν την περίπτωση τεχνικού από την Ιταλία.
ετσι ρε παοκαρα γερα…σολντ αουτ και στην αθηνα,μονο αυτο μας λειπει πλεον…
Μην ψαρώνετε αδέρφια μπλόφα είναι. Ήδη ο ΟΠΑΠ σκέφτεται να δώσει τελικά τη χορηγία μέσω Superleague.
http://olapaok.gr/podosfairo/Gipedo/fws_gia_xrhmata_apo_ton_opap_mesw_ths_ligkas.172674.html
Kαλός σκακιστής ο Τεό!
ΥΓ. Αν και άμα παίζαμε ΟΑΚΑ θα πήγαινα κι εγώ ο κακόμοιρος Αθηναίος μπαοκτζής.
τα οποια χρηματα ακομη να φτασουν στη λαρισα…!
την μια ειπαν δωστε εσεις και θα τα στειλουμε εμεις μετα(8μηνο.!), και η αλλη φορα που ηταν και περισσοτερα δηλώσαν κολλημα…!!
ολοι για τα μπαζα…
ομαδες, οπαπ, προεδροι τα παντα…
Άντε μπράβο, να απονεμηθεί δικαιοσύνη επιτέλους!
αμαν ρε ChrisP.!
δηλωση γεωργιου :
ο παοκ δηλωσε δευτερη εδρα το οακα επειδη ο αρης εφερε 25.000 κοσμο στην αθηνα στον τελικο κυπελλου, ο παοκ θελει να φερει 60.000…
ΘΕΟΣ…:respect::bow2:
γιατι πιστευεις οτι δεν θα παμε πανω απο 50000?
εγω ειμαι σιγουρος πως θα ειναι 50.000…
οπως ειμαι σιγουρος οτι θα καιει η αθηνα για 50.000 μερες
:D:D:D:D:D:D:D:D ΜΕΣΤΗ ΝΑΝΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩ
Το πιστευεις αυτο?
το πιστευω εννοειται…καταρχας…δεν ειμαστε ρουλης…εχουμε ΛΑΟ…που ψοφαει για καραβανια…και εχουμε ΛΑΟ και στην αθηνα…και στην επαρχεια…30 χιλιαρικα θα παμε απο δω το λιγοτερο…5 χιλιαρικα απο αθηνα πες…5 χιλιαρικα επαρχιες…κανα 2 χιλιαρικα απεξω…
ρε μια χαρα θα ειναι 50.000…
εδω μια τιμωρια που ειχαν πριν απο κατι χρονια και παιξαν στο αλκαζαρ με τον οφη και ηρθαν 12 χιλιαρικα…!!
ημουν μεσα…
3-1 και με μια γκολαρα…
(αν και ειδα μερικα πραγματα που δεν μου αρεσαν)
κατα τα αλλα μια χαρα …
ηρεμα να ειναι και παει ο κοσμος…
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, με πoιο από τα δύο, εκστασιάζομαι πιο πολύ στο άκουσμα του:
Με το “ο λαός του ΠΑΟΚ” ή με το “η καρδία του πρωταθλητή” (θρύλος)?? :-k
Nα σου πω …αν το “ο λαος του ΠΑΟΚ” συνοδευεται και απο αναφορα στους ατελειωτους ομογενεις παοκτσηδες της Γερμανιας και ολοκληρου του κοσμου, νομιζω κερδαει.